Widzew Łódź - Zagłebie Sosnowiec, sobota 6 sierpnia 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez luks 2005-08-02, 6:36 am

Moim zdaniem Zagłębie w tym meczu wygra 0:2. Czas na rewanż za dwie porażki w zeszłym sezonie. Gole Pitry i Zuban
luks

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-02, 12:48 pm

Kto ma wierzyc jak nie My Widzew - Zagłebie 0:3 ]:->
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez LokerS-1906 2005-08-02, 1:19 pm

Wiara czyni cuda 1-2 :D
LokerS-1906
Zagłębiak

Postprzez SkOwRoN 2005-08-02, 1:25 pm

"..Jeśli Wiara Czyni Cuda,To Wierzymy Że Się Uda.." 8) 1-3 :)
SkOwRoN

Postprzez Dj_mdc 2005-08-02, 4:00 pm

0-1 :)
Dj_mdc

Postprzez Strooś 2005-08-02, 6:56 pm

a ja myślę, że będzie 0:0, chociaż chciałbym, żeby Zagłębie wygrało tak skromnie 1:0. :)
Strooś

Postprzez mdc dg 2005-08-02, 7:31 pm

Widze duży optymist wśród forumowiczów, mam przeczucie że znowu dostaniemy w plecy 0:2 :lol:
mdc dg

Postprzez mały 2005-08-02, 8:20 pm

Jeżeli Lachowski się obudzi z letniego snu to będzie dobrze !!
I jeszcze jedno w kwesti Lachowskiego . Nie przemawiają do mnie argumenty , że jest po kontuzji. Przemek też jest po owilele poważnijszej kontuzji i jak gra każdy widzi !!
mały

Postprzez twari 2005-08-02, 8:22 pm

Tez mam wrazenie ze znowu dostaniemy w dupe w tym meczu ale obstawilem w profku na Zagłębie bo niezly przelicznik! :)
Powtarzam sie ale czuje ze Lacha tam strzeli brameczke!!
twari

Postprzez W@llace 2005-08-02, 8:30 pm

maly troszke sie nie zgodze,Przemkowi sie udalo strzelic dwie bramki - oczywiscie jest to jego obowiazek i jestesmy z tego bardzo zadowoleni,ale gdyby nic nie zrobil byly by takie same opinie jak teraz coponiekotrych o Marcinie...Marcinowi poprostu nie wyszedl do konca mecz..
W@llace

Postprzez olo69 2005-08-02, 8:49 pm

mały napisał(a):Jeżeli Lachowski się obudzi z letniego snu to będzie dobrze !!
I jeszcze jedno w kwesti Lachowskiego . Nie przemawiają do mnie argumenty , że jest po kontuzji. Przemek też jest po owilele poważnijszej kontuzji i jak gra każdy widzi !!

a ja zgodze się z małym, bo Lacha jeśli jest w formie to potrafi naprawdę wiele (mozna chyba napisać, że moze sam przesądzić o wyniku spotkania) ale niestety trafiają mu się także mecze (nie jeden tylko 2,3 pod rząd) które powoduja, ze nie mozna o nim powiedzieć, ze juz jest zawodnikiem kompletnym
olo69

Postprzez almot 2005-08-02, 9:30 pm

Cos Ty sie Maly tak uczepiles tego Lachowskiego?! To sie staje nudne i to bardzo. Bo w jakimkolwiek temacie ktos cos napisze o M.Lachowskim, to Ty albo negujesz to (jesli ktos sie wypowiada pozytywnie i na odwrot). Wiekszosc tutaj forumowiczow "najezdza" na Wojtka Maloche- ok, mozna wypowiadac swoje opinie, ale w kulturalny sposob i popierajac to konstruktywnymi argumentami, a nie typu "Wojtek drewno" i inne zenujace przyspiewki. I jeszcze jedno Maly- kazdy czlowiek przechodzi inaczej choroby, kontuzje. Tak wiec nie mozna porownywac dwoch ludzi po przebytej kontuzji i to calkiem od siebie roznej. Bo Marcin mial powazne problemy z kostka, a Przemek z kolanem. I jesli jestes Maly taki madry, to to wszystko co pisales/ piszesz na necie powiedz Lachowskiemu prosto w oczy, ok? I wowczas mozesz wdawac sie z nim w polemike.
Pozdrawiam kulturalnych forumokibicow! :D
almot

Postprzez twari 2005-08-02, 9:35 pm

Maly mnie rowniez zadziwia! W szczegolnosci w jednym - w tym ze strasznie bronil Ujka a po Lachowskim jedzie... :)

Natomiast co do samego Lachy to uwarzam ze jeszcze nie jest w pelni sil ale czuje ze nie przeszkodzi mu to w zdobyciu bramki w Łodzi w najblizszy weekend! :)
twari

Postprzez mały 2005-08-02, 9:36 pm

almot napisał(a):Cos Ty sie Maly tak uczepiles tego Lachowskiego?! To sie staje nudne i to bardzo. Bo w jakimkolwiek temacie ktos cos napisze o M.Lachowskim, to Ty albo negujesz to (jesli ktos sie wypowiada pozytywnie i na odwrot). Wiekszosc tutaj forumowiczow "najezdza" na Wojtka Maloche- ok, mozna wypowiadac swoje opinie, ale w kulturalny sposob i popierajac to konstruktywnymi argumentami, a nie typu "Wojtek drewno" i inne zenujace przyspiewki. I jeszcze jedno Maly- kazdy czlowiek przechodzi inaczej choroby, kontuzje. Tak wiec nie mozna porownywac dwoch ludzi po przebytej kontuzji i to calkiem od siebie roznej. Bo Marcin mial powazne problemy z kostka, a Przemek z kolanem. I jesli jestes Maly taki madry, to to wszystko co pisales/ piszesz na necie powiedz Lachowskiemu prosto w oczy, ok? I wowczas mozesz wdawac sie z nim w polemike.
Czy ja w jakikolwiek sposób obraziłem Lachowskiego ? Poprostu uważam ,że jest słaby i tyle . Takie moje prawo . Inni jeżdżą po W.M a ja po Lachowskim. Ponadto lubię ludzi twardych i konkretnych a nie takich co płaczą po nieudanym meczu. Życie to nie bajka , jeżeli coś nie wychodzi to trzeba wziąć dupę w troki i zapieprzać ze zdwojoną siłą a nie płakać jak dziecko i robić słodkie miny do kibiców !!
mały

Postprzez W@llace 2005-08-02, 9:41 pm

mały napisał(a):
almot napisał(a):Cos Ty sie Maly tak uczepiles tego Lachowskiego?! To sie staje nudne i to bardzo. Bo w jakimkolwiek temacie ktos cos napisze o M.Lachowskim, to Ty albo negujesz to (jesli ktos sie wypowiada pozytywnie i na odwrot). Wiekszosc tutaj forumowiczow "najezdza" na Wojtka Maloche- ok, mozna wypowiadac swoje opinie, ale w kulturalny sposob i popierajac to konstruktywnymi argumentami, a nie typu "Wojtek drewno" i inne zenujace przyspiewki. I jeszcze jedno Maly- kazdy czlowiek przechodzi inaczej choroby, kontuzje. Tak wiec nie mozna porownywac dwoch ludzi po przebytej kontuzji i to calkiem od siebie roznej. Bo Marcin mial powazne problemy z kostka, a Przemek z kolanem. I jesli jestes Maly taki madry, to to wszystko co pisales/ piszesz na necie powiedz Lachowskiemu prosto w oczy, ok? I wowczas mozesz wdawac sie z nim w polemike.
Czy ja w jakikolwiek sposób obraziłem Lachowskiego ? Poprostu uważam ,że jest słaby i tyle . Takie moje prawo . Inni jeżdżą po W.M a ja po Lachowskim. Ponadto lubię ludzi twardych i konkretnych a nie takich co płaczą po nieudanym meczu. Życie to nie bajka , jeżeli coś nie wychodzi to trzeba wziąć dupę w troki i zapieprzać ze zdwojoną siłą a nie płakać jak dziecko i robić słodkie miny do kibiców !!

tym postem mnie torche zdziwiles...
W@llace

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna