Zagłębie Sosnowiec - Lechia Gdańsk kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Albion 2005-08-21, 8:48 pm

Ją (tą kobiete na zdjęciu) też ktoś skroił z koszulki i nawet jest zadowolona :)
Temat do zamknięcia chyba już
Albion

Postprzez twari 2005-08-21, 8:58 pm

Jedno pytanie do WOJTKA - wstyd Ci za to co sie stalo? Czy my Zagłębiacy powinnismy sie z tego powodu wstydzic bo to zniszczylo nasz wizerunek?

Osobiscie uwazam ze w kazdym miescie ktore cieszy sie szacunkiem w swiatku kibicowskim taki numer by nie przeszedl. Obawiam sie ze z Warszawy cala by nie wrocila.

I mysle ze gdyby u nas nikt nie kiwnal na to palcem to wtedy dopiero nasz wizerunek zostal by nadszarpniety.

PS.Skad macie pewnosc ze ta laska nie byla z Krakowa? Mowicie ze to Lechia Gdansk. A skad ta pewnosc?
twari

...

Postprzez Krawiec 2005-08-21, 9:02 pm

Popieram Wojtka i Bubiego , zdejmowanie koszulki z kobiety to obciach maksymalny. Jeszcze większa żenada to sciąganie koszulki z jakiejś zaburzonej umysłowo kobiety.

Twari twój wywód o szacunku mnie zszokował bo również miałem cię za rozsądnego gościa. Jeśli zdobywanie szacunku ma polegać na rozbieraniu laski w koszulce Wisły to ja ci współczuję.

Na sektorze koło mnie siedziało 3 kibiców Lechii . Jeden z nich miał nawet szal co mi zupełnie nie przeszkadzało. Chodzi przede wszystkim o to jak się taki gość zachowuje.Szacunek dla tych gości bo to prawdziwi fani swojego klubu, a oprócz tego wporzo ludzie.

Przechodząc do oceny dopingu powiem , że mam czasem zastrzeżenia do tej osoby, że intonuje coś co mi nie pasuje np "chwdp" lub "czterej pancerni" ale muszę powiedzieć, że był to powrót w dobrym stylu.
W drugiej powłowie trochę dopingowanie siadło ale ogólnie było o niebo lepiej niż z Ruchem.

Od prowadzącego zależy naprawdę dużo więc niech kolega Krzywy prowadzi doping jak najczęściej bo ma do tego dryg.

[/b]
Ostatnio edytowano 2005-08-21, 9:41 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2005-08-21, 9:05 pm

OSTATNI RAZ CI ODPOWIADAM - MOGŁA BY SOBIE BYĆ Z KAŻDEGO MIASTA I MIEĆ SZALIK KAŻDEGO KLUBU. JEST W ŚWIECIE COŚ TAKIEGO JAK SZACUNEK DLA KOBIET. WIDAĆ, ŻE TOBIE JESZCZE TEGO NIKT NIE WYTŁUMACZYŁ. CIEKAWE CZY SWOJĄ DZIEWCZYNE TEŻ TAK BYŚ POTRAKTOWAŁ ( O ILE MASZ TO JEJ WSPÓŁCZUJĘ ). A GADKI O TYM, ŻE BYŁA Z KRAKOWA, MIAŁA ZA KRZYWE NOGI CZY CHOLERA WIE CO JESZCZE MNIE TYLKO BAWIĄ. I WSTYD MI, ŻE JESTEŚMY KIBICAMI TEGO SAMEGO KLUBU.
NA KRYTEJ SIEDZIELI GOŚCIE Z GDAŃSKA - JAKOŚ NIE WIDZĘ TU POSTÓW O TYM, ŻE ICH SKROJONO CZY ZLANO. ALE ONI BY JESZCZE ODDALI. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-21, 9:07 pm

twari napisał(a):Jedno pytanie do WOJTKA - wstyd Ci za to co sie stalo? Czy my Zagłębiacy powinnismy sie z tego powodu wstydzic bo to zniszczylo nasz wizerunek?

Osobiscie uwazam ze w kazdym miescie ktore cieszy sie szacunkiem w swiatku kibicowskim taki numer by nie przeszedl. Obawiam sie ze z Warszawy cala by nie wrocila.

I mysle ze gdyby u nas nikt nie kiwnal na to palcem to wtedy dopiero nasz wizerunek zostal by nadszarpniety.

PS.Skad macie pewnosc ze ta laska nie byla z Krakowa? Mowicie ze to Lechia Gdansk. A skad ta pewnosc?

Pytanie 1 : Tak !
Pytanie 2: Pewnie by wróciła bo Legia wpuszcza gosci
Pytanie 3: Tak i odjęli by nam pkt w lidze chuliganów :lol:
Pytanie 4: Kraków , Czermno , Wypizdzewo - to była nadal dziewczyna / kobieta

PS: Żeby nie wyszło ze jestem obrońcą Wisły albo co gorsza Wiślakiem
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez fanka_25 2005-08-21, 9:11 pm

Hmmmm.wstyd sie przyznać, ale na meczu byłam wczoraj ( Lechia vs Zagłębie) pierwszy raz od chyba 4 lat..Ale to co zobaczyłam - przekonalo mnie, ze chyba jednak częściej bedę sie wybierac na mecze :) :) :) Swietnie sie bawiłam wśród kibiców i ku mojemu zaskoczeniu okazalo się, ze nawet znam kila piosenek :wink: :wink: :wink: Naprawdę świetna zabawa a i przed kibicami chylę czoła za wspaniały doping. Wyrazy szacunku i unania dla Was Kochani. I mam nadzieje, ze jeszcze nie raz bedę mogla sie przekonac o tym, ze Zagłębie ma zaje...fajnych fanów i wiernych kibiców. Buziaki dla wszystkich, którzy wciąz wierzą !!!!!
Ps. troszke boli mnie gardło....przegięłam z tym śpiewaniem. Pozdrawiam i " do zobaczenia" i "usłyszenia" na Ludowym ( a może nie tylko) :D :D :D :D :D :D
fanka_25

Postprzez warchlak 2005-08-21, 9:12 pm

a skąd wiecie ze tej koszulki nie skroiła druga dziewczyna :?: oczywiście facet kobiecie nie powinien kroić ale dziewczyna dziewczynie jak najbardziej
warchlak
Prowokator

Postprzez xXx_1906 2005-08-21, 9:15 pm

No i Warchlak dobrze podsumował nie ma co rozstrząsać było minęło nie wróci :wink: Każdy ma swój własny system wartości i dla jednych szczytem odwagi jest zdzieranie koszulki z laski a dla innych to typowe frajerstwo. Ja tez pannę widziałem i wcale mi to nie przeszkadzało, kobitka to kobitka jakiś szacunek się należy. Tyle ode mnie.
xXx_1906

Postprzez asdf 2005-08-21, 9:21 pm

Pytanie: 110 lasek smiga w naszym miescie w koszulkach GTSu. Co wtedy ? Nie popieram zaistanialej sytuacji ale to jest Sosnowiec i nie paraduje sie barwach wrogiego klubu liczac na swoja przewage plciowa
Ostatnio edytowano 2005-08-21, 9:30 pm przez asdf, łącznie edytowano 2 razy
asdf

Postprzez bucior 2005-08-21, 9:29 pm

Jeśli dziewczyna zabiera się za coś, co jest w zasadzie męską domeną, to powinna liczyć się z tym, że zostanie potraktowana jak typowy przedstawiciel tzw. brzydkiej płci.
A skoro prowokuje, to jej błąd polega na tym, że nie potrafi przewidzieć konsekwencji swojego głupiego zachowania.

Jeśli mimo tego do odebrania koszulki nie doszlo, to pewnie ma radochę i chwali się w Kraku, jaki to z niej kozak i jak paradowała po mieście w tym brzydkim T-shircie i nikt nie zareagował na jej ostentacyjne zachowanie.

W takim przypadku zawsze mozna napisać, że odnieśliśmy moralne zwycięstwo nad tą dziołszką, bo przecież to my, a nie kibice innych klubów musimy byś zawsze w porządku i bez zarzutu. Tylko co nam z tego? Satysfakcja? Przykładów, kiedy nasza potrzeba bycia tymi porządnymi nic nam nie przyniosła jest już kilka. Niepotrzebnie je tylko mnożymy. Niepotrzebnie też chyba robimy rozgłos wokół takich rzeczy.
bucior

Postprzez Minion 2005-08-21, 10:19 pm

Na forum Lechii mozna przeczytac jak to ich mordowac wrecz chciano w Sosnowcu i czołgi, karabiny maszynowe , granatniki czekały na dworcu. Poprostu tłum rozwcieczonych Zagłębiaków o mało pociągu nie wywrócił. A oni sprytnie i przebiegle , cichcem , cichcem jak bez mała James Bond się wślizgnęli, cały mecz obejrzeli , i jak prawdziwe węże boczkiem, boczkiem się oddalili, grając Zagłębiu na nosie. I normalnie było ich z tysiąc albo i dwa. Dlatego taka wysoka frekwencja była.
No. A wy się nie znacie i o głupoty spieracie.
Minion

Postprzez Dami_mdc 2005-08-21, 10:21 pm

Gibson_mdc napisał(a):Dami jak ty bys jeszcze spiewal to bylby lepszy :D :D :D

Śpiewałem ! Ale większą część meczu spędziłem po lewej stronie trybuny więc troszke odpuściłem ale muszę przyznać że doping był super 8) :)
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez MuMiN 2005-08-21, 10:23 pm

Szalik skroiła jej dziewczyna, a o koszulce nic nie wiem - ta laska była tak zaćpana że nawet nie wiedziała gdzie jest i co robi, więc skończcie gadanie na ten temat i komentujcie sobie mecz, oprawę, doping itp.

Ponadto nikomu, kto był na tym meczu z Gdańska nic się nie stało, choć wyczajonych było kilkanaście osób – mam nadzieje że już wszystko wiecie i nie będziecie poruszać tego tematu !
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Re: ...

Postprzez PawełK 2005-08-21, 10:35 pm

Krawiec napisał(a):...zdejmowanie koszulki z kobiety to obciach maksymalny...

:shock: :shock: :shock:

wracając do sedna rozmowy o tej nieszczęsnej pannie z Krakowa/Gdańska, myśle że Mumin wszystko wyjaśnił.
PawełK
pyszałek

Postprzez twari 2005-08-21, 10:42 pm

WOJTEK napisał(a):OSTATNI RAZ CI ODPOWIADAM - MOGŁA BY SOBIE BYĆ Z KAŻDEGO MIASTA I MIEĆ SZALIK KAŻDEGO KLUBU. JEST W ŚWIECIE COŚ TAKIEGO JAK SZACUNEK DLA KOBIET. WIDAĆ, ŻE TOBIE JESZCZE TEGO NIKT NIE WYTŁUMACZYŁ. CIEKAWE CZY SWOJĄ DZIEWCZYNE TEŻ TAK BYŚ POTRAKTOWAŁ ( O ILE MASZ TO JEJ WSPÓŁCZUJĘ ). A GADKI O TYM, ŻE BYŁA Z KRAKOWA, MIAŁA ZA KRZYWE NOGI CZY CHOLERA WIE CO JESZCZE MNIE TYLKO BAWIĄ. I WSTYD MI, ŻE JESTEŚMY KIBICAMI TEGO SAMEGO KLUBU.
NA KRYTEJ SIEDZIELI GOŚCIE Z GDAŃSKA - JAKOŚ NIE WIDZĘ TU POSTÓW O TYM, ŻE ICH SKROJONO CZY ZLANO. ALE ONI BY JESZCZE ODDALI. :roll:

Po 1 - nie odpowiedziałeś mi na pytanie, a jedynie sprytnie je ominąłeś.
Po 2 - Chyba nie przeczytałeś mojego postu na temat szacunku do kobiet i tego jak je traktuje.
Po 3 - Nigdy bym nie chciał mieć dziewczyny której priorytetem jest kozaczenie w obcym mieście.
Po 4 - Nie jestem debilem i nigdy bym nie puscil dziewczyny np w Krakowie w koszulce Zagłębia bo wiem czym mogło by się to dla niej skończyć.
Po 5 - Jakoś nie widziałem aby Ci goście na krytej, poza tym, że przyjechali szmat drogi by kibicowac swoj klub, kozaczyli chodzac po S-cu i spiewajac piosenki Lechii! Takich ludzi TRZEBA szanowac! Tymbardziej ze byli tam tez ludzie w srednim wieku! Tymbardziej szacunek! Szacunek kieruje tez do wszystkich KOBIET z Gdanska ktore przyjechaly kulturalnie obejrzec mecz.
I bardzo proszę o nie dopisywanie mi słow ktorych nie powiedzialem.

PS. Jak widać nie jestem jakimś odmiencem bo sa ludzie ktorzy sie ze mna zgadzaja. Oczywiscie sa tez osoby ktore maja inne zdanie. Szanuje je ale prosze tez o uszanowanie mojego.
twari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice