O Co Chodzi w Piknik Klubie - Manifest

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-06-09, 4:45 pm

A BĘDZIE GRILL NA FLADZE?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez fabian 2003-06-09, 4:55 pm

A wiecie jak w Poznaniu wołają na takich gości z dupami, pijaczków i innych stadionowych mend? ŻULTRAS ;)
fabian

Postprzez loocash 2003-06-09, 5:23 pm

Super ze powstaje PK
Trzeba tylko na ludowym zalozyc trzecia grupe DZIADKI&ZULE na flage na pewno sie nie zrzuca ale sektor to im mozemy sprezentowac proponuje gdzies srodek miedzy mlynem a PK.
Ja wiem ze pijanemu ciezko wytlumaczyc zeby opuscil sektor ale jak siadzie na niego kilkanascie osob to wyjdzie.
Spotkanie proponuje zorganizowac w weekend w sielcu bo sa dni Sosnowca i wiekszosc bedzie pozostaje sie tylko ugadac i opuscic na chwiele znajomych i oczywiscie nie wszyscy tylko 5,6 osob.
Co do wyjazdow to bedzie ciezko ale co wy na to zeby PK pojechal na lige swiatowa do spodka dla ultrasow z zaglebia to obciach a mozna by sie pokazac.
Czekam na dalsze wpisy i wkrecajcie znajomych do PK
Pozdro dla wszystkich fanow ZAGLEBIA
Ostatnio edytowano 2003-06-09, 10:16 pm przez loocash, łącznie edytowano 1 raz
loocash

Postprzez amstat 2003-06-09, 6:01 pm

fabian - pijedz do kogos?
loocash - moze bys tak najpierw ruszyl dupe na ludowy, a potem na wyjaz na Zaglebie, a nie porywasz sie do katowic, bo siatka jest na topie i jezdzi tam 811
amstat
Fanatyk

Postprzez loocash 2003-06-09, 6:18 pm

Bylem w sobote na ludowym i po mojej lewej stronie tez bylo kilku co to chlpakow wyzywalo od sprzedawczykow wiec jak widzisz nie tylko po lewej stronie od mlyna sa debile.
Ale przeciez w mlynie sa znawcy pilki wiec jak jeden z piknikow krzyknal do goscia do goscia: "ciekawe komu sprzedali" to mu odpowiedzial"no tym frajerom" BRAVO
A pikniki tez beda na wyjazdach tylko najpierw musza powstac. Narazie wystarczy ze na ludowym zaczniemy wspomagac mlyn w dopingu . Wszystko w swoim czasie
loocash

Postprzez loocash 2003-06-09, 6:26 pm

oczywiscie chodzilo mi ze nie tylko po prawej od mlyna siedza ludzie co sie na pilce nie znaja
loocash

;-)

Postprzez Krawiec 2003-06-09, 8:33 pm

WOJTEK napisał(a):A BĘDZIE GRILL NA FLADZE?

Oczywiście!!! Będzie grill, zarys ogródków działkowych (patrz flagi lechii), kiełbasa, i mafia kubusia puchatka udajaca się na polanke na skraju lasu.
Wojtek zapraszamy do naszej paczki ;-)
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2003-06-09, 8:55 pm

NIE JEM MIĘCHA :lol: :wink: :wink: :wink: A RESZTA?ZOBACZY SIĘ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez CZaRnYY 2003-06-09, 9:37 pm

Do sceptyków pomysłu PK:

Jak nie identyfikujecie się z zasadami PK, nie wierzycie, że wprowadzenie tej idei ma szanse powodzenia lub jesli ta idea Wam się nie podoba (ale nie rozumiem dlaczego ma sie nie podobac skoro nie jest wymierzona przeciwko komukolwiek) to poczekajcie na realizacje planu, a nie krytykujcie go juz w samym zarodku...

Co Wam to wadzi? Chodzi nam przecież o polepszenie atmosfery na ludowym, o zminimalizowanie na stadionie zlych zachowan, przez polepszenie atmosfery na trybunach przyciagniecie dodatkowych kibicow na stadion...

A o żadnym wyscigu szczurow nie ma mowy - przynajmniej w moim wypadku, podejrzewam ze u innych też...

Jak się nie uda to nic w końcu nie stracimy, a zyskać można wiele...
CZaRnYY

Postprzez fabian 2003-06-09, 10:01 pm

amstat napisał(a):fabian - pijedz do kogos?

Oj amstat, ty zawsze widzisz we wszystkim podstęp ;) Nie to co napisałem znaczy tylko to co widać. Myślę, że nazwa jest zajebista.
fabian

Postprzez fabian 2003-06-09, 10:21 pm

amstat napisał(a): a potem na wyjaz na Zaglebie, a nie porywasz sie do katowic, bo siatka jest na topie i jezdzi tam 811
a skonczze wreszcie z ta dyktatura wyjazdow. Przeciez to klub dla piknikow i nie wyobrazasz sobie rodzin, facetow z pannami i innymi na wyjezdzie?
A poza tym, dla mnie na przykład, każdy przyjazd na Zagłebie jest jak wyjazd ;)
fabian

Postprzez lukes 2003-06-09, 11:13 pm

amstat ja naprawde nie rozumie co Ci przeszkadza fakt ze na Ludowym nie tylko mlyn chce dopingowac NASZE Zagłębie?
darze wielkim szacunkiem i uznaniem tych ktorzy jezdza na wyjazdy ale powiedz mi czy tylko oni moga nazywac sie kibicami Zaglebia?

troche mi zeszlo czasu ale zrobilem male rachunki no i wyszlo mi ze na wyjazdach w tym sezonie bylo 1885 kibicow: (za www.fuocobrigade.prv.pl)
zary25, kietrz160,bytom600,legnica 170, katowice 410, ruda 250 srednio na wyjzezdzie 315 kibicow
zakladajac ze na kzadym meczu jest 5000 kibicow (troche zawyzylem) 315 z tej liczby to 6,3% czy uwazasz ze tylko 6 procent zasluguje na miano kibcow czy pozostale 94 nie nalezy do braci kibicowksiej ??
rozumie ze jestes zdegustowany postawa tzw piknikow (szcegolnie po meczu z Nysa) ale wlasnie po to powstaje ten klub zeby takich sytauacjibylo jak najmniej.
aha i jeszcze jedno - nam naprawde nie zalezy zeby miec jakies nazwy na sile grupy, flagi, szefa itd itd - chodzi tylko o to zeby na Ludowym dopingowali nie tylko ci, ktorzy siedza w mlynie - zreszat sam przyznasz ze chcialbys aby caly stadion robil fale lub zeby druga strona odpowiadala
mam nadzieje ze powstanie picnic klubu przyczyni sie do tego ze na Ludowym coraz rzadziej uslyszym: emeryci i rencisci
pozdrawiam amstat 8) 8)
lukes
no spin

Postprzez loocash 2003-06-09, 11:42 pm

BRAWO LUKES
Zajęło ci to troche czasu ale sie opłaciło. Ciekawe jak na tą statystyke zareaguje Amstat i inni.
Mozecie być pewni że jeżeli Krawiec Lukes i reszta rozkręcili by to co wy potępiacie to wynik wyjazdów jest do pobicia przez pikników (moze sie troche rozmażyłem). Nie zapominajcie, że piknki to także ludzie starsi mają samochody i zarabiają więc kase na wyjazdy mają miejsca w samochodach też ale nie chodzi nam o rywalizcje lecz o to żeby zrobić lepszy doping na Ludowym, zwiększyc frekwencje i pomóc Zagłębiu w awansie.
Więc proszę was jeżeli nie chcesz należeć do PK to nie musisz ale nie przeszkadzaj w jego powstaniu.
Zobaczycie panowie z młyna że w przyszłym sezonie druga strona będzie odpowiadać, zaczynać fale i brała udział w dopingu.
Dlatego nie zwracajmy uwagi na takich jak Amstat i róbmy swoje bo napewno się opłaci.
Pozdrowienia dla wszystkich członków powstającego PK.
I jeszcze jedno pikniki chcą kibicować rodzinnie z dziewczynami i żonami,
pomyślcie pogoda jak z Nysą i kilkaset lasek na stadionie. Sami wiecie:)
Ostatnio edytowano 2003-06-10, 12:02 am przez loocash, łącznie edytowano 3 razy
loocash

Postprzez Kamilsts 2003-06-09, 11:49 pm

loocash napisał(a):BRAWO LUKES
Zajęło ci to troche czasu ale sie opłaciło. Ciekawe jak na tą statystyke zareaguje Amstat i inni wielcy z mlyna ktorym chce sie "ruszyć dupę" na wyjazd.
Za duzo was nie jezdziło chociaż jesteście fanatykami ZAGŁĘBIA
Mozesz być pewien Amstat że jeżeli Krawiec Lukes i reszta rozkręcili by to co ty potępiasz to wynik wyjazdów jest do pobicia przez pikników. Nie zapominaj, żę piknki to także ludzie starsi mają samochody i zarabiają więc kase na wyjazdy mają miejsca w samochodach też ale nie chodzi nam o rywalizcje lecz o to żeby zrobić lepszy doping na Ludowym, zwiększyc frekwencje i pomóc Zagłębiu w awansie.
Więc proszę cię Amstat jeżeli nie chcesz należeć do PK to nie musisz ale nie przeszkadzaj w jego powstaniu.
Zobaczycie panowie z młyna że w przyszłym sezonie druga strona będzie odpowiadać, zaczynać fale i brała udział w dopingu.
Dlatego nie zwracajmy uwagi na takich jak Amstat i róbmy swoje bo napewno się opłaci.
Pozdrowienia dla wszystkich członków powstającego PK

Amstat w Pk !!!!!! A to dobre :-) No nieźle !!!!!!!

P.s. To Ja Jeden z "wielkich z młyna" :-) Ehehhehehehehehehehhehehehe
Do Żar nie mogłem ruszyć dupy bo nie miałem kasy !
Kamilsts

Info z ostatniej chwili ;-)

Postprzez Krawiec 2003-06-10, 12:08 am

witam ponownie
Jest szansa na względnie szybkie powstanie profesjonalnej stronki Piknik Klubu , ale podkreślam na razie tylko szansa. O postępach będę informował.
cześć
Krawiec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice