Chujowo, gdzie to wyczytales?Lars napisał(a):Niestety Darek Solnica juz prawie na 100% w Koninie. Konin lepszy od Sosnowca... ech :?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Gryzzly napisał(a): ciach... Zobaczcie jednak co się dzieje z polskimi klubami które zaufały tylko jednemu sponsorowi a ten zakręcił kurek (wystarczy wymienić tutaj choćby Pogoń Szczecin-Gondor, Zagłębie Lubin-KGHM czy Stomil Olsztyn-Stomil). ZAGŁĘBIE musi być przygotowane na taką ewentualność że włosi powiedzą "znudziła nam się zabawa polskim Zagłębiem. Idziemy sobie" i co wtedy? Sponsor odejdzie a klub zostanie na lodzie. Trzeba myśleć także o przyszłości a nie tylko o teraźniejszości.
Drugi duży sponsor jest niezbędny i nie musi być to przecież firma rodem z regionu. Przemyślcie taki bieg wypadków i oceńcie czy nie mam racji.
CZaRnYY_niezalogowany napisał(a):"Aluminium Konin - piąty zespół II ligi w ubiegłym sezonie - stoi przed widmem wycofania drużyny z rozgrywek nadchodzącego sezonu. Główni sponsorzy klubu nie wyrazili bowiem chęci dalszego finansowania drużyny. "
Zdaje się więc, że Solnica tam nie przejdzie...
krzysiu napisał(a):Gryzzly napisał(a): ciach... Zobaczcie jednak co się dzieje z polskimi klubami które zaufały tylko jednemu sponsorowi a ten zakręcił kurek (wystarczy wymienić tutaj choćby Pogoń Szczecin-Gondor, Zagłębie Lubin-KGHM czy Stomil Olsztyn-Stomil). ZAGŁĘBIE musi być przygotowane na taką ewentualność że włosi powiedzą "znudziła nam się zabawa polskim Zagłębiem. Idziemy sobie" i co wtedy? Sponsor odejdzie a klub zostanie na lodzie. Trzeba myśleć także o przyszłości a nie tylko o teraźniejszości.
Drugi duży sponsor jest niezbędny i nie musi być to przecież firma rodem z regionu. Przemyślcie taki bieg wypadków i oceńcie czy nie mam racji.
Z tym Lubinem to akurat fatalny przyklad, bo o ile wiem to oni nie zakrecali kurka z kasa, a maja jej sporo. Nie wiem czy wiecie, ale KGHM Polska Miedź to najwiekszy producent srebra na swiecie, poza tym ma 100% udzialu w 3 pod wzgledem udzialu w rynku telefoni stacjonarnej w polsce sieci DIALOG. W tym przypadku wina lezy po stronie trenera oraz zawodnikow.
WOJTEK napisał(a):...TEMAT JEST O WZMOCNIENIACH WIĘC PISZCIE O WZMOCNIENIACH...
BLE BLE BLE...A WIDZISZ JAKI JEST TEMAT???WZMOCNIENIA.ZAŁÓŻCIE JESZCZE KILKA TEMATÓW O PK I BIJCIE DALEJ PIANĘ.bankier napisał(a):ble ble ble wojtek - jak ktoś chce przyciągnąć ludzi na Ludowy to dlaczego masz pretensje? a nazwa grupy? taka jak każda inna! a faktem jest, ze nie am o czym pisać - wzmocnien nie ma i nie zanosi się na nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników