O Co Chodzi w Piknik Klubie - Manifest

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez bankier 2003-06-08, 10:08 pm

najśmieszniejsze jest to, że jestemy na meczach i nie możemy się spotkać w jednym miejscu - o jednej porze - i pogadać :))))

piknik klub to jest to - postaram się wkręcić do niego mojego ojca i jego kolegów :))) niech przypomną sobie lata siedemdziesiąte i osiemdziesiąte (może i sześciesiąte???)

pozdro! Krawiec działaj!!!
bankier

Postprzez lukes 2003-06-08, 11:49 pm

bankier napisał(a):piknik klub to jest to - postaram się wkręcić do niego mojego ojca i jego kolegów :))) niech przypomną sobie lata siedemdziesiąte i osiemdziesiąte (może i sześciesiąte???)

jaki CZAD :!: :!: :!: niezla rozpietosc wiekowa bedzie mial ten nasz klub :)) ale o to chodzi, o to chodzi
ja tez bym jeszce troche poczekał z tym spotkaniem - nie wszyscy jeszcze wiedza, sam bym chciał skrecic kilku gosci, szczegolnie tych ktorzy maja utrudniony dostep do sieci
pozdrawiam
Ps. Krawiec czekam na stronke :wink: :wink: bo cos pusto pod moim nickemi hehe
lukes
no spin

Postprzez CZaRnYY 2003-06-09, 9:37 am

Tylko czy Piknik Club bedzie się tak nazywał jak się nazywa???
A może lepiej by było dac nową nazwę tej grupie, żeby inni nie mylili członków grupy z wszystkimi osobami co siedzą po prawej stronie?
CZaRnYY

PC

Postprzez Diouf39 2003-06-09, 10:06 am

Słuchajcie piknikowcy.Na terenie kompleksu Ludowy otworzyli nową knajpkę, od piątku jest już piwo i nie widzę problemuzeby się spotkać ,pogadać i wyjść z jakąś inicjatywą na kolejny sezon.
MOŻE 11.06 W ŚRODĘ. godz, 17:00. Pogadamy przy piwku a potem wygodny fotelik i Polska - Szwecja .Co Wy na to ???????
Diouf39

Postprzez fabian 2003-06-09, 10:09 am

Niech nazwa zostaje taka jaka jest. chocby dlatego, ze zgodzilismy sie,
ze promujemy pewna postawe. I chcemy udowodnic, ze wlasnie pikniki moga byc wiernymi i kulturalnymi kibicami swojej druzyny.
Co do spotkania, to dla mnie pasuje wstepnie w weekend 27-29.
Wczesniej nie dam rady przyjechac.
Ustalmy teraz termin.
Ach i jeszcze jedna uwaga. Piszecie, ze wiecej osob powinno sie dowiedziec. Tak, ale na razie spotkajmy sie w "waskim gronie", ludzi ktorzy juz sie zdeklarowali, bo zrobili sie wielki burdel. Potem, najlepiej przed runda jesienna bym nasza "dzialalnosc" rozpropagowal.
fabian

PC

Postprzez Diouf39 2003-06-09, 10:26 am

Jeszcze raz.To na początek musi być spotkanie w "wąskim gronie" tak jak napisał Fabian ponieważ właśnie dostałem wiadomość, że wszyscy tatusiowie drużyny rocznik 1990 są skłonni przystąpić do klubu.Może być tak żę zamiast 10 osób na takim pierwszym spotkaniu będzie 50 albo więcej i wtedy przy browarze to już nic nie ustalimy.Dlatego im szybciej
tym lepiej. Sroda 11.06 godz 17 chyba dobry termin
Diouf39

Postprzez lukes 2003-06-09, 10:27 am

nazwa niech zostanie tylko wiecie moze byla by jedna co ? :lol:
ustalmy jakas jedna nazwe bo kazdy pisze jak mu pasuje:
piqnic klub, picnic club, piknik klub itd :lol:
co do spotkania tez wolalbym w innym terminie bo na meczyk srodowy juz sie umowilem
pozdro
lukes
no spin

Re: PC

Postprzez fabian 2003-06-09, 10:36 am

Diouf39 napisał(a):Jeszcze raz.To na początek musi być spotkanie w "wąskim gronie" tak jak napisał Fabian ponieważ właśnie dostałem wiadomość, że wszyscy tatusiowie drużyny rocznik 1990 są skłonni przystąpić do klubu.Może być tak żę zamiast 10 osób na takim pierwszym spotkaniu będzie 50 albo więcej i wtedy przy browarze to już nic nie ustalimy.Dlatego im szybciej
tym lepiej. Sroda 11.06 godz 17 chyba dobry termin

Diouf39, nie przezylbym chyba jak by mnie nie bylo, a w srode wybacz, nie wezme wolnego. Prosze o weekend. Masz racje, im szybciej tym lepiej. Długi weekend odpada, bo to po obronie mojej dziewczyny, wiec jedziemy gdzies odpoczac, zreszta zakladam, ze wiekszosci piknikowcow nie bedzie ;) Zatem zostaja nam weekendy 13-15 i 27-29. Jak Wam to nie robi klopotu, to wole soboty od piatkow, bo jak skoncze prace o 17:00 nawet to i tak w Sosnowcu jestem dopiero po osmej.
fabian

PC

Postprzez Diouf39 2003-06-09, 10:39 am

Jeszcze raz ja.Wąskie grono wskazane ponieważ w 5-10 jest szansa, żę sensownie porozmawiamy a już 50 czy więcej osób plus piwo to wiecie jak to jest.Napewno wszyscy tatusiowie drużyny rocznika 1990 do klubu przystąpią bo już mnie się pytali co to za formacja.Pośpiech wskazany
SRODA 11.06. GODZ 17:00---------- co WY na to----------
Diouf39

Postprzez lukes 2003-06-09, 10:53 am

widze dosc duze zaangazowanie fabiana :lol: :lol: - chlopaki nie robmy mu tego i spotkajmy sie w jakis weekend
jak ludzie chca przyjezdzac az z Wawy - nie ostudzajmy ich entuzjazmu :D :D
pozdro
fajnie ze beda z nami tatusiowie :)
lukes
no spin

Postprzez fabian 2003-06-09, 10:58 am

No to ja podsumuje wszystko dotychczas. Osoby które chcą coś w temacie PK działać i jasno wyraziły to na forum: Krawiec, CZaRnYY, Lukes, Qba, Diouf39. Jesli kogoś pominąłem, sorki.
Na razie mniej więcej udało nam sie ustalić ideologię (patrz wpisy w temacie) i to, że chcemy się spotkać.
Padła propozycja środowego spotkania, na razie Diouf39 za, ja i Lukes przeciw. Czekamy na opinie reszty. Pozdrawiam,
Tomek[/b]
fabian

Postprzez fabian 2003-06-09, 11:00 am

co do miejsca i czasu spotkania, to ustalilbym go na privie. Dlaczego? Pomyslcie.
fabian

Postprzez kondi 2003-06-09, 11:32 am

... pomysł z nową jakością kibicowania "piknik brigade" :lol: :lol: jest fantastyczny - już się czuje jego członkiem :oops:

Od początku tej rundy wprowadziłem ten rodzaj kibicowania "w życie", wraz ze znajomymi zaczęliśmy zachęcać swoje narzeczone, dziewczyny aby chodziły razem z nami na mecze. Fakt na początku było trudno przekonać swoją 2 połowę o magi stadionu, ale wiadomo ... początki są trudne. Teraz wygląda to zupełnie inaczej, już nie muszę używać pretekstów i forteli aby pójść na mecz ponieważ razem kibicujemy Naszemu Zagłębiu, razem chodząc na mecze.

Co do spotkanie to bardzo chętnie, ale będzie to trudne ze względu na wiele czynników, choć nie wykluczone, że postaramy się przybyć.

pzdr.
kondi

Postprzez CZaRnYY 2003-06-09, 12:34 pm

Mi tam obojętne, gdzie i kiedy... Ja się dostosuje do reszty...

Czy pośpiech jest tu potrzebny?
Mamy w końcu dużo czasu do nowego sezonu - bo chyba wtedy będziemy zaczynać działalność (a może się mylę?). Tylko zeby wszyscy nie powyjeżdzali na wakacje więc trzeba by było w czerwcu się spotkać...

Lepiej się spotkać w wąskim gronie, opracować jakieś podstawowe zasady, a potem dopiero werbować ludzi do PIKNIK KLUBU...
CZaRnYY

Postprzez Gość 2003-06-09, 12:57 pm

[quote="kondi"]"piknik brigade" [quote]
tez ladnie :wink: :wink:
tak jak pisalem wczesniej musi byc jedna oficjalna nazwa bo sie troszku rozmywamy - kazdy pisze po swojemu :P :P ja sie dostosuje do reszty
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników