Śląsk Wrocław - Zagłębie Sosnowiec 27 sierpnia, 12:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sebek 2005-08-29, 8:22 am

W sumie już wszystko zostało napisane.Odczucia mam bardzo podobne:Brawo KŁODA!!!!Rewelacyjny mecz w jego wykonaniu!Kibicowsko - świetny popis! :D
Skrzypek- słabnie!Tez jak któryś z poprzedników postawiłbym Wolańskiego na prawej i Morasia do srodka.
Pozdrawiam

--------------------------------------------------------------------------------
Sebek

Postprzez twari 2005-08-29, 9:32 am

Dokladnie tak! W pomocy powinien grac Chylaszek z Lacha a na zmiane Moras a na skrzydlach Paczka i Wolanski! Skrzypkowki przyda sie chwila oddechu bo zlapal zadyszke... Natomiast Zuban zdecydowanie zaczyna grac coraz lepiej. Wciaz daleka droga ale jest swiatelko w tunelu. On zawsze stwarza jakies zagrozenie gdy ma pilke pod bramka...
twari

Postprzez zgredos 2005-08-29, 11:21 am

Nie chce być mądrzejszy od trenera ,ale moim zdaniem na prawym skrzydle powinien grać Wolański (wiosną grał na tej pozycji bardzo dobrze i strzelał bramki) Noi jeśli chcemy wygrywać powinniśmy grać dwójką napastników, Zuba może nie miał najlepszego dnia we Wrocławiu ale kilka razy grożnie strzelił, dlaczego zszedł? może do pomocy Pitremu wystawiać młodych Szatan, Smarzyński
zgredos

Postprzez emdżej 2005-08-29, 11:48 am

zgredos napisał(a):Może do pomocy Pitremu wystawiać młodych Szatan, Smarzyński

Szatan nie jest napastnikiem tylko ofensywnym, środkowym pomocnikiem.
emdżej

Postprzez bakel 2005-08-29, 1:46 pm

Panowie, jak wyglądała relacja z meczu na Polsacie Sport?
Chciałbym zobaczyć jak prezentowały się poczynania graczy z perspektywy dachu stadionu przy ulicy Oporowskiej. Posiada ktoś nagranie z tego meczu?
Z kolegami z Wrocławia siedziałem na odkrytej. Doping ze strony Śląska marniutki, za to my na ich tle zaprezentowaliśmy się świetnie. Głośno, efektownie, bez chwili ciszy.
Obiektem wszechogarniającej śmiechawy na trybunach był niejaki Sebastian Dudek, jak się dowiedziałem, była gwiazdeczka Promienia Żary. :D Nasi kopacze powinni postawić mu zgrzewkę dobrego piwa po meczu.
W naszej drużynie słabo wypadł Lachowski. Sił starczylo na 45 minut dobrej gry. Później człapał po boisku. Dobrze spisywali się Bęben i Hosić. Aktywny Wolański szarpał z przodu.
Trzeba pochwalić naszą drużynę za próby strzałów z dystansu. Szkoda, że zazwyczaj nie mogę być na sobotnich meczach Zagłębia.
bakel

Postprzez rossoneri 2005-08-29, 5:18 pm

mecz slaby Pitry slabiutki pierwsze mecze gral na gazie teraz uszlo i widac ze jest zle przygotowany pilka mu odskakuje ale mysle ze z meczu na mecz bedzie lepiej Lachowski o niebo lepiej niz w poprzednich meczach ale jeszcze duzo do poprawy Kloda w ataku niezle w obronie slabiutki i trzeba prawego obronce pozyskac chylaszek wypadl duzo lepiej na skrzydle niz w srodku Butryn nieporozumienie Zubanovic co dochodzil do pilki to sie przewracal slabiutki reszta na swoim poziomie i trzeba zapomniec o awansie bo to jest druzyna na srodek tabeli zeby tylko uniknac barazy o utrzymanie i na koniec bankructwo Torino pokazuje nam ze Ujek mial racje co do finansow naszego klubu
rossoneri

...

Postprzez Krawiec 2005-08-29, 5:27 pm

Myśle, że Lachowski nie rozegrał dobrego meczu, ani tez lepszego od poprzednich. W Łodzi grał naprawdę dobrze i to był przebłysk , reszta meczy to słabsze występy tzn. słabsze jak na to do czego nas przyzwyczaił.

Pomijając to że Lacha leczył niedawno kontuzję trzeba przypomnieć, że początek zeszłego sezonu też nie należał do tego zawodnika. Myślę, że Lacha się rozkręci i będzimy go już wkrótce wychwalać.
Krawiec

Postprzez zgredos 2005-08-29, 5:54 pm

emdżej napisał(a):
zgredos napisał(a):Może do pomocy Pitremu wystawiać młodych Szatan, Smarzyński

Szatan nie jest napastnikiem tylko ofensywnym, środkowym pomocnikiem.

Dałem tylko przykład. Chodzi mi o to że grając jednym napastnikiem trudno jest strzelić bramke. Widoczne było to we Wrocławiu, w środku pola mieliśmy przewage ale efektu bramkowego nie było
zgredos

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-01, 2:28 pm

rossoneri napisał(a):mecz slaby Pitry slabiutki pierwsze mecze gral na gazie teraz uszlo i widac ze jest zle przygotowany pilka mu odskakuje ale mysle ze z meczu na mecz bedzie lepiej Lachowski o niebo lepiej niz w poprzednich meczach ale jeszcze duzo do poprawy Kloda w ataku niezle w obronie slabiutki i trzeba prawego obronce pozyskac chylaszek wypadl duzo lepiej na skrzydle niz w srodku Butryn nieporozumienie Zubanovic co dochodzil do pilki to sie przewracal slabiutki reszta na swoim poziomie i trzeba zapomniec o awansie bo to jest druzyna na srodek tabeli zeby tylko uniknac barazy o utrzymanie i na koniec bankructwo Torino pokazuje nam ze Ujek mial racje co do finansow naszego klubu

CO TY JESTEŚ? :D
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-09-01, 3:12 pm

Bardzo popieram wypowiedz Kol. KRAWCA odnosnie LACHY - ale smutna wiadomosc jest ta ze DAREK WDOWCZYK przejal LEGIE od 2.09.2005
i wyglada na to iz facet nie zapomnial o KARTCE ktora zostawil na Lazienkowskiej a w koncu moze okazac sie iz nasz zawodnik Marcin Lachowski wyladuje w Legii - a nie ktorzy nasi Kibice nie beda mieli o kim rozwazac tak negatywnie, po prostu jest mi wstyd, jak mozna o swoim zawodniku, KAPITANIE DRUZYNY, wypisywac takie rzeczy.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez SCORPARO 2005-09-01, 3:24 pm

... heh, po mojemu to wszystkie te narzekania skończą sie, gdy tylko M.Lachowski wejdzie na "swoje" obroty i znów zacznie grac chłopak jak dawniej. Ludzie piszący negatywnie na jego temat, chyba nigdy nie widzieli naprawdę źle grającego zawodnika (nie porównywali by wtedy marcina L. do takiego), a samego M.Lachowskiego dane im było oglądać po raz pierwszy w tej rundzie (po kontuzji - gdzie nie jest w optymalnej formie)> Przestańcie się błaźnić wszyscy "anty" Lachowski. Jeszcze przyjdzieczas że będziecie go spowrotem stawiali na piedestał !!! Dajcie chopakowi trochę czasu !!! Ciekawi mnie, jaki zawodnik waszym zdaniem jest w stanie zastąpić M.lachowskiego w 100% ??. ja takiego nie widzę.
Jeszce nie raz będziecie skandować jego nazwisko po strzelonej bramce, a wtedy żaden się nie przyzna że kiedyś M.Lachowski im nie pasował...
Ehhh... Ja tam wierzę że w końcu się chłopak odrodzi , potrzeba tylko więcej czasu.
SCORPARO

Postprzez gregor 2005-09-02, 11:09 am

odnośnie ręki Hosica to uważam że boczny prawidłowo reagował nasz gracz tarł dupą po trawie , nie wiem czy przepis się zmienił ale JA też takiej sytuacji ( gdybym był sedzią ) nie gwizdałbym , co do graczy Panowie
przestancie po nich hasać jak po łysej kobyle , zanim coś napisze drugi i trzeci niech pomyśl ,trenował któryś chociażby drużynkę osiedlową ?
no to dadzą spokój .i
pozdro dla ZAGŁĘBIOWSKIEJ WIARY
zegnam
gregor

Postprzez SkOwRoN 2005-09-02, 10:15 pm

Chyba wszystko w tym temacie :?: :wink: :wink: proponuję zamknąć i zająć się Heko bo to już w niedzielę 8)
SkOwRoN

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna