Zagłębie Sosnowiec - Heko Czermno 4 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-29, 8:44 pm

jak zawodnicy podejda skoncentrowani to Zagłebie - Heko 2:1

Jeśli sie oleją to Zagłebie - Heko 0:4

oby sprawdziła sie pierwsza opcja.
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Lars 2005-08-29, 9:28 pm

z meczu na mecz jest coraz lepiej z Naszą grą.
nie pamietam kiedy ostatni raz wygralismy pewnie, rozbijąjąc przeciwnika w pył.
moze Heko to nie są chłopcy do bicia, ale kurcze...to jednak jest tylko Heko.
3:0 dla Nas.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez MarcelZS 2005-08-29, 9:42 pm

Każde zwycięstwo biorę w ciemno, oby tylko indolencja strzelecka minęła, bo to największy mankament Zagłębia – za mało celnych strzałów, a co do ich siły i techniki można mieć zastrzeżenia (Śląsk Wrocław).
Napewno Zagłębie wyjdzie mocno zmotywowane, ale przydała by się bramka w I połowie, bo inaczej z minuty na minutę będzie bardziej nerwowo.

Nie ma łatwych zwycięstw - poziom jest bardzo wyrównany - mam jedyną nadzieje że kibice nie zawiodą (wielka obawa) - bo to my możemy być 12 zawodnikiem dla klub, który jeszcze nie przywykła do gry przy kilku tysięcznej widowni i dobrej oprawie.

Bo dziwią mnie ci, którzy woleli napinać się na GKS zamiast jechać do Wrocławia :?: - i to oni napewno nie przyjdą, bo przychodzą tylko kozaczyć za płotu.
MarcelZS

Postprzez Kowal88 2005-08-29, 9:48 pm

ten mecz musimy wygrac :) 3-0 ZAGŁĘBIE !! :P
Kowal88
Niwka Fans

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-29, 11:22 pm

Zagłebie musi sie w tym meczu skupic :!: :!:. Pitry po tej sytucji sam na sam bedzie chcial pokazac na co go stac.Lacha pewnie znowu bez formy ale moze jednak. Do Kłody juz sie przyzwyczailem ze jest to dobry zawodnik , już nie raz pisalem o jego dobrych wystepach.Heko narazie strzeliło 3 bramki , wiec nie powinni nam strzelic w tym meczu wiecej niz 2.Ale takze stracili 3 bramki wiec......wyrownany sklad maja :lol:
Ostatnio edytowano 2005-08-29, 11:31 pm przez gĘsIA skÓrkA, łącznie edytowano 2 razy
gĘsIA skÓrkA

Postprzez W@llace 2005-08-29, 11:26 pm

Od początku rundy wiedziałem,że Heko to druzyna nie do bicia.Analizując wyniki rywala (szczególnie 1:1 z Widzewem) widać ,że w tym meczu nie będzie łatwo.Piłkarze muszą podejść do meczu bardzo skoncentrowani.Muszą poprostu WYGRAĆ!

Troszkę skuteczności i bedzie dobrze :wink:
W@llace

Postprzez Warson 2005-08-29, 11:47 pm

2-0 Dla Naszych Wolański i Lachowski!!!
Warson

Postprzez sqrt-snt 2005-08-30, 1:57 am

conajmniej 1-0 dla zagłebia z Heko wcale nie bedzie taki łatwy mecz
sqrt-snt

Postprzez slawojka 2005-08-30, 7:54 am

Ja przede wszystkim oczekuję od zawodników, a właściwie od trenera, bo to on ich ustawia, że po pierwszej zdobytej bramce (a nie wątpię że ją zdobędą) nie cofną się jak z Lechią tylko będą naciskać do końca meczu.
Jak napisał pan Tadek wkraczamy teraz w fazę gry z rywalami, z którymi trzeba wyciągać komplet punktów a nie podpierać się remisami. I nie ma znaczenia czy to mecz u siebie czy na wyjeździe. Zaczynamy od HEKO. To musi być mocne uderzenie, bo jak nie teraz to kiedy?? :twisted:
slawojka

Postprzez MrCricket 2005-08-30, 7:58 am

Najgorsze jest murowanie bramki, gdy prowadzimy 1:0. Wszyscy widzieli jak skończyło się to z Lechią i mogło się skończyć z Ruchem. Każdy inny wynik, niż nasze zwycięstwo byłby KATASTROFĄ.
MrCricket

Postprzez gregor 2005-08-30, 8:02 am

pamiętamy Wszyscy poprzednią rundę , w jej pierwszej fazie straciliśmy {to znaczy jesienią } szansę wiosną na awans z barażów bądż bezpośrednio ,myśle że treneiro wie co robi i 3 pkt. zostaną jednak dopisane naszemu ZAGŁĘBIU bez względu na postawę klubu z Czermno ,a po za tym to z kim mamy wygrywać jeśli nie z Heko wynik z Widzewem szacunek że nie ulękli się wyżej notowanego rywala My limit wpadek mamy juz wyczerpany za tem
DO BOJU ,DO BOJU , DO BOJU ZAGŁĘBIE !!!!
gregor

Postprzez luks 2005-08-30, 10:31 am

3:1 dla Zagłębia. Myślę, że do przerwy 2:0. Bramki : 2 Przemek Pitry i 1 Lacha
luks

Postprzez MarcelZS 2005-08-30, 11:58 am

"W środę sosnowieccy piłkarze prawdopodobnie rozegrają wewnętrzną gierkę, w której wezmą też udział zawodnicy testowani. O ewentualnych wzmocnieniach będzie jednak można mówić dopiero zimą, kadra na rundę jesienną jest już zamknięta".

Czy ktoś wie może, o której będą grać, bo takie gierki są dość ciekawe, a warto by było zobaczyć testowanych zawodników?

Pozatym po przeczytaniu wywiadu z Lachą - konkluzja jest jedna -

Chłopak jest po kontuzji, ale napewno dojdzie do swojej formy, bo serca do walki mu nie brakuje - dla mnie ma ogromny kredyt zaufania, a pozatym w optymalnej formie jest o klasę lepszy od Ujka.

Myślę że przydałby się doping dla Lachy w czasie meczu z Heko.
MarcelZS

Postprzez mały 2005-08-30, 2:30 pm

MarcelZS napisał(a):"W środę sosnowieccy piłkarze prawdopodobnie rozegrają wewnętrzną gierkę, w której wezmą też udział zawodnicy testowani. O ewentualnych wzmocnieniach będzie jednak można mówić dopiero zimą, kadra na rundę jesienną jest już zamknięta".

Czy ktoś wie może, o której będą grać, bo takie gierki są dość ciekawe, a warto by było zobaczyć testowanych zawodników?

Pozatym po przeczytaniu wywiadu z Lachą - konkluzja jest jedna -

Chłopak jest po kontuzji, ale napewno dojdzie do swojej formy, bo serca do walki mu nie brakuje - dla mnie ma ogromny kredyt zaufania, a pozatym w optymalnej formie jest o klasę lepszy od Ujka.

Myślę że przydałby się doping dla Lachy w czasie meczu z Heko.
Tylko ,że Lacha nigdy nie był w optymalnej formie. I nie jest to żaden wielki grajek , bo taki to ma trzy może cztery nieudane mecze w sezonie a Lachowski tyle ma udanych . Jeden super cztery żenującą słabe . Ciekawe ile jeszcze bedzie się zasłaniał kontuzją. Skoro taki z niego ekstra grajcar to dlaczego w wieku 24 lat kopie po II ligach .
mały

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-30, 2:39 pm

mały napisał(a):
Tylko ,że Lacha nigdy nie był w optymalnej formie. I nie jest to żaden wielki grajek , bo taki to ma trzy może cztery nieudane mecze w sezonie a Lachowski tyle ma udanych . Jeden super cztery żenującą słabe . Ciekawe ile jeszcze bedzie się zasłaniał kontuzją. Skoro taki z niego ekstra grajcar to dlaczego w wieku 24 lat kopie po II ligach .

A ile lat ma ten twój Mariusz U. ?? I tez kope po 2 ligach obecnie to jego kopnięto prosto w d**e w Bełchatowie i oby skonczył w rezerwach. A z bramek Lachy bedziemy sie jeszcze nie raz cieszyc
BuBy_MaDnEss_#4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna