adas napisał(a):gruby napisał(a):Tkariera piłkarza nie trwa wietrznie :roll: :roll:
Wietrznie nie trwa, bo u nas nie do co na wsypach wiatry takie sobie
nie wiem jakie wiatry panują na wsypach, ale na pewno muszą zajebiście śmierdziec ;-)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adas napisał(a):gruby napisał(a):Tkariera piłkarza nie trwa wietrznie :roll: :roll:
krzysztof napisał(a):adas napisał(a):gruby napisał(a):Tkariera piłkarza nie trwa wietrznie :roll: :roll:
nie wiem jakie wiatry panują na wsypach, ale na pewno muszą zajebiście śmierdziec ;-)
mały napisał(a):Jak Mariusz zostanie to proponuję wywiesić transparent ;
- " UJO 10 BRAMEK I JESTEŚMY KWITA" a po każdej strzelonej bramce głośne odliczanie do końca. Może w ten sposób trochę rozłdujemy atmosferę !!
adas napisał(a):ja mam taką małą uwagę na temat ankiety na stronie głównej. Za każdym razem kiedy Pan Mariusz spada z pierwszego miejsca, wyniki delikatnie mówiąc są weryfikowane. Czy może mi to ktoś wyjaśnić. Głosów nie przybywa, wręcz ubywa
adas napisał(a):ja mam taką małą uwagę na temat ankiety na stronie głównej. Za każdym razem kiedy Pan Mariusz spada z pierwszego miejsca, wyniki delikatnie mówiąc są weryfikowane. Czy może mi to ktoś wyjaśnić. Głosów nie przybywa, wręcz ubywa
G@L@ napisał(a):Moim zdaniem to chodzi o to , ze nie uznano głosow osob , ktore np głosowały dwa razy... i dlatego tak sie stało :)
Np: po zakonczeniu rundy wszyscy dawali M.Ujkowi "plusiki" a po jego wypowiedziach zmienili zdanie i jeszcze raz zagłosowali :roll:
Ps: ale nie jestem pewien :lol:
Gigaland napisał(a):Mariusz Ujek odchodzi do Bełchatowa!
Dziękujemy za profesjonalizm i zaangażowanie jakie prezentował podczas gry w Zagłębiu.
Życzymy powodzenia w nowym klubie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jaca661966