krzysztof napisał(a): Jesli twierdzisz, ze w Belchatowie za zwyciestwo dostaje sie taka kase, jak w Zaglebiu dostajesz przez cala runde
To akurat są słowa włożone w usta Ujka przez szacownego dziennikarza "Dziennika Zachodniego"
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
krzysztof napisał(a): Jesli twierdzisz, ze w Belchatowie za zwyciestwo dostaje sie taka kase, jak w Zaglebiu dostajesz przez cala runde
Tomano napisał(a):Nieprawda. Ujek powiedzial to po sparingu z Rozwojem Katowice, nikt mu tego w usta nie wsadzil.
emdżej napisał(a):Tomano napisał(a):Nieprawda. Ujek powiedzial to po sparingu z Rozwojem Katowice, nikt mu tego w usta nie wsadzil.
Tu się z tobą nie zgodzę. Ponieważ ta wypowiedź pojawiła się w środowej gazecie, a więc przed sparingiem z Rozwojem. A po meczu czegoś takiego nie mówił tylko, że: "Klubu nie stać na utrzymanie takich zawodników jak M. Ujek i kilku innych". Stałem obok niego podczas tej wypowiedzi
adas napisał(a):Dodam tylko, że na 90minut.pl w rubryce transefery, już zniknęło nazwisko Ujek. Czyżby coś wiedzieli czego my nie wiemy.
emdżej napisał(a):krzysztof napisał(a): Jesli twierdzisz, ze w Belchatowie za zwyciestwo dostaje sie taka kase, jak w Zaglebiu dostajesz przez cala runde
To akurat są słowa włożone w usta Ujka przez szacownego dziennikarza "Dziennika Zachodniego"
:lol: :lol: :lol:gruby napisał(a):Tomi przecież w piłce nożnej rozchodzi się tylko o kase :roll: :roll: nie dziwie się Ujkowi że chce odejśc do lepszego klubu gdzie jest większa kasa w końcu kariera piłkarza nie trwa wietrznie,jedynie co mnie wku*** to gwiazdorstwo Ujka,myśli sobie że jest nie wiadomo kim ,że może mowić co mu się podoba,jeśli chce odejśc niech odchodzi ja za nim płakać nie będe... :roll: :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników