Greg1906 napisał(a):No właśnie więcej luzu. To, że ktoś tam coś głupio odburknął na forum nie znaczy, że osoby decydujące w tym temacie traktują nas jak "natrętów". Przynajmniej ja nie odniosłem takiego wrażenia. Takie jest życie, nie zawsze udaje się załatwić coś dokładnie tak jak się planuje. Taką flagę szyje się raz w życiu, także lepiej to zrobić powoli i dokładnie, niż na łapu capu bo termin goni.
Ja jestem calkowicie luzny i cierpliwy :)
Jak najbardziej jestem za jak najlepszym wykonaniem flagi chocby mialo to trwac jeszcze 2 miesiace. Jesli jednak dochodzi do opuznien to chcialbym wiedziec o tym na bierzaco i znac przyczyne. To chyba wolno?
Nie jest dla mnie jasne, czy mimo braku wystarczajacej ilosci pieniedzy WF jest juz w produkcji czy tez nie. Co sie stanie jesli bedzie gotowa a nie bedzie tych 15tys. Nie dostaniemy jej dopuki nie uzbieramy calej kwoty? No i jakos tak ucichla sprawa dalszej zbiorki pieniedzy... widzialem przed meczem kogos z puszka na zbiorke WF ale nie wiem ile brakuje jeszcze kaski i czy beda jakies akcje jak ta z mala flaga na Allegro?