dziekuje zawodnikom za walke - jestesmy z wami
"na dobre i na zle i w kazdej lidze zawsze bedziemy tam gdzie oni beda grac"
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bankier napisał(a):moim zdaniem przyda sie naszym piłkarzom zimny prysznic w postaci porażki z nysą!!! jeśli chodzi o ocenę dokonań naszego zespołu wiosną - jestem pod wrażeniem!!! na ocenie całego sezonu pietno odciska słaba postawa w meczach jesiennych!!! szkoda - ale jest przed nami kolejny sezon!!! widzialem dziś, ze najwierniejsza częśc fanów dopingowała zespoł do końca - ale były wyjątki, które wyzywały naszych piłkarzy (fakt beznadziejna postawa) - ale jak zdobywali punkty było dobrze - jak przegrywają.... ehhh dlatego pozwoliłem sobie na małą zjebkę pewnego "kibica???" ps. bidziej - a co ciebie tak ubodło w tym co powiedziałem temu pacjentowi??? chciałeś go bronić jak wyzywał piłkarzy od chujów???
ps. na dobre i na złe i wkażdej lidze!!!!
KUP SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY,KRETYNIE..."POJEĆ"Jędrek napisał(a):Jesteśmy już w II lidze, ale jak widać nie ma tu wpisów od kibiców Piasta że ch wam w d itp. Jak awans byłby wasz to wiem że suchej nitki nie zostawilibyście na Nas a my wam tylko powiemy PaPa próbujcie za rok, dwa, trzy
Cygan ( twoja rodzina z Będzina? bo w c*** cyganów po bramach tam widziałem) masz jakis kompleksik Piasta cy co? po coś jechał do Gliwic poczuć drugoligową atmosferę? bo wasi zajebiści kibice wypinali dupy na piłkarzy? Pozdrawiam wszystkich kibiców i życze Nam abyśmy się jeszcze spotkali mam nadzieje że w II a nie III lidze
Wojtek pojeć mi po skarpetach tak lubie jak się aż zanosisz bluzgami...
Cześć Piast żegna was na II lige czas
Pesto napisał(a):
Monti - całkiem słusznie , Humorzasty człowieku 8)
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........Bodzio napisał(a):A gdzie te 5 tyś kibiców które rzekomo u was bywają w tak ważnym mimo wszystko meczu który należało wygrać ,zegar a po co , kibice tacy jacy są to są ale napewno nie mają takich oprócz was inne kluby w naszej grupie .
Nie możecie przeboleć awansu Piasta mimo dwóch przykrych porażek , ale cel uświęca środki i Lech pojechał z 3 do Zielonej Góry a wy z nimi zaledwie remis i narzekania na sędziego . Co do Cygana a dlaczego nie wspomnisz że Piastowi też przynajmniej dwa razy powinno być wskazane wapno ale po co najlepiej w dalszym ciągu wymyślać takie głupoty.
Na zakończenie jakby można było cofnąć czas i teraz mecz z Z.S to nie wiem czy byłby tak korzystny dla was wynik.Trafiliście na dołek formy Piasta i wykorzystaliście to i tak jak kiedyś pisałem są w tej grupie oprócz Piasta zespoły której potrafiją lepiej i ładniej grać od was.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników