Wielki Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: re wojtek

Postprzez Lech Sulma!!! 2003-05-28, 1:07 pm

[quote="WOJTEK]TAK STANOWI REGULAMIN ROZGRYWEK:W PRZYPADKU JEDNAKOWEJ ILOŚCI PUNKTÓW NA KONIEC (!!!) SEZONU WYŻSZE MIEJSCE ZAJMIE DRUŻYNA Z LEPSZYM BILANSEM SPOTKAN BEZPOŚREDNICH.[/quote]

Skoro jesteś taki mądry w kwestiach regulaminowych, to znajdź gdzie w tym regulaminie napisali, że w trakcie trwania sezonu obowiązują inne zasady ustalania kolejności niż na koniec sezonu.
Lech Sulma!!!

Postprzez krzysiu 2003-05-28, 1:38 pm

Lech napisał(a):poziom twojego intelektu idzie w parze z wielkością miejscowości z której piszesz. zrozum wreszcie, że jesteście na t r z e c i m miejscu - a o awansie zadecyduje mecz Lecha z Piastem. zostaliście już wyautowani. Powodzenia w IV lidze. HEJ!

z tym sie zgodze w 100%, tyle ze jezeli bedzie remis to moze pomoc nam w awansie pod warunkiem ze piast straci punkty z rozwojem.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez krzysiu 2003-05-28, 1:45 pm

Lech Sulma!!! napisał(a):
WOJTEK napisał(a):TAK STANOWI REGULAMIN ROZGRYWEK:W PRZYPADKU JEDNAKOWEJ ILOŚCI PUNKTÓW NA KONIEC (!!!) SEZONU WYŻSZE MIEJSCE ZAJMIE DRUŻYNA Z LEPSZYM BILANSEM SPOTKAN BEZPOŚREDNICH.

Skoro jesteś taki mądry w kwestiach regulaminowych, to znajdź gdzie w tym regulaminie napisali, że w trakcie trwania sezonu obowiązują inne zasady ustalania kolejności niż na koniec sezonu.

nie moge poprzec swoich slow cytatem bo nie chce mi sie szukac w przepisach, ale wedlug mojej (i nie tylko) wiedzy, w przypadku jednakowej ilosci punktow decyduje bilans bezposrednich spotkan niezaleznie czy juz zostaly rozegrane dwa czy dopiero jedno i czy sezon jest w trakcie czy sie skonczyl. w przypadku gdy sytuacja dotyczy wiecej niz 2 druzyn buduje sie tabele meczy miedzy tymi druzynami. a wiec jakby nie patrzec lech nie moze wygrac z piastem bo wtedy bedzie pozamiatane i lech w II lidze.
Ostatnio edytowano 2003-05-28, 1:53 pm przez krzysiu, łącznie edytowano 1 raz
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez krzysiu 2003-05-28, 1:52 pm

jeszcze jedno odnosnie poprzedniego mojego wpisu
nawet nie wiem czy przepisy mowia o tym kto zajmuje wyzsze miejsce przy jednakowej ilosci punktow, bo ciagla sa z tym problemy, i w niektorych gazetach, a w zadadzie w wiekszosci gazet ktore czytuje zaglebie jest w tabeli przed lechem co wedlug mnie jest BŁĘDEM!!!

swego czasu gazeta wyborcza probowala to rozstrzygnac, ale nie bardzo im to chyba wyszlo bo w PZPN-ie tez nie byli pewni, co jest wedlug mnie zenujace.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Gość 2003-06-03, 2:05 pm

Anonymous napisał(a):Oczywiście, oczywiście...
Każda drużyna kupuje i sprzedaje mecze tylko nie Zagłębie, no może nie każda, tylko te które są wyżej od Sosnowca.
Kibice Zagłębia !!! (oprócz tych obiektywnych) jestescie żałośni !!!

WY JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI BO GDYBYŚCIE NIESMAROWALI SĘDZIOM I KLUBOM TO SPADLIBYŚCIE Z WIELKIM CHUKIEM DO 4 LIGI JEBANE QRWY Z GLIWIC NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM BYŁ MECZ W SOSNOWCU COOO NIEDAŁO SIE KUPIĆ CHUJE ZAJEBANE ?? I NATYM ZAKOŃCZE PISANIE BO SIĘ DENERWUJE SKURWYSYNY Z GLIWIC ZOBACZYMY JAK WAM KASY STARCZY W II LIDZE CHUJE (CO SIĘ JESZCZE ZOBACZY KTO WEJDZIE)!! A WOGÓLE TO SOBIE ZAŁUŻCIE NORMALNE FORUM NA WASZEJ STRONIE A NIEWPIERDALAJCIE SIĘ DO NASZEGO ,,WIELKI CHWAST".
Gość

ptasie gówno zagłebie -gołębie

Postprzez z 2003-06-03, 2:14 pm

IV liga dla was to i tak za dużo, powinniście sami się rozwiązać.
z

Re: ptasie gówno zagłebie -gołębie

Postprzez rados 2003-06-03, 2:45 pm

z napisał(a):IV liga dla was to i tak za dużo, powinniście sami się rozwiązać.

Zamknij jebana kurwo ryj.W IV lidze to wy zgnijecie już niedługo.Nas więcej jezdzi na wyjazdy niż u was chodzi na stadion.Takiego gówna jak Gliwice to ja w życiu nie widziałem.A jak chcesz wkurwiać ludzi to idz do mamusi albo na forum waszej pierdolonej drużyny na czele z tą kurwą Tarachulskim.
rados
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2003-06-03, 4:51 pm

NO WIESZ.ALE WULGARYZMY...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez nb 2003-06-04, 1:46 pm

fajnie ze tak sie wkurwiacie hahaha.........

Tylko Piast
nb

Postprzez zbynio 2003-06-07, 6:26 pm

Piast jest wielki i basta ! I trzy kroki w bok od Piasta !
Pozdrawiam, do zobaczenia w II lidze.
zbynio

Postprzez WOJTEK 2003-06-07, 7:19 pm

zbynio napisał(a):Piast jest wielki i basta ! I trzy kroki w bok od Piasta !
Pozdrawiam, do zobaczenia w II lidze.
POWIEDZ TE SŁOWA W :SOŚNICY,ŁABĘDACH I SOSNOWCU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez POLAK_sts1906 2003-06-07, 7:25 pm

:lol: Wojtek:) I jeszcze niech to powie na KOPERNIKA w GLIWICACH i BĘDZINIE :lol:
POLAK_sts1906

Postprzez bankier 2003-06-07, 7:44 pm

Gratulacje dla Piasta za wywalczenie awansu w sportowej atmosferze - byliście najlepsi w tym sezonie w trzeciej lidze!!! :))))

Qrwa życzę wam chwasty wszystkiego najgorszego w II lidze - po pierwsze szybkiego spadku w trzecioligowe pielesze, po drugie weryfikacji waszych "kibicowskich" umiejętności w meczach z niebieskimi, pasami i innymi znaczącymi ekipami w kraju!!! zobaczymy na co was stać - kozaki!!! wiem przeciez powiecie, że Sosnowiec to wioska i nie było sensu jechac na mecz nad Brynicę!!!

zobaczymy....
bankier

Postprzez rados 2003-06-07, 7:48 pm

Ja również chciałbym w tym miejscu złożyć gratulacje Piastowi za wywalczenie awansu w tylko sportowej rywalizacjii.Powodzenia w II lidze.
Ale bedzie wstyd jak pojadą na Cracovię w 3 osoby. :lol:
rados
Zagłębiak

Postprzez Fan 2003-06-07, 9:13 pm

Nie bede sie powtarzal ale tuaj rowniez: c*** WAM W DUPE.
Fan
Working Class

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna