Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
sowik napisał(a): A niektórzy starsi od nas sobie tylko siedzą i nic nie robią!! Tak nie może być :evil: . :(
SkOwRoN napisał(a):sowik napisał(a): A niektórzy starsi od nas sobie tylko siedzą i nic nie robią!! Tak nie może być :evil: . :(
z tym się zgodzę ! bo często tak jest że młodsi krzyczą a starsi stoją i nic... :roll:
Franz napisał(a):A wy coś robicie oprócz pisania na forum ??
SkOwRoN napisał(a):Franz napisał(a):A wy coś robicie oprócz pisania na forum ??
A nie :?: :evil: tak się składa że ostatnio Ultras Zagłębie nie brało nas pod uwagę :!: :roll: :roll: więc nie będziemy się wpychać tam, gdzie nas nie chcą ... a jak wiesz, zawsze kiedy tylko jest potrzeba coś zrobić to przyjeżdżamy i pomagamy ! :evil:
SkOwRoN napisał(a):Franz .. chyba nie ma sensu się kłócić bo to nic nie da.. mogliśmy.. ale nikt nawet nie prowadził tego dopingu.. Kamil wszedł ze dwa razy.. krzyknął coś.. a tam mało kto powtórzył.. doping na tym meczu był według mnie niedostateczny.. zero jakiejkolwiek mobilizacji... później Maniaak próbował coś ruszyć ale też ciężko szło.. :( a my byliśmy na sektorze obok i też staraliśmy się dopingować jak tylko możemy.. były momenty że doping był dobry, a nawet b. dobry (gdy śpiewał cały stadion) ale to tylko chwilę.. najpierw zróbmy porządek na młynie aby "dowodzący" był słuchany, a dopiero później mówmy kto śpiewa a kto nie :twisted:
Royal_yf napisał(a):jak doping prowadzi chlopak ktory ma 16 lat to i taka srednia bedzie w mlynie, nie wiem czemu sie dziwicie, po 2 kolesia nikt kompletnie nie znal, ja go na wyjazdach prawie nie widzialem, to musi byc koles kogo wiekszosc zna, posadzilbym tam WOYTAK :] jego z forum nie tylko naszego kazdy zna heh
^m@rcin^ napisał(a):Ja moge prowadzic :lol: :wink: ale mnie nikt nie slucha :?
DaMi napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Ja moge prowadzic :lol: :wink: ale mnie nikt nie slucha :?
Marcin bo doping musi prowadzić ktoś z jajami :)
A co do młyna to jeżeli nie pojawią się w nim starsze osoby to o dobrym dopingu nie ma co marzyć a starsze osoby nie przyjdą jak w młynie będą stać same dzieci (smutne ale prawdziwe)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników