Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Warson napisał(a):Nie chce sie chwalić ale Ja w tym czasie bede na Wakacjach u Rodzinki w Gdyni a Więc zabieramz e sobą Szal Zagłebia i oczywiście Wskakuje na Sektor Legiuni :D
DaMi napisał(a):Coś mi się wydaje że to zostało specialnie ustwione bo było wiadomo że Legia dostanie zakaz za dym w Płocku i nie pojadą do Gdyni gdzie też może być ciekawie a teraz będzie spokój
PZPN PZPN jebać jebać PZNP
Warson napisał(a):Nie chce sie chwalić ale Ja w tym czasie bede na Wakacjach u Rodzinki w Gdyni a Więc zabieramz e sobą Szal Zagłebia i oczywiście Wskakuje na Sektor Legiuni :D
DaMi napisał(a):Warson napisał(a):Nie chce sie chwalić ale Ja w tym czasie bede na Wakacjach u Rodzinki w Gdyni a Więc zabieramz e sobą Szal Zagłebia i oczywiście Wskakuje na Sektor Legiuni :D
Ty to chyba zostaniesz gwiazdÄ… forum XXI wieku :twisted:
Wojciech Kowalczyk, 39-krotny reprezentant Polski i jeden z najlepszych napastników w historii Legii Warszawa, jest załamany tym, co dzieje się w jego ukochanym klubie.
- Transfery? To były zakupy z wyprzedaży sezonowej w Biedronce! A jak się kupuje w Biedronce, to raczej nie wyjdzie z tego świetna kolacja. Zalatywać będzie budką wietnamską i ten smrodek, niestety, kibice Legii będą musieli znosić -prognozuje "Kowal".
- Najbardziej to Legia wzmocniła linie defensywne swoich rywali! Klatt, Chmiest i Cruz nie mają klasy. (...) Lepiej mądrze wydać milion euro, niż wyrzucić 300 tysięcy za okno. A tak to Legia kupiła w Biedronce najdroższe ogórki świata!
A co Kowal mówi o transferach Wisły? Wisła też się osłabia... - Ale wzięła Uche i Gołosia. A taki Uche jak mu się chce, to może sam wygrać każdy mecz. Natomiast Chmiestowi czy Klattowi jak się chce, to mogą iść do toalety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182