Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Adi89 napisał(a):Prży(L)byt po
1.Od kiedy ADO i Juve moga grac w polskiej I lidze? :roll:
2.Od kiedy wy macie zgode z Juve?Jesli wiem z Juve nie ma zadnej zgody tylko dobre stosunki z grupa 06 clan z...Rzymu...
Prży(L)byt napisał(a):Także nie wiem jak można kibicowac wisle , jagielloni ,lechi i sląskowi . Slask to jeszcze troche rozumiem ale oni maja zgode z wisla tak samo lechia. A wisly nienawidze i nie chodzi tu o te ich mistrzostwa , ale o ich stosunek do Legii i Zagłębia. Nie mam zamiaru kibicować komus kto spiewa "Legia to stara k***a" albo "legła Warszawa". A wracajac do tematu to chciałbym żeby w Ekstraklasie grały kluby z kibicami i jakotakimi oprawami ultras a nie jakies wiejskie Grocliny to jest dobry klub ale na 4 lige. mój ranking to(kolejnośc przypadkowa) :
1.OKS Olsztyn(podoba mi sie ich zachowanie w stosunku do kibiców (L))
2.Hutnik Kraków(podoba mi sie ze jest klub w krakowie który ma kibiców a nie nazywa sie wisła albo cracovia)
3.Victoria Sulejówek(mieszkam niedaleko i kibiców łączy głównie kibicowanie Legii)
4.MKS Wesoła (chodziłem kiedys do tego klubu)
5.Legia CWKS Warszawa (jest jeszcze jedna która gra w okregówce ta z 1 nazywa sie KP Legia)
5. No i rzecz jasna zgody(ADO DEN HAAG POGON SZCZECIN ZAGLEBIE SOSNOWIEC OLIMPIA ELBLAG JUVENTUS TURYN LEGIA WARSZAWA) ale o tym było w temacie
A co do antypati (kolejność NIE przypadkowa):
1.Wisla K.
2.Lech P,Polonia,Widzew Łks ,Arka
3.jagielonia ,slask,lechia,szczakowianka,GKs K.,Gwardia,Ruch Ch. ,Górnik Z.,wisła P.,KSZO ,Korona
4.Wszystkie wiejskie kluby które są powyżej 3 ligi np. HEKO Groclin Amica
NIECH (L) BEDZIE Z WAMI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników