Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Benek90 napisał(a):Nasz doping,bedzie mozna obejrzec w telewizji na polsacie-sport. I mam wielka nadzieje,ze bedzie nas bardziej słychac niz kibicow z Wrocławia. Wierze,ze przy takim dopingu jaki ma byc na slasku,to nasi piłkarze, pokarza wielka klase i pokonaja Wrosław 2:0..... :D :D Do Boju ZAGŁĘBIE
MACIEK 86 napisał(a):Erezmus samilkniecie jak do przerwy będziecie przegrywać 0-3 :twisted:
A tak na poważnie to marzy Mi sie wywiezienie jednego punktu z Wrocławia i co najmniej 500 kibiców gości żeby wrócić do swojego poziomu
Sajni napisał(a):W momencie kiedy w sektorze kibiców Zagłębia zaczęły płonąć race i poszły w ruch flagi na kijach (i tu brawa z mojej strony), Borek zaczął się podniecać oprawą i doskonałą atmosferą wśród WROCŁAWSKICH kibiców, co oczywiście było niedopatrzeniem z jego strony, ale myślę, że można mu to wybaczyć.
Jakkolwiek staram się być obiektywny, to wciąż przyznaję, że większość czasu podczas tego meczu słychać było NASZYCH kibiców i to Zagłębiacy śpiewali i krzyczeli więcej i donośniej. Czasami odzywali się i przekrzykiwali naszych kibice z Wrocławia, ale jedynie w momentach nacisku ich drużyny i zaraz po sytuacjach podbramkowych. Przynajmniej tak można było to odebrać podczas transmisji TV. Może się mylę, może to np. jakieś przekłamanie TV, może kwestia ustawienia mikrofonów, więc jeżeli ktoś z wyjazdowiczów ma inne zdanie, niech mnie poprawi.
W każdym razie w TV wyglądało to imponująco 8)
PEACE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników