O Co Chodzi w Piknik Klubie - Manifest

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez lukes 2003-06-09, 1:00 pm

:oops: to u gory to moje - sorki ale znowu zapomnialem :oops:
lukes
no spin

Postprzez CZaRnYY 2003-06-09, 1:18 pm

A może PIKNIK TEAM?

Chociaż słowo PIKNIK w nazwie może mieć niezamierzone skutki...
Ja bym skłaniał się raczej do czegoś nie ze słowem piknik, żeby ludzie nie mylili nas i nie nazywali tak jak reszte kibiców niezrzeszonych nigdzie, w tym jakiś starych gości co gołe dupy pokazują... Tak to np. hools i ultras będą na nas mówić tak samo jak na takich pijanych żuli po prawej stronie - piknikowcy, co może wpłynąć też na stworzenie naszego negatywnego wizerunku wśród mniej świadomych kibiców.
Żeby nas nie utożsamiano z całą "prawą stroną" proponowałbym przyjąć inną nazwę od PiKNIK KLUBU

Wg mnie na miejscu byłby jakiś synonim od wyrazu piknik lub jakiś związany z piknikami np. Kiełbacha Klub - to taki przyklad tylko :D

Co o tym sadzicie?
CZaRnYY

Postprzez lukes 2003-06-09, 1:37 pm

no z ta kielbacha to dowaliles bracie :P :P mam nadzieje ze to zart :wink:
piknik - biwak wycieczka majowka - no nie bardzo mi sie podobaja te nazwy no i jak slusznie zauwazyl krawiec piknik juz sie przyjal w co poniektorych kregach - chodzilo bi bardziej zeby sprecyzowac pisownie - niby to drobiazg ale jakze wazny 8) 8)
lukes
no spin

re

Postprzez Qba 2003-06-09, 2:27 pm

ja jestem za nazwa <b>"PICKNICK BRIGADE"</b> jest po prostu boska:) strasznie mi sie podoba:) a co do spotkania to rzeczywiscie nie ma sie co spieszyc.. do rozpoczecia sezonu daleko:) ja 1 lipca wyjezdzam.. tak tylko na marginesie:) a nie wiem kiedy wroce bo jade do zywca, ale na slowacje wyskocze, wiec nie wiadomo co tam sie moze przytrafic:))))) pozdro
Qba

:)

Postprzez Qba 2003-06-09, 2:28 pm

PICKNICK BRIGADE '03 to jest nazwa!!! glosuje za:)
Qba

Nazwa ok!

Postprzez Krawiec 2003-06-09, 2:30 pm

Sorki Czarny ale kiedy prawie trzy lata temu napieprzałem w klawisze na jdnet o kulturze dopingu i klimacie bez bluzgów członkowie barra bravas nazwali mnie piknikiem . W temacie siatkóka na tym forum również yf royal stwierdził że klimat ligi swiatowej to piknikostwo. Więc dla mnie sprawa jest prosta . To, że leyton pomieszał nas z burakami o niczym nie świadczy .

Lepiej wpowadzic określenie dla tych od dupy i wyzywania piłkarzy np. burakos squad niż zmieniać naszą nazwę , która wypaliła jak widzisz .

Ludzie!!! jak wszedłem teraz na forum to mnie ścieło . Tylko tak dalej !!!

O spotkaniu najlepiej na privie . Nikt chyba z nas nie sadził, że na pierwsze spotkanie moze przyjść więcej niż 5 osób . (nawet taki piknikowy oszołom jak ja ;-) ).

Pozdrawiam

PS . Na razie niech każdy się podpisuje na swój sposób
Piknik Klub, Piqnique club , picnic club etc. Szczegóły dogramy później .
Krawiec

Brigade?

Postprzez Krawiec 2003-06-09, 2:35 pm

Brigadde ? To mi się trochę gryzie z tatusiami od Dioufa39 i ze mną szczerze mówiąc. Nazwa jest ciekawa i moze być to nazwa bardziej dla młodzieżówki pikników działającej w ramach PK.
Krawiec

Postprzez kwachu 2003-06-09, 2:42 pm

Już widzę projekt nowej flagi PICNIC FANS :) :) :)

A tak na poważnie inicjatywa jest ciekawa. W końcu dzieje się coś ciekawego wokół naszego klubu. I cały czas zastanawiam się nad przyłączeniem - problem w tym, że mam już swoje ulubione krzesełko na ludowym i nie chce mi się go opuszczać :) :) :)
kwachu

?

Postprzez Krawiec 2003-06-09, 3:02 pm

Cześć Kwachu!!!
Jeśli to jest problem to pomoge Ci wykręcić Twoje krzesełko i zainstalowac w nowym miejscu :-)
Cześć !!!
Krawiec

re

Postprzez Qba 2003-06-09, 3:19 pm

troche to wbrew zalozeniom o nieagresji ale tak sobie pomyslalem: czasami na meczu jacys kretyni wyzywaja, robia rozpierduche, zaczepiaja ludzi.. juz nie raz, nie dwa byly takie momenty, ze chcialem wstac i cos powiedziec, ale dostalbym po prostu po pysku...
wiec tak sobie pomyslalem, ze jak takie cos sie przydarzy mozna by 'utemprerowac' takiego delikwenta persfazja slowna badz reczna, ale to trzeba by podbic ekipa...
taka policja stadionowa:) to by moglo byc dobre..
Qba

Postprzez amstat 2003-06-09, 3:21 pm

Tak czytam sobie ten temat Krawca i dostaje totalnej kurwicy !!!!
Moze tak odrazu kazdy z osobna pozaklada sobie "FC Klubiki"
Zastanowiliscie sie najpierw nad powstaniem Stowarzyszenia Sympatykow Zaglebia i pomocy w jego powstaniu? Chyba NIE !!!!
Jak powstal servis Zaglebia z biegeiem czasu wylonilo sie kilkunastu netowych szczorow, ktorzy jak widze chca sie wylansowac dzieki temu forum. PIKNIK KLUB, NET FANI i co jeszcze ?
Banda Dziadek i Babcia ' 04 ?

az mnie cos strzyka, dobra koncze i bede nadal sledzil "Wasze" Piknikowe osiagniecia i tak moze kiedys ten, ze PK ruszy swoje tluste dupsko i pojedzie za swoja ekipa dalej niz tramwaj i autobus relacji Sosnowiec
amstat
Fanatyk

Postprzez Franz 2003-06-09, 3:29 pm

amstat teraz to Cie ja troche nie rozumiem. Stowarzyszenie Kibiców Zagłębia swoją drogą ale czy w tym że grupa ludzi chce się skupic w jednym miejscu na stadionie i wspomuc klub dopingiem jest złe :?: bo sie nie wydaje i mam nadzieje ze jezeli beda siedzieli tam gdzie siedza teraz (w wiekszosci chyba) to doping bedzie zajebistyi Ci ktorzy siedza w srodku beda otoczenie grupa ludzi zywiolowo dopingujacych Zagłębie i rowniez przylacza sie do dopingu. moim zdaniem dobrze ze sie cos takiego rodzi :!:

pozdrowienia dla calego Picknic Klubu czy jak sie tam bedziecie nazywac :!: :)
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Leyton 2003-06-09, 3:33 pm

Krawieeeeeeeeec !!!
Nie przeginaj i nie przeinaczaj moich postów! Nikogo nie wymieszałem z burakami, a już Was tym bardziej. Dobrze wiesz, że chodziło mi o to, że dla większości kibiców słowo piknik = prawa strona. A jak zachowała się prawa strona w sobotę każdy widział. Oby udało się Wam to zmienić, ale obawiam się, że stadionowa rzeczywistość może okazać się bardziej brutalna niż nam wszystkim się teraz wydaje.
W każdym razie jestem pod wrażeniem entuzjazmu i życzę powodzenia.
PS. I ponownie zwracam się z uprzejmą prośbą o obiektywną interpretację moich postów na ten temat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Leyton

Postprzez fabian 2003-06-09, 4:13 pm

Franz napisał(a):amstat teraz to Cie ja troche nie rozumiem. Stowarzyszenie Kibiców Zagłębia swoją drogą ale czy w tym że grupa ludzi chce się skupic w jednym miejscu na stadionie i wspomuc klub dopingiem jest złe :?: bo sie nie wydaje i mam nadzieje ze jezeli beda siedzieli tam gdzie siedza teraz (w wiekszosci chyba) to doping bedzie zajebistyi Ci ktorzy siedza w srodku beda otoczenie grupa ludzi zywiolowo dopingujacych Zagłębie i rowniez przylacza sie do dopingu. moim zdaniem dobrze ze sie cos takiego rodzi :!:

pozdrowienia dla calego Picknic Klubu czy jak sie tam bedziecie nazywac :!: :)

no nie, ja sie przesiade spode mlyna ;) i nie bede mogl krzyczec jebac, jebac PZPN i drukuj kurwo drukuj i wstawaj, wstawaj chuju nie udawaj i gola, gola, strzelcie kurwom gola jezu polowa radosci z futbolu mi odpadnie ;) Ale w imię idei radosnego i pełnego stadionu jestem gotów na to wieeeelkie poświęcenie. Pozdro dla życzliwych !!!!
fabian

Krawiec

Postprzez Krawiec 2003-06-09, 4:16 pm

Witam

I o to chodzi Franz !!! Dzięki !!!
Jeśli dla młyna wszyscy po prawej stronie to pikniki to powinni wiedziec, że
niebawem będzie tam Piknik Klub a to juz zupełnie cos innego.
Leyton i inni kibice naszego Zagłębia , działajcie i pozwólcie działać . To nas na pewno wszystkich wzmocni !!! Im więcej inicjatyw tym lepiej a na stowarzyszenie jeszcze przyjdzie czas. Jak widać musi upłynąć jeszce trochę wody w Brynicy .
Pozdrawiam !!!
Krawiec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników