Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
slawojka napisał(a):Robi się chyba coraz lepiej. Pomysł na tekst autorstwa Grzechu wg mnie to strzał w 10! Mam jeszcze propozycję, by koszulka wokół szyi była nie okrągła a w kształcie "serka' (chyba tak się to mówi). Bardziej zgra do trójkąta i skośnych pasów. Hm?
loonger81 napisał(a):warto umieścić na takiej koszulce osiągnięcia klubu-daty występów w ekstraklasie, daty zdobycia pucharów Polski, wicemistrzostwa, europejskie puchary, wszystkie te daty jedna pod drugą z tyłu koszulki, na plecach, wzdłóż kręgosłupa małum drukiem-to tylko taka moja propozycja, jednak warto wspomnieć i podkreślić osiągnięcia klubu przy jego jubileuszu
loonger81 napisał(a):warto umieścić na takiej koszulce osiągnięcia klubu-daty występów w ekstraklasie, daty zdobycia pucharów Polski, wicemistrzostwa, europejskie puchary, wszystkie te daty jedna pod drugą z tyłu koszulki, na plecach, wzdłóż kręgosłupa małum drukiem-to tylko taka moja propozycja, jednak warto wspomnieć i podkreślić osiągnięcia klubu przy jego jubileuszu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników