ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RUCH Chorzów, 13 sierpnia, 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Polska bez Śląska

Postprzez Oberschleisen 2005-08-08, 1:07 pm

MECZE Z GOROLAMI NIGDY NIE BĘDĄ DERBAMI.!!!!!A CO DO NAJBLIŻSZEGO MECZU TO WYDAJE MI SIĘ ŻE MOŻE BYĆ CIEKAWIE.ŁKS TEŻ ZAPOWIADAŁ ŻE BĘDZIE WYGRANA,WALKA O AWANS I CO?FAKT ŻE MAMY NIE ZGRANY SKŁAD,ALE MAM NADZIEJĘ ŻE NIEBIESCY POWALCZĄ I TAK JAK ŁKS DOSTANIECIE WPIER>>OL! JEST NAS DWÓCH Widzew&Ruch!!!!
Oberschleisen

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-08-08, 3:50 pm

Jest sprawa oczywista, ze dzisiaj jeszcze boli przegrana w Lodzi, ale do soboty przjdzie na mur. Wiem z Forum ze Kol. KRAWIEC byl w Lodzi na meczu i nie wiem dlaczego tyle ostroznosci w Pana wypowiedzi, prognozie na temat meczu z Ruchem.
Z moich nasluchow i wszystkich wypowiedzi trenerow i Kibicow - to moj wniosek jest taki ze Zaglebie przegralo bo jest slaba druzyna. Najbardziej mnie boli fakt, ze dwoch MALOLATOW strzelilo 4 bramki - Oj Panowie obrancy PRZEMYSLCIE TEN MECZ - tak dalej nie moze byc.
Na porazke ZAglebia zlozylo sie kilka spraw. A moze gdyby Przemek Pitry gral od 1 minuty to byloby inaczej, a moze WOLAN powinien grac po prawej stronie ? Cala POLSKA grzmi ze sedziowanie w naszych ligach pod zdechlym azorem a tu facet nic nie robi sobie z tego tylko na oczach tysiecy Kibicow popelnia bledy i to nie jeden blad.
Ale przechodze do meczu z RUCHEM - my nie mozemy wyjsc na boisko i bac sie przeciwnika. Odwaze sie powiem ze Zaglebie winno cisnac ich tak jak Widzew czynil to w Lodzi, w przeciwnym razie zmuszony bede myslec ze moja druzyna chce awansowac sposobem, nie jest wystarczajaco silna aby rzeczywiscie uplasowac sie na miejscu drugim w lidze w najgorszym razie. Uwazam, iz nasza druzyna powinna zagrac z RUCHEM odwaznie co skutecznie.
Napewno nie bede zadowolnony gdy po meczu trener KT powie, ze bramkarz RUCHU powinie grac w Reprezentacji Polski - srednia pociecha.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez keff79 2005-08-08, 4:19 pm

Już przed meczem w Łodzi wielu kibiców brało pod uwagę trudne spotkanie, a nawet porażke, no może nie w takim wymiarze :? ale jest to jedna z ekip pierwszej półki - to samo dotyczy Jagi, Kujawiaka, ŁKSu, PodBB czy hmm.. Lechii, która moim zdaniem namiesza.. W meczach z tymi zespołami trzeba wkalkulować różne rozwiązania, łącznie z porażką - ale jeśli myślimy poważnie o awansie to Ruch powinniśmy rozjechać.. nie zostawić, ani cienia wątpliwości kto jest lepszy, pokazać różnice klas pomiędzy tymi, którzy celują w I lige, a tymi którzy próbują się utrzymać w II. Ruch jest wśród tych zespołów , na których jesienią musimy wyrobić ok. - 30 punktów.. i Basta!

ps. i nie chcę słyszeć na naszym stadionie : Tooor Toorr! :lol: :twisted: - to do obrony było 8)
keff79

Postprzez twari 2005-08-08, 5:41 pm

Przewidziałem bramkę Pitrego w meczu z TSP (padly 2), przewidziałem bramkę Lachy w meczu z Widzewem (padły 2) a teraz jakos nic tak mocno mi sie nie nasuwa... Wydaje mi sie ze u nas strzeli albo Zuban albo Wolanski...
Mam nadzieje ze Ruch nie bedzie dla nas przeszkoda! Po tym meczu bedziemy wiedziec o co walczymy w tym sezonie.
Jagiellonia ma problem z kontuzjowanym Kobeszkiem wiec mozna liczyc na to ze sie potkna...
Ale na razie Heko walczy o lidera! :shock:

Wracajac - jesli ekstraklasa to 3 pkty u nas!!
twari

Postprzez MACIEK 86 2005-08-08, 5:47 pm

Jak chcemy ekstraklasy to nie możemy sobie pozwolić na strate ptk w meczach z Ruchem i Lechią.Będzie to prestiżowe spotkanie w którym będzie dużo twardej walki.Stawiam na 2-0 dla lepszych czyli dla Zagłębia a oba gole strzeli Zuban

PS Proponuje każdą napinke karać żółtkami bo potem może być ciężko opanować coniektórych w tym temacie :wink: :!:
MACIEK 86

Postprzez Pesto 2005-08-08, 6:11 pm

chorzowski - przestań już wszystkich po kątach rozstawiać.

Najważniejszy mecz rundy (szkoda , że nie zagramy z GKS) , nie piszcie bzdur , że to derby (już to tłumaczyłem w maju).

Typuję 2:0.
Pesto
kumaty

Postprzez WAB 2005-08-08, 8:48 pm

Najważniejszy, jak napisał Pesto, bo międzypaństwowy: Polska - "mimcy". Szkoda, że na początku rozgrywek, bo jeszcze klimat trochę kiepski, ale cóż - wygrać trzeba. Ostatnio 'zmotywowałem" drużynę dwoma szampanami, a teraz nie bardzo wiem czym (Pan Trener kręci nosem na alkohol). Ale nic, coś się tam jeszcze zapoda. Panowie piłkarze-tylko tak bez jaj- chyba z piątką mogliby wyjechać za granicę? Tak? To trzymam za słowo i dziękuję za uwagę. Pozdr.
WAB

Postprzez gRzybu 2005-08-08, 9:51 pm

kolego WAB jak juz tak bardzo sie uczepiles tych Niemiec to badz konsekwentny : Azja - Niemcy

Pozdrawiam i niech wygra lepszy
gRzybu

Postprzez bankier 2005-08-08, 10:31 pm

nie wdajac sie za bradzo w dyskusję - czy może druga druzyna Ruchu przystąpiła do rozgrywek i wybiera sie w eskapadę po dalekim wschodzie? i na wstepie zaznaczam, iz nie interesuje mnie żadna odpowiedź ze strony Chorzowskich! macie swoje forum? my mamy swoje - wiec nie nadużywajcie sosnowieckiej gościnności 8)
bankier

Postprzez UK 2005-08-09, 9:36 am

Nie ma innej opcji - Muszą wygrać najlepiej wysoko! Ciorać ile się da. Wydaje się, iż goście z za granicy :twisted: mają gorszy skład (całokształt), niż w ubiegłym sezonie. Będzie dobrze!
3-0 i cieszy się Naród Polski po meczu.
UK

Postprzez BOSKI 2005-08-09, 9:49 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BOSKI

Postprzez gRzybu 2005-08-09, 12:56 pm

dobra juz bez zbednej napinki chociaz nie ja tu zaczalem ...

jezeli komus sie wydaje ze mamy gorszy sklad niz w zeszlym sezonie , to nie bardzo zna sie na pilce

Zreszta sami zobaczycie

Szkoda ze nasi kibice nie wejda , chociaz i tak nas na tym meczu bedzie duzo
gRzybu

Postprzez Uruk 2005-08-09, 2:10 pm

Najważniejsze żeby Bęben obudził się bo będzie kiepsko.
Chociaż na te łajzy z rucha to i Piętka wystarczy. :D
Uruk

Postprzez mały 2005-08-09, 3:05 pm

:D 2-0 :P dla Zagłębia .
Pod warunkiem , że Przemek zagra z Zubanem cały mecz od początku.
mały

Postprzez dynamitek 2005-08-09, 3:48 pm

no cóż... w meczu z Widzewem się pomyliłem typując 1:1, choć i tak byłem mniej optymistyczny, niż cała reszta... Teraz też podejdę do tematu ostrożniej i znów stawiam na 1:1... I całym sercem wierzę, że znów się pomylę i wygramy!
dynamitek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna