ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RUCH Chorzów, 13 sierpnia, 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2005-08-13, 10:43 pm

gdyby nie to ze niebiescy są baaardzo słabi to byśmy to przegrali. z taką grą to my nawet na baraż o awans się nie załapiemy. co prawda dzisiaj byliśmy zdecydowanie lepsi i mieliśmy pare setek tylko szkoda że ich nie wykorzystaliśmy. Przemek strzelił bramke po profesorsku kiwając ładnie Nowaka i strzelając spokojnie do pustej bramki.
warchlak
Prowokator

Postprzez tomenek 2005-08-13, 10:51 pm

Temat jest krotki , mamy miec awans w tym sezonie . A jak to uczynimy , w pieknym stylu czy tez nie , juz mnie to nie interesuje . Gdyz mozna pieknie przegrywac , i brzydko wygrywac . Cel uswieca srodki houk !!!! 8)
tomenek

Postprzez Krzysztof15 2005-08-13, 11:00 pm

emdżej napisał(a):
maras24 napisał(a):podczas świetowania po meczu Arek Kłoda dostał szokującą informacje podczas meczu 4 ligi kolega Arka (nie pamietam nazwiska) zmarł na boisku podczas meczu.To naprawde smutna wiadomość:(

Skąd taką informacją dysponujesz?

wiem, że to nie na temat, ale sprawa została niejako wywołana przez kolegów j/w

to chyba chodzi o tą sytuacje która miała miejsce dzisiaj w IV lidze :?:
cyt:
LKS Poborszów - Motor Praszka 13 sierpnia, 17:00
mecz przerwany w 50 minucie na wskutek zasłabnięcia, a następnie zgonu zawodnika Poborszowa przy stanie 2-1 :idea: :idea: :idea:
Krzysztof15

Postprzez Pesto 2005-08-14, 1:23 am

Bohaterowie meczu : Pitry , Bęben.
Awans w tym sezonie : buuuhahaha.
Gole do szatni : sprawiedliwość musi być :lol:
Pesto
kumaty

Postprzez MarcelZS 2005-08-14, 3:05 am

Wynik taki jak chciałem, co do gry oby dalej skutecznie - niech każdy wygrają po 1-0
MarcelZS

Postprzez mały 2005-08-14, 7:56 am

Nie wiem jak Was ale mnie męczą już wypowiedzi trenera w stylu lepiej grać brzydko i wygrywać !! Piłka nożna to nie tylko suche statystki , gra się dla kibiców i całe piękno piłki polega na dawaniu satysfakcji kibicom z pięknej gry , składnych akcji, efektownych zagrań i strzelania bramek. Jeżeli byłbym zainteresowany samym wynikiem to po co chodzić na mecze ? Lepiej siąść przed telwizorem z piwem i sprawdzić telegazetę !!
Panie trenerze czas coś zmienić !!

POZDRAWIAM !! :twisted:
mały

Postprzez emdżej 2005-08-14, 8:05 am

mały napisał(a):Jeżeli byłbym zainteresowany samym wynikiem to po co chodzić na mecze ? Lepiej siąść przed telwizorem z piwem i sprawdzić telegazetę !!

To tak zrób! Piękną grę to sobie w Lidze Mistrzów oglądaj. Tu jest najważniejszy wynik. Ładny mecz był w Łodzi i jaki z tego efekt?
emdżej

Postprzez olo69 2005-08-14, 8:07 am

Sadek napisał(a):

Dla parady Bębna warto było wydać 12 zł, Adżem bardzo pewny, Pitry na swoim poziomie, Skrzypek sporo zdrowia zostawił na boisku, skuteczność troche słaba, ale dzięki wam piłkarze za to, że zostawiliście zdrowie i daliście nam te ważne 3 pkt w tak ważnym meczu, ładnie graliśmy z Widzewem 5:2 brzydko gramy 1:0

właściwie to miałem napisać to samo, niestety ale wydaje mi sie, że znowu zostaliśmy z jednym napastnikiem (do gry Zubanovicia jakoś nie mogę się przekonać)
olo69

Postprzez ruby z kaliny 2005-08-14, 8:51 am

bylem ,zobaczylem, wrocilem caly i zdrowy,bylo fajnie choc gra pozostawia duzo do zyczenia i u nas i w zaglebiu-wygral lepszy
zapraszam na rewanz do chorzowa
pozdro dla Pawla i jego kolegow z zoltego autka :wink:
ruby z kaliny

Postprzez YOOSHKY 2005-08-14, 9:10 am

ruby z kaliny napisał(a):bylem ,zobaczylem, wrocilem caly i zdrowy,bylo fajnie choc gra pozostawia duzo do zyczenia i u nas i w zaglebiu-wygral lepszy
zapraszam na rewanz do chorzowa
pozdro dla Pawla i jego kolegow z zoltego autka :wink:

No widzisz... :) To dobrze ze tak sie stalo. Napinki twoich kolegów byly zbyteczne, pomijam fakt ze byly tez chamskie i dobrze ze mod je usunął. Do Chorzowa przyjedziemy, moze tym razem nas wpuścicie :) Chorzów w tym dniu zwiększy się o min. 2000 mieszkańców :)
YOOSHKY

Postprzez Wuzel 2005-08-14, 9:21 am

Gra naszej drużyny słabiutka oj słabiutka. Wczoraj słabiutko Hostic - zawsze pewny punkt ale może miał zły dzonek. Zuban też jakoś zagrał dziwnie, brawa dla Bębna za interwencjionale :D, szkoda,że Lacha nie strzelił na 2:0.

Słaba gra wynik zadowalający

Czyżby wracał mit 1:0 tak jak w zeszłeś rundzie - oby nie
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez pawelcio 2005-08-14, 10:32 am

No to jedziemy od poczatku - taktyka: Tochel powiedzial ze maja grac z kontry, no i spoko, ale jak taka kontra wyglada?? A mianowicie dluga pilka na napastnika (a nie bylo Małochy) ktory niby mial ja zgrywac, pytanie tylko do kogo?? Wogole to do kontry powinno sie ruszyc ze 3 chlopa a nie jeden, komus trza podac, skoro konty jada bokami a nie srodkiem, niestety pomoc nie istnniala wczoraj. Oceny pilkarzy: Bemben, obrona dobrze grali, szczegolnie Kłoda, ktorego ktos tu ocenil negatywnie (niekoniecznie ktos ten musi sie na pilce znac) - chlopak zostawil cale zdrowie na boisku, wlaczak, ciezko go przejsc i jeszcze zapieprza za Skrzypka, ktory nie powiem tez zostawil troche zdrowia, ale glowy na boisku tez trza uzyc (szczegolnie jak zaczynamy kontry - abecadlo pilkarskie, zagrywa ten ktory jest przodem do pilki a nie ten ktory by chcial ladne kontre zaczac jakims "pieknym" podaniem - na aut). Reszta pomosnikow slabiutko, nie ma kto pilki przytrzymac, zero gry na jeden kontakt pomimo ze na rozgrzewce klepia az milo. Atak - pozytywnie, choc za malo podan z boku wiec nie ma z czego uderzyc, nie moze byc tak ze przy kontrze Pitry stoi na 30 metrze przed nasza bramka. Wiem ze wraca po pilke, ale wlasnie po to mamy pomocnikow zeby cos zagrali z e srodka na Pitrego albo Zubana. Ogolnie coeszy tylko wynik, a gre trzeba poprawic.
pawelcio

Postprzez twari 2005-08-14, 11:17 am

Jeszcze jedno ode mnie. Zuban jeszcze nie do konca gra jak na wiosne ale z drugiej strony kilka razy sie wkurwil bo w kontrach wychodzil ladnie i wyczekiwal podania prostopadlego ale niestety nikt mu nie zagrywal... a jak juz zagral to za pozno i byl spalony... jakos wczoraj nikt nie staral sie wykorzystac jego szybkosci... bardzo malo pilek szlo do niego. Z reszta do Pitrego tez. A najgorsze ze Pitry jako pierwszy wracal na swoja polowe i charowal jak wol podczas gdy pomoc.. no wlasnie - gdzie byla pomoc?? I potem sie kurde dziwimy ze Pitry jest zmieniany!
twari

Postprzez Bongo(zz) 2005-08-14, 4:37 pm

emdżej napisał(a):
mały napisał(a):Jeżeli byłbym zainteresowany samym wynikiem to po co chodzić na mecze ? Lepiej siąść przed telwizorem z piwem i sprawdzić telegazetę !!

To tak zrób! Piękną grę to sobie w Lidze Mistrzów oglądaj. Tu jest najważniejszy wynik. Ładny mecz był w Łodzi i jaki z tego efekt?

Piekny frazes, tylko jak za bardzo sie w to uwierzy to sie pozniej mozna bardzo rozczarowac.
Bongo(zz)

Postprzez Dumas 2005-08-14, 5:48 pm

Panowie jak tak bedzie dalej to jesien bedzie lepsza niz rok temu dajcie czas druzynie mysle ze 40 punktow jest pewne
Dumas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna