co jest z włochami?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

co jest z włochami?

Postprzez 77 2003-06-21, 9:13 am

przeczytałem że koźmiński wynegocjował wypożyczenie zawodników z interu i brescii a nasz szef z włoch nikogo nam nie posyła?
77

CAŁE ŻYCIE PIAST GLIWICE

Postprzez GKS PIAST 2003-06-21, 9:31 am

:lol: :lol: A NA c*** W III LIDZE WŁOSI :lol: :lol:
GKS PIAST

Re: CAŁE ŻYCIE PIAST GLIWICE

Postprzez WOJTEK 2003-06-21, 10:41 am

GKS PIAST napisał(a)::lol: :lol: A NA c*** W III LIDZE WŁOSI :lol: :lol:
ZGADZAM SIĘ.PO CO NAM JACYŚ WŁOSI???NA LESZCZY TYPU ODRA TO POWINNI NASI STARCZYĆ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Wasyl 2003-06-21, 12:09 pm

Pepperoni Szef bardzo chciałby zesłać co niektórych swoich gwiazdorków do Sosnowca ale te spryciule mają w indywidualnych kontraktach takie zapisy, że byłyby kłopoty od pierwszego dnia ich pobytu.
Taka na przykład klauzula "Fryzjer"...Włocha nie może strzyc byle lala z Zakładu Fryzjerstwa Damsko-Męskiego "Wiola-Styl". Włos Włocha musi pomadować fachowo sprowadzany z Verony don Frederico, fryzjer od szesnastu pokoleń.
Klauzula "Sery twarde i pleśniowe" - to lista dwudziestu ośmiu gatunków pochodzących z dwudziestu ośmiu wiosek, które muszą być obecne na murawie jako przekąski treningowe dla Włochów. Próby podłożenia swojskiego oscypka to murowane zerwanie kontraktu...
Mało czasu mam, to nie opiszę klauzul "Wilgotność powietrza treningowego", "Kolorystyka marmuru w kabinach prysznicowych", "Kwalifikacje opiekunki do zwierząt domowych" czy "Balkon z widokiem na morze".
No i podstawowa sprawa dla włoskiego piłkarza - parkowanie ulubionego Maserati wprost na płycie boiska, żeby można było sobie na niego zerkać i przeglądać stan fryzury w szybie.
Na pewno byłyby korzyści dla całego Zagłębia, wynikające z obecności jakiegoś Domenico, Alberto czy Massimo w klubowej kadrze. Głównie polegające na obejrzeniu Maserati "na żywo".
Wasyl

włosi???

Postprzez Diouf39 2003-06-21, 1:06 pm

Jeszcze nic nie wiadomo kto zasili kadre Zagłębia na przyszły sezon ale możemy byc pewni ,że trzon zespołu oraz jacyś nowi piłkarze powinni się pojawić przed wyjazdem na obóz (niestety krajowy).Reszta,czyli trzech nowych czyt.lepszych , to napewno tajemnica na dzień dzisiejszy.
Czekamy co dalej.
Zapraszam do dzialu JUNIOR ,jest tam co czytać. Z góry dzięki.Pozdro
Diouf39

Postprzez nb 2003-06-21, 2:36 pm

włochy to na jajkach są
nb

Postprzez Fedelissimo 2003-06-21, 3:29 pm

W dzisiejszym "Kibicu" (dodatek T.Śl.)przeczytałem że są prowadzone dalsze rozmowy na temat gry w Zagłębiu Ujka,Twardawy i Raka. Z nowych zawodników trenuje z kadrą niejaki Piotr Maroszek z Górnika Brzeszcze.
Fedelissimo

Maroszek

Postprzez bidzej 2003-06-22, 12:18 pm

Fedelissimo napisał(a):W dzisiejszym "Kibicu" (dodatek T.Śl.)przeczytałem że są prowadzone dalsze rozmowy na temat gry w Zagłębiu Ujka,Twardawy i Raka. Z nowych zawodników trenuje z kadrą niejaki Piotr Maroszek z Górnika Brzeszcze.

To ten sam ktory był juz sprawdzany przed ostatnim sezonem. Jesli wtedy sie nie sprawdził to myslicie ze teraz po np. pół roku przybyło mu umiejętności? Ja w to wątpię ale może się mylę. Oby..........
bidzej

Postprzez WOJTEK 2003-06-22, 12:49 pm

GÓRNIK BRZESZCZE TO ZDOBYWCA PUEFA.NIE WIECIE???
WOJTEK
Adventure Group

Re: Maroszek

Postprzez Gość 2003-06-22, 2:57 pm

bidzej napisał(a):To ten sam ktory był juz sprawdzany przed ostatnim sezonem. Jesli wtedy sie nie sprawdził to myslicie ze teraz po np. pół roku przybyło mu umiejętności? Ja w to wątpię ale może się mylę. Oby..........

Z tego co wiem to Maroszek nie mógł przejść do Zagłębia wcześniej bo jakieś przepisy naszego kochanego PZPNu mu nie pozwalały, a nie chodziło tutaj o jego umiejętności.
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-06-22, 3:14 pm

MAROSZEK.KOLEJNY ZBAWCA Z 5 LIGI.TAAAAAAAAAAA...NAJEBIE GOLI.ALE W REZERWACH.W MECZU Z ZEWEM KAZIMIERZ.BEZ JAJ.NAM NIE POTRZEBA GOŚCIA Z OKRĘGÓWKI.CHYBA,ZE ZNOWU ZA ROK AWANS.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-06-22, 3:47 pm

a ja wypowiem sie na jego temat po sparingach! musze ocenić go "na żywo" w akcji :)))
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-06-22, 4:04 pm

A PAMIĘTACIE GIELZĘ ???SUPERŁOWCA GOLI.
WOJTEK
Adventure Group

grande catzo !!!! "cimmineli"-wielki k.tas

Postprzez exuero 2003-06-22, 4:43 pm

makaroniarze i rudy zle nie jest jak dla kogo wy idioci zaglebie w trzeciej lidze to obraza nas wszystkich .
rudy boisz sie odezwac o wiecej kasy od wlochow bo bys stracil cieply stoleczek ty makaroniarski dupowlazie!!! a tu nie chodzie o wielkie pieniadze jak dla wlochow tylko kilkadziesiat tys euro kto sie orientuje wie ze to i tak gowniane pieniadze.
Ja juz NIECHCE WIDZIEC ZAWODNIKOW z 5 ligi sprowadzanych do nas przecierz to typowi amatorzy .
exuero

Postprzez fan78 2003-06-22, 6:36 pm

A PAMIĘTACIE GIELZĘ ???SUPERŁOWCA GOLI.
Strzelil w tym sezonie dla Grunwaldu chyba 11,wiec taki zły nie jest...
Ale ogolnie to ostatnie transfery były chujowe,z wyjątkiem Ujka i Bogacza.
Pozdrawiam.
fan78

Następna strona

Powrót do Piłka nożna