Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
gothblack napisał(a):Szkoda mi was bo większość pamięta tylko szarość na Ludowym czyli ligi podrzędne,a ja pamiętam taki mecz z Widzewm gdzie grali min. Dziekan,Smolarek i Wijas i graliśmy o puchary....niestety przegraliśmy na Ludowym 0-2,a widzów było20 tys. wyobrażacie to sobie.....czekałem wtedy w kasie za biletem 60 min....i wy piszecie tu o jakiś grajkach,że niby to gwiazdy ...hehehehehehhe....Prawdziwi grajkowie z Sosnowca to bracia Sączkowie,Kordysz,Koterwa,Dworczyk,Tochel,Mazur,Rudy,Bęben(tata),Urban,Koczuba,Woźnica(mój sąsiad biedak ledwo wiąże koniec z końcem),Gałuszka,itp.Więc wymienianie graczy którzy potrafią tylko biegać i czasami kopnąć piłkę w galerii naszych sław jest nie na miejscu.Oczywiście nie wymieniam naszych gwiazd z lat 50,60,70 gdyż znam ich tylko z historii i z opowiadań ale oni zrobili oczywiście najwięcej dla naszego regiony gdyż jedyne sukcesy są tlko ich dziełem.....mam nazieję,że ja również i wy dożyjemy takich sukcesów....
gothblack napisał(a):Woźnica(mój sąsiad biedak ledwo wiąże koniec z końcem)
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czy sa na naszym FORUM Kibice ktorzy pamietaja wystepy na LUDOWYM tak znanego pilkarza jakim byl i czasami kopie dla przjemnosci - Pan Zbigniew Boniek.
Oczywiscie jego gra w Widzewie.
twari napisał(a):http://www.90minut.pl/sparing.php?id=3220
Zobaczcie kto strzelil 1 bramke dla WKSu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack