Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
olo69 napisał(a):jakim jednym napastnikiem? czy wy jestescie jebnięci - napastników było dwóch Pitry i Wolański i jeden z nich strzelił bramkę, mnie dziwi tylko ściagniecie jednego z najlepszych tj.Chylaszka, a Lacha grał katastrofalnie mam nadzieję, że na meczu ze Śląskiem nie wyjdzie w podstawowym składzie - zupełnie przeszedł obok meczu- zero walki i ambicji. Ogólnie niezły meczyk
Jerzy napisał(a):czemu dalej broni Marcin Bęben? On jest daremny, zero gry na przedpolu,zadnej pilki nie lapie,czemu on sie boi pilki zlapac? Zamiast Niego to krzeslo w bramce może stać. Ale Beben meczu nie przegral (remis uznaje za porazke). wedlug mnie meczyk slabiutki, ladne akcje ale bez sytuacji strzeleckich. co do pracy sedziow to nie mam zastrzezen, gwizdali tak jak umieli:)
twari napisał(a):olo69 napisał(a):jakim jednym napastnikiem? czy wy jestescie jebnięci - napastników było dwóch Pitry i Wolański i jeden z nich strzelił bramkę, mnie dziwi tylko ściagniecie jednego z najlepszych tj.Chylaszka, a Lacha grał katastrofalnie mam nadzieję, że na meczu ze Śląskiem nie wyjdzie w podstawowym składzie - zupełnie przeszedł obok meczu- zero walki i ambicji. Ogólnie niezły meczyk
olo chodzi o to ze Wolanski nie jest napastnikiem. Wolanski gral na pozycji napastnika ale to NIE JEST NAPASTNIK! Jego miejsce jest na prawym skrzydle! I tam w kliku meczach naprawde swietnie sie prezentowal! Dlatego tez wszyscy mowimy ze gralismy jednym napastnikiem.
Jerzy napisał(a):czemu dalej broni Marcin Bęben? On jest daremny, zero gry na przedpolu,zadnej pilki nie lapie,czemu on sie boi pilki zlapac? Zamiast Niego to krzeslo w bramce może stać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników