Witam wszystkich forumowiczów!
Mam nadzieję że nie macie mi za złe, że "opuściłem" mecz z Podbeskidziem :wink: Zagłębie wygrało i to najważniejsze!
Teraz na naszej drodze do ekstraklasy staje Widzew. Klub o którym można mówić wiele. Historia pełna sukcesów, ale ta ostatnia juz niestety nie taka kolorowa. Ukarani w obecnym sezonie odjęciem 9 punktów praktycznie zmniejsza ich szanse do minimum na włączenie się do walki o ekstraklasę, ale.... ja tak do końca nie wierzę, że ta kara będzie utrzymana. Liczmy się mimo wszystko z tym, że "góra" tą karę anuluje.
Jak więc widać sporo zamieszania w Łodzi, dodając odejście paru zawodników w przerwie letniej, szczególnie Michalskiego, który najbradziej dał się nam we znaki, podczas ostatniej naszej gościny w Łodzi. Oni podbudowani zwycięstwem z Ruchem, my pełni wiary w kolejne sukcesy po znakomitym wejściu duetu - Jacek Paczkowski i Przemek Pitry - liczymy na kolejny komplet punktów ich i reszty kolegów.
O emocje raczej martwić się nie musimy, bo te w potyczkach takich klubów jak Zagłębie i Widzew są zawsze. A kto zejdzie z murawy na tarczy, a kto z tarczą przekonamy się juz w sobotę wieczorem.
Niestety nie widziałem pierwszego meczu w wykonaniu naszych chłopaków, nie mogę zatem wypowiedzieć się o wyjściowym składzie, oddaję głos tym, którzy widzieli i fachowym okiem :wink: mogą coś zasugerować. Liczmy się z tym , co powiedział trener Tochel, że Przemek nie jest gotowy na całe 90 minut, ale mamy jeszcze Hadisa i wszystkich pozostałych zawodników głodnych sukcesu, głodnych ekstraklasy i pełnych ambicji i woli walki.
Zatem zapraszam do dyskusji :P
- Kto wygra mecz?
- ZAGŁĘBIE !
- Kto?
- ZAGŁĘBIE !
- Kto?
- ZAGŁĘBIE ! ZAGŁĘBIE ! ZAGŁĘBIE !