a może by tak zrobić transparent na ten temat na meczu z Ruchem.. :roll:
ale w sumie co to da................ chyba nic :?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adas napisał(a):Dziś miałem okazję rozmawiać w klubie na temat stadionu i uwierz mi, że wszyscy by chcieli aby stadion był otwarty dla kibiców gości
adas napisał(a):Dziś miałem okazję rozmawiać w klubie na temat stadionu i uwierz mi, że wszyscy by chcieli aby stadion był otwarty dla kibiców gości
Lars napisał(a):odnośnie nagłośnienia...
czy k***a tak trudno jest je podgłosić że zawsze gdy spiker coś mówi trzeba nadsluchiwac. niemowiąc juz o piosence Zagłebia... ktora przed dzisiejszym meczem była ledwo co słyszana przez to nowe nagłosnienie...
Bongo(zz) napisał(a):Lars napisał(a):odnośnie nagłośnienia...
czy k***a tak trudno jest je podgłosić że zawsze gdy spiker coś mówi trzeba nadsluchiwac. niemowiąc juz o piosence Zagłebia... ktora przed dzisiejszym meczem była ledwo co słyszana przez to nowe nagłosnienie...
No wlasnie. Tyle 'szczekaczek' zamontowanych a jakosc jest gorsza niz gdy byly 2-3 na calej dlugosci trybuny. Nie ma co, modernizacja po polsku.
DaMi napisał(a):Panowie temat jest o Stadionie Ludowym a nie o tym kogo wpuszczamy a kogo nie a po drugie to napewno nie na forum zostaje ustalane tylko są od tego odpowiednie osoby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack