PZPN (CHWDPZPN) pewnie zostawi w lidze te druzyny ktore spadly jako pierwsze (chodzi mi o te z najwyzszego miejsca ;) troche pomieszalem ale chyba wiadomo o co mi chodzi). Przynajmniej tak ma byc w tej grupie 3 ligi co spadl Stomil i jesli nie przystapi do rozgrywek to jego miejsce zajmie Olimpia Elblag.
FAN bo tak jest w regulaminie (i tak się dzieje od lat) tzn.:
...w przypadku nieprzystąpienia klubu do rozgrywek jego miejsce zajmuje zespół który w poprzednim sezonie uplasował się na najwyższym miejscu spadkowym w danej grupie...
Czyli jeżeli do 2 ligi nie przystąpi Pogoń Szczecin to jej miejsce zajmą Tłoki Gorzyce. A w 3 lidze jeśli nie przystąpi Śląsk Wrocław to po prostu spadnie nie 5 a 4 zespoły.
Tylko nie wiem który to paragraf regulaminu, ale tak jest.
Z doświadczonymi i "wiekowymi" zawodnikami może być tak jak na pocżatku było z Waldkiem Adamczykiem i Ziębą - czyli wysoka klasa. Albo tak, jak tymi samymi zawodnikami na wiosnę czy z Pikutą teraz, czyli kompletna klapa. Jestem raczej przeciw. Lepiej postawić na młodych. Im przynajmniej będzie się chciało "gryźć" trawę. Konsekwentnie wierzę jednak w KT. Będzie wiedział co zrobić (jeśli maccaroni mu pozwolą). A W.Rudy? Był z niego kawał gościa na boisku, ale za biurkiem? Chyba się facet męczy.
...A ja w tym temacie jestem jak stara konserwa, czyli chciałbym żeby nasi piłkarze grali w przyszłym sezonie tak jak na wiosnę - nie musi być żadnych wzmocnie .
Leyton , cholernie mnie ciekawi ten twój obrazek , co to jest ten Leyton Orient ? Czy to jakiś kultowy klub angielski, który zdobył mistrzostwo 100 lat temu i od tego czasu nie wszedł do premier ship ? ;-)
Witaj Krawiec.
Leyton Orient FC - klub z dzielnicy Londynu o takiej samej nazwie, rok zał. 1881. Obecnie 3 liga angielska (odpowiednik naszej 4). Kultowy nie jest, ale poprostu kiedyś mnie zaciekawił. A jaki stadion mają ładny:
http://www.orientexpressnet.co.uk/ Pozdro.
PS. Sorry, że nie na temat, ale było pytanie to odpowiadam.
...Żeby wyprostować temat powiem, że dużym wzmocnieniem dla Zagłębia byłoby wybudowanie choćby jednej takiej trybuny jaką ma Leyton Orient Fc.
Pozdrawiam!
Krawiec napisał(a):...Żeby wyprostować temat powiem, że dużym wzmocnieniem dla Zagłębia byłoby wybudowanie choćby jednej takiej trybuny jaką ma Leyton Orient Fc. Pozdrawiam!
Hmmm. Wielka Brytania to inny świat. Nie czarujmy się. Wiecie, o której godzinie rozgrywają mecze w środku tygodnia 4-ligowe drużyny angielskie? O 21.00 !!! Co to oznacza? Że wszyscy mają sztuczne oświetlenie :!: :!: :!: Ale jakby co, to Polska leży w Europie..... z tym jednak, że w środkowo-wschodniej :mrgreen:
Pewnie ze pamietam,otwieracz zrobiony w ksztalcie stroju pilkarskiego,czerwone spodenki,biala koszulka ze znaczkiem Zaglebia,przyczepiało sie go do kluczy.Reczniki to klasyka,niestety gdzies mi zginol jedyny egzemplarz.A pamietacie takie prasowanki na koszulki??? :D