Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mały napisał(a):Jeżeli Lachowski się obudzi z letniego snu to będzie dobrze !!
I jeszcze jedno w kwesti Lachowskiego . Nie przemawiają do mnie argumenty , że jest po kontuzji. Przemek też jest po owilele poważnijszej kontuzji i jak gra każdy widzi !!
Czy ja w jakikolwiek sposób obraziłem Lachowskiego ? Poprostu uważam ,że jest słaby i tyle . Takie moje prawo . Inni jeżdżą po W.M a ja po Lachowskim. Ponadto lubię ludzi twardych i konkretnych a nie takich co płaczą po nieudanym meczu. Życie to nie bajka , jeżeli coś nie wychodzi to trzeba wziąć dupę w troki i zapieprzać ze zdwojoną siłą a nie płakać jak dziecko i robić słodkie miny do kibiców !!almot napisał(a):Cos Ty sie Maly tak uczepiles tego Lachowskiego?! To sie staje nudne i to bardzo. Bo w jakimkolwiek temacie ktos cos napisze o M.Lachowskim, to Ty albo negujesz to (jesli ktos sie wypowiada pozytywnie i na odwrot). Wiekszosc tutaj forumowiczow "najezdza" na Wojtka Maloche- ok, mozna wypowiadac swoje opinie, ale w kulturalny sposob i popierajac to konstruktywnymi argumentami, a nie typu "Wojtek drewno" i inne zenujace przyspiewki. I jeszcze jedno Maly- kazdy czlowiek przechodzi inaczej choroby, kontuzje. Tak wiec nie mozna porownywac dwoch ludzi po przebytej kontuzji i to calkiem od siebie roznej. Bo Marcin mial powazne problemy z kostka, a Przemek z kolanem. I jesli jestes Maly taki madry, to to wszystko co pisales/ piszesz na necie powiedz Lachowskiemu prosto w oczy, ok? I wowczas mozesz wdawac sie z nim w polemike.
Pozdrawiam kulturalnych forumokibicow! :D
mały napisał(a):Czy ja w jakikolwiek sposób obraziłem Lachowskiego ? Poprostu uważam ,że jest słaby i tyle . Takie moje prawo . Inni jeżdżą po W.M a ja po Lachowskim. Ponadto lubię ludzi twardych i konkretnych a nie takich co płaczą po nieudanym meczu. Życie to nie bajka , jeżeli coś nie wychodzi to trzeba wziąć dupę w troki i zapieprzać ze zdwojoną siłą a nie płakać jak dziecko i robić słodkie miny do kibiców !!almot napisał(a):Cos Ty sie Maly tak uczepiles tego Lachowskiego?! To sie staje nudne i to bardzo. Bo w jakimkolwiek temacie ktos cos napisze o M.Lachowskim, to Ty albo negujesz to (jesli ktos sie wypowiada pozytywnie i na odwrot). Wiekszosc tutaj forumowiczow "najezdza" na Wojtka Maloche- ok, mozna wypowiadac swoje opinie, ale w kulturalny sposob i popierajac to konstruktywnymi argumentami, a nie typu "Wojtek drewno" i inne zenujace przyspiewki. I jeszcze jedno Maly- kazdy czlowiek przechodzi inaczej choroby, kontuzje. Tak wiec nie mozna porownywac dwoch ludzi po przebytej kontuzji i to calkiem od siebie roznej. Bo Marcin mial powazne problemy z kostka, a Przemek z kolanem. I jesli jestes Maly taki madry, to to wszystko co pisales/ piszesz na necie powiedz Lachowskiemu prosto w oczy, ok? I wowczas mozesz wdawac sie z nim w polemike.
Pozdrawiam kulturalnych forumokibicow! :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników