Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
musztra napisał(a):mały napisał(a):A z boku głównej mogli posiać kukurydzę lub ziemniaki to mieliby z tego jakiś pożytek. Nie mogli zrobić wylewki na bocznych sektorach ? Nikt nie mówi , żeby montować krzesełka , ale przy okazji mogli to wylać i zaoszczędzić w przyszłości na kosztach. A krzesełka można zamontować w każdej chwili.
Właśnie taki sam tok rozumowanie przyjołem już jakieś 3 miesiące temu ,lepiej żeby zrobili wylewe od krytej do zegara a krzesełka położą kiedy indziej. Wylewa po to żeby ludzie na meczach z Ruchem,Gksem,Śląskiem mieli gdzie stać.Szkoda że to nie my kibice decydujemy o remoncie bo wyglądałoby to inaczej :?
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Fakt ze Kibice BB i Ruchu nie beda mogli przyjechac do Sosnowca na mecz - to czy ZAGLEBIE nie bedzie ukarane ? Nie jestem biegly - prosze o wyjasnienie
Pozdrawiam
Tadeusz
Kamil^ napisał(a):W sobote po sparingu rozmawiałem z jednym robotnikiem który powiedział jasno, że tps i ruch nie wejdą, bo sektor nie będzie jeszcze gotowy. Powiedział też, że Lechia już raczej wejdzie :twisted:
Diouf39 napisał(a):Wczoraj o godzinie 17 powoli kończono montować ostatnie (czerwone) krzesełka na prawym sektorze. Sektor gosci ktoś porządkował, tak samo jak i teren wokół niego. Możemy mieć tylko nadzieję, że zdążą do soboty. Wyjście z budynku na boisko robi wrażenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników