TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2005-07-18, 2:23 pm

Godzinkę temu byłem na stadionie. Przy trybunie dla gości jakoś nie specjlanie się spieszą. Dwóch gości coś tam udawało że robi ;) ale rezultatów jakoś nie widać.
Co do nowych sektorów to na wylewce już coś robią (szlifierka tam działała czy ja wiem co to było. Robiło dużo kurzu i hałasu ;) ). Po drugiej stronie dalej męczyli się z szalunkiem. Ogólnie robotników około 15 w tym jeden kierownik w czerwonej koszulce siedzący pod dachem i obserwujący opzostałych :)
Gość

Postprzez musztra 2005-07-19, 11:21 am

Foty z godziny 11
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
musztra

Postprzez musztra 2005-07-19, 8:02 pm

Koło 19 byłem i zauwazyłem że wyjęte są bramki i montowane będe nowe.
musztra

Postprzez alisamyyen 2005-07-20, 3:24 pm

ja rozumiem remont.ale ile do cholery mozna wymieniac ogrodzenie na sektorze dla przyjezdnych. czy do tego trzeba miec skonczone studia doktorskie albo trzeba przeczytac jakis podrecznik.szanowne nieroby chyba czekaja na instrukcje remontu typu--- wykop ---wsadz---zalej betonem itp.czy to jest az tak trudne dla fachowców którzy to robia.(aha dzisiaj łaskawie zaspytalem wychodzacego przez tunel robola kiedy skoncza remont płotu na sektorze dla przyjezdnych on fachowo odpowiedział ze to k..wa nie moja sprawa i zebym spie....ał)
alisamyyen

Postprzez MarcelZS 2005-07-20, 3:54 pm

alisamyyen i co mu odpowiedziłeś, bo ja bym wiedział :lol:

a tak serio, to nie wina roboli że remont trwa, ktoś ich nadzoruje chyba z klubu czy z Mosiru, a pozatym zaczeli 2 tygodnie później niż planowano.
MarcelZS

...

Postprzez Krawiec 2005-07-20, 4:52 pm

:? "roboli", "robole", " robol" ...

Większość z forumowiczów jest lewicowa jak wynika z ankiety w HP, a flaga "working class" cieszy się dużą popularnością , czy to nie jest hipokryzja nazywanie w taki pogardliwy sposób robotników ?? Ja wiem, że się opierdzielają i zachowują dziwnie, a firma wynajęta przez mosir to firma kogucik ale chodzi o jakiś szacunek dla człowieka bez względu na to kim jest w tej drabince społecznej.

Mam wrażenie, że zapominacie kim są lub byli wasi rodzice i dziadkowie. Jesteśmy regionem robotniczym więc dziwie się skąd tylu "dżentelmenów" pogardzjących "niższą" klasą społeczną się pojawiło ??

Mozna przcież napisać że ci robotnicy , którzy pracują przy wylewce zachowują się debilnie i będzie ok.
Krawiec

Re: ...

Postprzez zgredos 2005-07-20, 5:37 pm

Krawiec napisał(a)::? "roboli", "robole", " robol" ...

Większość z forumowiczów jest lewicowa jak wynika z ankiety w HP, a flaga "working class" cieszy się dużą popularnością , czy to nie jest hipokryzja nazywanie w taki pogardliwy sposób robotników ?? Ja wiem, że się opierdzielają i zachowują dziwnie, a firma wynajęta przez mosir to firma kogucik ale chodzi o jakiś szacunek dla człowieka bez względu na to kim jest w tej drabince społecznej.

Mam wrażenie, że zapominacie kim są lub byli wasi rodzice i dziadkowie. Jesteśmy regionem robotniczym więc dziwie się skąd tylu "dżentelmenów" pogardzjących "niższą" klasą społeczną się pojawiło ??

Mozna przcież napisać że ci robotnicy , którzy pracują przy wylewce zachowują się debilnie i będzie ok.

100 % poparcia :!:
zgredos

Postprzez warchlak 2005-07-20, 6:09 pm

akurat ci ludzie zasługują na takie traktowanie. ostatnio byłem na stadionie to się strasznie rzucali i to nie tylko do mnie :evil: chamy w kazdym calu nawet w gadce. poza tym opierdalają się :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez alisamyyen 2005-07-20, 8:13 pm

MarcelZS napisał(a):alisamyyen i co mu odpowiedziłeś, bo ja bym wiedział :lol:

a tak serio, to nie wina roboli że remont trwa, ktoś ich nadzoruje chyba z klubu czy z Mosiru, a pozatym zaczeli 2 tygodnie później niż planowano.
Nie Wdawalem sie z nim w polemike. stwierdzilem tylko ze czas rozmowy ze mna mogłby wykorzystac na zrobieniu czegos pozytecznego.ale nie wział sobie tego do serca bo poszedł w przeciwnym kierunku niz remontowany obiekt.moze im sie juz browar skonczył i poszedł dokupic
alisamyyen

Postprzez gruby 2005-07-20, 8:17 pm

warchlak napisał(a):akurat ci ludzie zasługują na takie traktowanie. ostatnio byłem na stadionie to się strasznie rzucali i to nie tylko do mnie :evil: chamy w kazdym calu nawet w gadce. poza tym opierdalają się :!:

dla niektórych z was nawet jak będą zapier**** jak struśie to i tak będą się opierda***** :roll: :roll:
gruby

Postprzez warchlak 2005-07-20, 8:23 pm

nie. jak bedą zapierdalac to nic nie bede pisać bo to ich praca ale jak się bedą opierdalać to trzeba ich krytykowac i ganić :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez gruby 2005-07-20, 8:27 pm

warchlak napisał(a):nie. jak bedą zapierdalac to nic nie bede pisać bo to ich praca ale jak się bedą opierdalać to trzeba ich krytykowac i ganić :!:

a czy oni nie pracują wprost przeciwnie,Polak by chciał wszystko jak najszybciej ale tak się nie da :wink: :wink: a co do tej krytyki to nic nie da.... 8) 8) gdyby od krytyki zależała szybkość pracy lub efektywność to nasi politycy już dawno by wyprowadzili kraj na prostą... :lol: :lol:
gruby

Postprzez Kamil^ 2005-07-20, 8:47 pm

gruby napisał(a):Polak by chciał wszystko jak najszybciej ale tak się nie da :wink: :wink: :

Oj da się da. Przykład to Alianz Arena w Monachium.
Kamil^

Postprzez gruby 2005-07-20, 8:52 pm

Kamil^ napisał(a):
gruby napisał(a):Polak by chciał wszystko jak najszybciej ale tak się nie da :wink: :wink: :

porównanie nie na miejscu,pomyśl Kamil co ty porównujesz... :roll: :roll:
gruby

Postprzez Mati_1987 2005-07-20, 8:57 pm

Kamil^ napisał(a):

hehe..ale porównanie.. :D masz poczucie humoru :lol:
:arrow: budowa Allianz Arena koszt ponad 280mln €
:arrow: remont Stadionu Ludowego koszt 500tyś. zł
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników