DRWĘCA N.MIASTO - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2005-09-10, 6:40 pm

maras24 napisał(a):
twari napisał(a):
kret75 napisał(a):No czekam na pomeczowy komentarz tochela ' graliśmy brzydko ale są 3 punkty " tylko kto je zdobył :wink:

Dokladnie tak! Zagłębie ten mecz niestety zremisowało. 3 pkty zdobyte sa tylko i wylacznie fartem. Ale cieszy fakt ze po 3 pechowych meczach ten fart dopisal wlasnie nam!! Ale statystyka naszych gdzie po 4 meczach zdobylismy 2 bramki jest zenujaca!
a ja widze ze jednak Zagłębie ten mecz wygrało!!!!co za brednie remisuja źle wygrywaja też źle bo po samobójczym golu....nie rozumię niektórych!BRAVO ZAGŁĘBIE!

Super ze wygrali! Ale szkoda ze druzyna z takim potencjalem musi uciekac sie do takich sposobow aby zdobyc 3 pkty! Nie mniej wygrana cholernie cieszy!!
twari

Postprzez Elijash 2005-09-10, 6:50 pm

do jakich znowu sie sposobow uciekla Twari?? bez przesady

sami malkotenci, z paroma wyjatkami. wynik cieszy, jak bylo dowiemy sie jak przyjada ci co byli.

.... a moze to bylo bardzo dobre i trudne dosrodkowanie, mocna plaska pilka??? trudna do wybicia..
Elijash

Postprzez twari 2005-09-10, 7:02 pm

Elijash napisał(a):do jakich znowu sie sposobow uciekla Twari?? bez przesady

sami malkotenci, z paroma wyjatkami. wynik cieszy, jak bylo dowiemy sie jak przyjada ci co byli.

.... a moze to bylo bardzo dobre i trudne dosrodkowanie, mocna plaska pilka??? trudna do wybicia..

Napewno nie byl to jakis lekki lobik. Ale nie o to mi chodzilo. Chodzi mi o to ze gdyby nie samoboj to bardzo prawdopodobne ze ten mecz zakonczyl by sie podobnym wynikiem jak 3 ostatnie! Bo od czwartego remisu uratowala nas bramka samobujcza!
twari

Postprzez dynamitek 2005-09-10, 7:29 pm

no cóż... meczu nie widziałem, ale jest zwycięstwo! Wszyscy narzekają, że Zagłębie nie wygrywa... Ale jak wygrało, to też źle, bo fuksem... Panowie! Może ja czytam inne forum, albo może nienormalny jestem, ale wszyscy tak tęsknili za minoną wiosną, prawda? To macie zwycięstwo w tamtym stylu...Fuksem! I co? Ehhh... Może niektórzy powinni się trochę zastanowić, zanim coś skrobną bez sensu... Są 3 punkty! Jest zwycięstwo! Bardzo potrzebne... Oby tak dalej! Fuksem, nie fuksem, ale do przodu! Choć ja osobiście wolę, żeby moje Zagłębie grało ładnie technicznie, z pomysłem... ale w sumie zawsze chodzi o punkty. Więc brawo Zagłębie! Czekam na następne zwycięstwa! Pozdrawiam!
dynamitek

Postprzez Schabu 2005-09-10, 7:38 pm

Zwycięzców się nie sądzi,dlatego cieszy wreszcie wygrana i przede wszystkim 3 punkty.Wynik poszedł w świat i to najważniejsze.
Jednak pamiętajmy że dla ludzi którzy oglądają każdy mecz Zagłębia, śledzą i żyją z tym klubem to marne pocieszenie.Albowiem to zwycięstwo przyszło z wielkim trudem i wiele nerwów musiało kosztować wszystkich.A na pewno nie tak powinien grać kandydat do gry w ekstraklasie!!!

Miejmy nadzieję że wreszcie przyjdzie mecz w którym zarówno wynik jak i styl zadowoli wszystkich.Gdzieś i z kimś muszą się przełamać
Schabu

Postprzez gothblack 2005-09-10, 7:40 pm

Mam świeże wiadomości telefoniczne od kumpli co byli na meczu(ja niestety z pewnych powodów nie mogłem pojechac) mecz w naszym wykonaniu tragedia,nic się nie zmieniło...Piętka dalej swoje,wejście Skrzypka bardzo dobre,akcja jego ponoc mistrzostwo świata,ponadto byli bliscy zawału poprzeczki i te sprawy czyli wiecie jest dobrze to się cofamy i zobaczymy co dalej....o jezu jak tak dalej pójdzie to czarny scenariusz widzę...,ale mimo wszystko WIELKIE GRATULACJE są 3 punkty :lol: :lol:
gothblack

Postprzez W@llace 2005-09-10, 7:40 pm

wazne 3 pkt i nareszcie bramki,teraz bedzie juz tylko lepiej...
W@llace

Postprzez rZq 2005-09-10, 7:50 pm

Wiadomo wynik w tym przypadku zwycięstwo liczy się najbardziej, mam nadzieje, że przełamią się chłopaki po zwycięstwie i będzie lepiej z wynikami :)
rZq

Opinia po meczu

Postprzez nml 2005-09-10, 9:00 pm

Witam jestem kibicem Drwecy Nowe Miasto Lubawskie i bylem na meczu z ktorego wasz zespol przywiozl 3 ptk. Spotkanie jednak wygladalo troche inaczej. To zawodnicy Zaglebia mieli sporo obaw nad zakonczeniem spotkania. Wasz bramkarz uratowal chyba 3 - 100% sytuacje. Mecz obiektywnie oceniajac powinni wygrac zawodnicy Nowego Miasta - jednak liczy sie wynik a on przemawia na wasza strone. .
nml

Re: Opinia po meczu

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-09-10, 9:04 pm

Sorry ale nie moge sie powstrzymać :lol: :lol:

Podziekuj chłopakom bo czuje ze byłoby pozamiatane jakby wjechali nam na sektor :D:D:D

BTW : Kolega mówi ze piętka obronił trzy 100 % sytuacje wiec chyba nie tak najgorzej sobie radził
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez krzysztof 2005-09-10, 9:27 pm

Mam pytanko, a właściwie prosiłbym o potwierdzenie czy dobrze rozumuje.
Według regulaminu zarówno Skrzypek za dzisiejsze dwie żółte kartki, jak i Bęben za czerwoną w meczu z Heko powinni pauzować jedem mecz. Tak przynajmniej wynika z regulaminu zamieszczonego na stronie PZPN.

http://www.pzpn.pl/podstrony/rozgrywki/regulamin.php?li=1&g=1
Bramkarz:
3). bramkarz, który przeszkadza w ewidentnej okazji do zdobycia bramki, zatrzymuje piłkę rękoma poza własnym polem karnym;

W tych przypadkach wymierza się karę 1 meczu dyskwalifikacji.

Dwie żółte:
2. Zawodnikowi, który w czasie zawodów wspomnianych w ust.1 niniejszego paragrafu zostanie wykluczony (czerwona kartka) wskutek otrzymania dwóch napomnień (żółta kartka), wlicza się obie żółte kartki do rejestru napomnień zawodnika
krzysztof

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-09-10, 9:36 pm

Bęben nie zatrzymywał rękomi piłki poza polem karnym ,tylko faulował jako ostatni zawodnik i bramkarz poza polem karnym
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez twari 2005-09-10, 9:54 pm

Sam jestem ciekaw. Obawiam sie jednak ze Beben moze pauzowac 2 mecze.
twari

Postprzez PTAQ84 2005-09-10, 10:04 pm

twari napisał(a):Sam jestem ciekaw. Obawiam sie jednak ze Beben moze pauzowac 2 mecze.

2 mecze dostanie jeśli sędzia zapisał w protokole że był to np. złośliwy faul i wtedy może dostać dłuższą kare, w innym przypadku to jedno spotkanie.
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez twari 2005-09-10, 10:42 pm

PTAQ84 napisał(a):
twari napisał(a):Sam jestem ciekaw. Obawiam sie jednak ze Beben moze pauzowac 2 mecze.

2 mecze dostanie jeśli sędzia zapisał w protokole że był to np. złośliwy faul i wtedy może dostać dłuższą kare, w innym przypadku to jedno spotkanie.

No ale skoro dal od razu czerwona a nie zolta to tak mogl to potraktowac. Wiem ze takie sa przepisy no ale...
No ale skoro nie bylo zadnej oficjalnej info to chyba w najblizszym meczu Beben zagra!
twari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna