Jak to jest z tym kibicowaniem?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez YOOSHKY 2005-06-03, 11:40 am

wracając do wątku Niedzielnego Kibica, bo zrobiło się z deka offtopic, sami widzicie do czego prowadza chuligańskie wybryki....
YOOSHKY

Postprzez Pesto 2005-06-03, 1:44 pm

znając życie zaraz zostaniesz pouczony "nikt nie robi dla klubów tyle co oni" :lol:

a prawda jest taka , że polska piłka będzie gniła , dopóki kluby nie wezmą "kómatyh" za pysk.

i jeszcze ważniejsza sprawa : kwestia mentalności. póki gówniarstwo będzie czciło żuli i złodziei jak bogów , sytuacja się nie zmieni.

dlatego wobec pewnych osób trzeba stosować pewne środki (pieprzowe bądź gładkolufowe pojednywacze) , a potym walić takie kary finansowe (dla konkretnych osób !) , żeby się im odechciało pajacowania.

PS kara dla jagiellonii jak najbardziej słuszna.

wiem , jestem kozak netowy :lol:
Pesto
kumaty

Postprzez Greg1906 2005-06-03, 4:02 pm

Piszesz, że kara dla Jagielloni słuszna a dwie linijki wyżej, że kary powinny być dla konkretnych osób. Gdzie tu sens? Prowokować też trzeba umieć.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez SCORPARO 2005-06-03, 6:21 pm

...Niedzielny - miałem podobne problemy jak ty ze swoją żona - zaciągnąłem ją z bratem na mecz z Odrą Opole (już kiedyś pisałem - mecz zakończony burdami - latające kawałki betonów itd..) oj nie była zachwycona .... ale poniewaz siedzieliśmy po "drugiej" stronie stadionu (wtedy jeszcze się dało siedzieć po stronie budynków klubowych), i nic się nikomu z nas nie stało, a ona widziała jak reagowała "ta" częśc publiczności, stwierdziła że jak ktos się znudził zyciem to idzie w sam środek "zajścia". Kobieta widząć że " jak się nie wpier****sz w "afere" to przeżyjesz", powiedziała do mne w te słowa : "Zajebiście na tym Ludowym" - myślałem że to był mój ostatni mecz z nią - pomyliłem się, biegamy razem do dziś na zagłębie (żona jest teraz oddanym fanem Zagłębia) - do dziś mamy obie ręce i nogi, całe głowy jesteśmy zdrowi psychicznie - jednym słowem nic nam nie brakuje.

Więc ma propozycję - spróbuj namówić żonkę na wspólne spędzenie sobotniego popołudnia na Ludowym (mówię o najbliższej sobocie), usiądź gdzieś z boku (coby żona nie doznała szoku pokrzykowego :) ), jeżeli się nie da namówić pomimo usilnych prób błagania DAJ JEJ POCZYTAĆ NASZE FORUM (Przywiąż do stołka, zacementuj ... nie wiem cokolwiek rób coby czytała), może te kilka postów choć troszeczkę ją przekona że nie taki diabeł straszny... A NA LUDOWYM PANUJE ZAJEBISTA ATMOSFERA i nikt nikogo nie ma zamiaru zabijać za byle co.

Pozdrawiam
SCORPARO

Postprzez Kolumb 2005-06-04, 12:50 pm

Przegladając kibice.net znalazlem bardzo ciekawy temat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,smiechu co nie miara.I nawet jest wątek o Naszych kibicach :lol: :lol: :lol:

http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=5027
Kolumb

Postprzez qpas 2005-06-06, 8:45 pm

Dziś kolejny raz usłyszałem od starszego pana co sądzi o kibicach i meczach piłki nożnej. Typowa gadka człowieka który naoglądał sie tv !! CIEKAWE KIEDY BEDZIE TAK ŻE NA MECZ BEDZIE MOŻNA PÓJŚĆ Z DZIECKIEM I NIEMARTWIĆ SIE ŻE COŚ MU NA GŁOWE SPADNIE :] nasłuchają sie w tv pierdoł i potem gadają głupoty i to sie nawet przetłumaczyć nieda jak jest :]
qpas

Postprzez Kuba_FCS 2005-06-08, 3:18 pm

A my swoje.
Przy okazji meczu Widzew-Zaglebie.

Obrazek

Zasługa ekipy z Sandomierza.

Starachowice & Sandomierze-the best Legia fans in Swietokrzyskie :wink:

Temat o meczu z Widzewem zamkniety,stad yen post tutaj.
Kuba_FCS

Postprzez YOOSHKY 2006-01-09, 7:53 pm

http://wiadomosci.onet.pl/1226172,11,item.html

Minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro przedstawił planowane zmiany w prawie. Przewidują one m.in. wprowadzenie tzw. sądów 24-godzinnych, które miałyby usprawnić pracę sądów w przypadku lżejszych przestępstw.

{...}

Najwyższy wymiar kary, jaki może być orzeczony w trybie postępowania przyspieszonego to dwa lata pozbawienia wolności - poinformował wiceminister sprawiedliwości Andrzej Kryże.

"Postępowanie przyspieszone jako zasada, nie przewiduje zaostrzenia kary, tylko jej szybkość i nieuchronność; za wyjątkiem przestępstw o charakterze chuligańskim. Tylko tam jest przewidziane zaostrzenie kary w zakresie dolnego progu" - podkreślił Kryże.

Szef resortu Zbigniew Ziobro zapowiedział, że jest już projekt ustawy o 24-godzinnych sądach dla chuliganów. Dodał, że w połowie stycznia projekt ten wejdzie pod obrady rządu. Chodzi o wprowadzenie przyspieszonego trybu postępowania w przypadkach, gdy sprawca został złapany na gorącym uczynku. Zdaniem ministra, przyspieszony tryb może mieć zastosowanie w ok. 200 tys. postępowań.
YOOSHKY

Poprzednia strona

Powrót do Kibice