TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MarcelZS 2005-07-17, 4:58 pm

Po co ruszali sektor dla gości - może ktoś wie?

Wczoraj kontrolny spacerek na Ludowy, no i jakieś białe słupy zaczli stawiać wzdłuż sektora gości,ale nie wiem czy płot będzie inny czy tylko wzmocnią zasieki.

Co do remontu, to pewnie gdyby zaczeli odrazu po zakończeniu rundy, jak niby było planowane to by zdążli na czes z Podbesklidziem.
MarcelZS

Postprzez Byra0 2005-07-17, 5:15 pm

Coś czuje,że do ostatniej chwili nie będzie wiadomo czy Zagłębie zagra z Podbeskidziem u siebie czy nie,a co za tym idzie marne szanse na zorganizowanie licznego wyjazdu przez kibiców Podbeskidzia.
Wczoraj pytałem dyr,sportowego Podbeskidzia co z organizacją wyjazdu,ale podobno wasz klub sam jeszcze nie wie czy zdążą z remontem,dlatego mam prośbę do kibiców Zagłębia Sosnowiec jeżeli będziecie mieć jakies pewne info,prześlijcie na priva,bo nasz dyr lubi ściemniać.
Wybaczcie że pozwoliłem sobie na napisanie posta na waszym forum jako kibic Podbeskidzia.
Byra0

Postprzez DaMi 2005-07-17, 7:05 pm

Na Wiśle już montują krzesełka - trybuna ma być oddana na 15.08 a jak pierwszy mecz w eliminacjach LM będzie w Krakowie to ma być oddana 09.08 - tylko pozazdrościć :(

Obrazek
Ostatnio edytowano 2005-07-17, 8:10 pm przez DaMi, łącznie edytowano 1 raz
DaMi

Postprzez MarcelZS 2005-07-17, 8:30 pm

Tylko Wiśle pozazdrościć, mam prośbę nie wklejajcie zdjęć z Krakowa albo z Kilec bo z tego wynika że nasz stadion to niestety góra II liga.
MarcelZS

Postprzez Robson_sc 2005-07-17, 10:03 pm

Marcel nasz stadion to zdecydowanie w chwili obecnej jedynie II liga i nie ma sie co czarowac, ze jest inaczej Wklejanie czy nie wklejanie fotek z obiektow gdzie cos naprawde robione jest na duza skale nic w tej materii nie zmieni. Pozostaje nadal w miare mozliwosci nas kibicow kontrolowac prace roboli i miec nadzieje ze na Podbeskidzie jednak zdaza. Z tego co piszecie nie zostalo jeszcze az tak wiele do zrobienia by mieli sie nie wyrobic wiec jestem dobrej mysli.
Robson_sc

Postprzez ASTER 2005-07-17, 10:19 pm

Byra0 napisał(a):Coś czuje,że do ostatniej chwili nie będzie wiadomo czy Zagłębie zagra z Podbeskidziem u siebie czy nie,a co za tym idzie marne szanse na zorganizowanie licznego wyjazdu przez kibiców Podbeskidzia.
Wczoraj pytałem dyr,sportowego Podbeskidzia co z organizacją wyjazdu,ale podobno wasz klub sam jeszcze nie wie czy zdążą z remontem,dlatego mam prośbę do kibiców Zagłębia Sosnowiec jeżeli będziecie mieć jakies pewne info,prześlijcie na priva,bo nasz dyr lubi ściemniać.
Wybaczcie że pozwoliłem sobie na napisanie posta na waszym forum jako kibic Podbeskidzia.

8) Luzik
ASTER

Postprzez mały 2005-07-18, 8:51 am

pIwooo napisał(a):Robią gówno a nie "remont" i jeszcze nie mogą sie wyrobić, co to za problem zrobić wylewke i dać krzesełka ? Widocznie jest a klub ma gdzieś kibiców którym zależy bardzo aby obejrzeć pierwszy mecz u siebie. A co ma być wogóle robione na sektorze gości??Rozwalili ogrodzenie ten murek i nic pozatym tam nie robia....
Pamiętajcie o jednym , jak zrobią wyleke to trzeba odczekać 28 dni - cykl technologiczny wiązania betonu . Można oczywiście dać przespieszacze ale to potrwa i tak ok 20 dni no i koszty większe,.!
mały

Postprzez Soyer 2005-07-18, 10:27 am

pIwooo napisał(a):Robią gówno a nie "remont" i jeszcze nie mogą sie wyrobić, co to za problem zrobić wylewke i dać krzesełka ? Widocznie jest a klub ma gdzieś kibiców którym zależy bardzo aby obejrzeć pierwszy mecz u siebie. A co ma być wogóle robione na sektorze gości??Rozwalili ogrodzenie ten murek i nic pozatym tam nie robia....

Wydaje mi sie ze klub nie ma za wiele do powiedzenia. Remont stadionu lezy w kompetencjach MOSIRu.
Soyer
Moderator

Postprzez MarcelZS 2005-07-18, 10:36 am

Byłem po karnet na Ludowym (zostały już tylko w dolnych rzędach, a pod dachem tylko dla wybrańców tj prasa, rodziny, vip-y)

Prace trwają, a że oglądałem siedliska z bliska to chyba 15 robotników było z tego jeden tylko popadł w zadumę i siedził pod dachem, chyba jakiś lekki kacyk.

Tunel już malują, więc lada dzień będzie skączony, wylewka z prawej strony wylana, po lewej szalunki zrobione. (patrząc od strony tunelu)

Sektor gości, wstawiają nowe słupy, ale tam nikogo nie było.

Wydaje się, że mają spore szanase skonczyć tzn. będzie można rozegrać mecz na Ludowym z Podbeskidziem - ale prawdopodobnie krzesełek nie będzie na pierwszym meczu, no i niestety sektor gości też będzie nieskączony.
Ostatnio edytowano 2005-07-18, 1:38 pm przez MarcelZS, łącznie edytowano 1 raz
MarcelZS

Postprzez Gość 2005-07-18, 10:41 am

Nie chciałbym marudzić ale z tego co piszesz to od czwartku, piątku nic się nie ruszyło. Zaczyna mnie to martwić.
Gość

Postprzez WOJTEK 2005-07-18, 11:29 am

BYŁEM DZIS W KLUBIE. REMONT SEKTORA GOŚCI MA SIĘ SKOŃCZYĆ DO 31 SIERPNIA. OZNACZA TO BRAK KIBICÓW Z BIELSKA, CHORZOWA, GDAŃSKA. PRZYNAJMNIEJ OFICJALNIE :wink: .
POTEM ZROBIŁEM INSPEKCJĘ NA BUDOWIE . I CO SIE OKAZAŁO ? PIERDOLIŁO SIĘ TAM 16 ROBOTNIKÓW. PATRZĄC NA KRAKÓW TO AŻ W DOŁKU ŚCISKA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sadek 2005-07-18, 12:12 pm

Więc problem wpuszczenia Chorzowian na sektor gości sam został rozwiązany.

Sadek
dj. transfer

Postprzez mdc dg 2005-07-18, 1:19 pm

Brawo dla osób odpowiedzialnych za remont :evil: Niech was piekło pochłonie pajace.Myślałem że widowisko sportowe mogą zepsuć tylko psy ale i nasi działacze przyczynili się do tego!!!
mdc dg

Postprzez MACIEK 86 2005-07-18, 1:30 pm

A może by tak wpuścić Podbeskidzie do sektora po prawej stronie naszej trybuny do tego który pozrypomina klatke
MACIEK 86

Postprzez Kamil^ 2005-07-18, 2:00 pm

MACIEK 86 napisał(a):A może by tak wpuścić Podbeskidzie do sektora po prawej stronie naszej trybuny do tego który pozrypomina klatke

WOJTEK napisał(a):BYŁEM DZIS W KLUBIE. REMONT SEKTORA GOŚCI MA SIĘ SKOŃCZYĆ DO 31 SIERPNIA. OZNACZA TO BRAK KIBICÓW Z BIELSKA, CHORZOWA, GDAŃSKA. PRZYNAJMNIEJ OFICJALNIE :wink: .
POTEM ZROBIŁEM INSPEKCJĘ NA BUDOWIE . I CO SIE OKAZAŁO ? PIERDOLIŁO SIĘ TAM 16 ROBOTNIKÓW. PATRZĄC NA KRAKÓW TO AŻ W DOŁKU ŚCISKA.
Kamil^

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna