WYJAZD NA WIDZEW 1.06.05

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2005-06-02, 8:08 am

adas napisał(a):bylo napisane, ale koszt składu z tego co się orientuję wynosi mniej niż 5000 zł. Poza tym za bilet na mecz płacisz 12 zł, z tego 2 zł miało iść na drugi skład. Ja wiem, że chłopaki wykonują dobrą robotę, ale............
HMMM. CZYLI SIĘ SŁABO ORIENTUJESZ. NAWET BARDZO SŁABO. NAJLEPIEJ BYŚ SIĘ W OGÓLE ZASTANOWIŁ CO PISZESZ. JAK BARDZO TEGO PRAGNIESZ TO CI POKAŻĘ FAKTURY ZA POCIĄG. JEDYNE PRETENSJE MOŻESZ MIEĆ DO SIEBIE I OSÓB KTÓRE OLAŁY ZAPISY. W PKP ZA POCIĄG TRZEBA PŁACIĆ KILKA DNI PRZED WYJAZDEM. A SKĄD MA BYĆ KASA NA TO WSZYSTKO ?? DASZ NAM 20000 NA POCIĄG ? JAK TAK TO CHĘTNIE WEĹšMIEMY. POZA TYM GDYBYŚMY WZIĘLI KOLEJNY SKŁAD W ŚRODĘ TO WYJAZD BY MUSIAŁ KOSZTOWAĆ PO MINIMUM 40 ZŁ. A PRZYPOMINAM, ŻE WIĘKSZOŚĆ CZASU ZAPISY BYŁY PO 15 ZŁ. JAK SOBIE PRZEMNOŻYSZ 300 OSÓB ZAPISANYCH PO 15 ZŁ TO WYJDZIE CI PEWNA SUMA. A GDZIE RESZTA ?? DRUGA SPRAWA - BILETY NA MECZ. DOSTALISMY 400 BILETÓW , CZĘŚĆ OSÓB KUPIŁA JE PO 10 ZŁ GDYŻ NIE MIAŁA KASY. CZY TWOIM ZDANIEM 700 ZŁ DAJE DRUGI SKŁAD? JUŻ NAWET NIE PISZĘ , ŻE TA KASA Z BILETÓW BYŁA DOPIERO W POCIĄGU.
PODSUMOWUJĄC - NIKT NIE PIJE ZA TEN SZMAL, KAŻDY GROSZ IDZIE NA WYJAZDY. A WYJAZDY TO NIE TYLKO WIDZEW. NIE RAZ KASA Z WYJAZDÓW IDZIE NA DOFINANSOWANIE WYAJZDU DO WŁOCŁAWKA, MŁAWY CZY INNYCH POLKOWIC. NIE CHCE NAWET PISAĆ O SYTUACJI Z RADOMSKA GDZIE BYŁEM 2000 NA MINUS Z POWODU PANA KONDUKTORA. ALE TEGO SIĘ NIE WIDZI. :?
P.S. JA TEŻ CAŁĄ DROGĘ STAŁEM. A TYLE RAZY PISAŁEM O ZAPISACH.
P.S.2. WYPOCIN WARSONA NAWET NIE KOMENTUJĘ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez adas 2005-06-02, 8:21 am

Wojtek, na priv dostałeś wiadomośc. Temat uważam za zamknięty, nie chodzi o konflikty. W jedności siła.
adas

Postprzez Puzon 2005-06-02, 8:25 am

Jak nie chodzi o konflikty to po co takie bzdury wypisujesz na forum?
Puzon
Adventure Group

Postprzez adas 2005-06-02, 8:28 am

Słuchaj bzdury, bzdurami. Gdybyś przeszedł po pociągu to byś słyszał te słowa od co 2 kibica. Już powiedziałem, temat zamykam. Nie chcę stwarzać konfliktów, poprostu lubie więdzieć na co wydaję pieniądze.
adas

Postprzez bankier 2005-06-02, 9:34 am

Jak żyd z niemcem trzyma to mamy takie akcje jak wczorajsza kradzież szalika z bramki Marcina Bębna.

Co do podróży - każdy wie jak było. Było ciasno - a to wina tych którzy zapisuja się na ostatnią chwilę. Nie wiem jak można to zmienić bo większość zapisujących się w ostatnich dniach przed wyjazdem pewnie nie zagląda na forum... Można mówic i mówic.

Z pozytywów - bardzo dobrze wypadł katering :D
"... Krawiec kupi wode - Krawiec kupi wode..."
"... Krawiec kupi cztery - Krawiec kupi cztery..."
"... Krawiec nie chce reszty - Krawiec nie chce reszty..."
"... Na ch.... Ci ta woda - na ch... Ci ta woda..."
I tak własnie presja tłumu spowodowała, ze woda została sprzedana :lol: ale do kupna browaru nikogo nie trzeba było specjalnie zachęcać :mrgreen:
bankier

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-06-02, 9:38 am

Wally napisał(a):Akcja Widzewa przemyślana, obserwatorom mogło się podobać, nam trochę mniej...

Kibicowsko jeśli chodzi o doping to Widzew nas przewyższa o kilka klas. Ich młyn liczy z 1,5 tysiąca osób, a jak zachęcą dobrze, to śpiewa cały stadion. Czasem odechciewało się śpiewać, bo i tak byłoby to mało słyszalne, gdy Widzew głośno dopingował swój zespół.

Z perspektywy obu meczów w Łodzi stwierdzam, że Widzew jest lepszy kibicowsko od ŁKS-u.

'Mnie tam sie podobała :twisted: Trzeba im przyznać ze przemyślana akcja jakby sie właczył jeszcze sektor napinaczy z prawej to wtedy mogło być nieciekawie. Kibicowsko Widzew przewyższa nas o bardzo wiele szkoda ze musze to napisać..... młyn klasowy.....

Zerwali nam wkońcu jakąś flage ??

No i gdzie teraz jesteście łódzcy kamieniarz' hools 05 ??
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez bankier 2005-06-02, 9:47 am

z czym nas aż tak przewyższa, że padacie na kolana? chyba jedynie tym - że w ich młynie wszyscy śpiewają (co na Ludowym nie zawsze się zdarza). reszta to juz akustyka stadionu widzewa... i tyle! reasumując przestańcie płakac - może słowa Marcina Bębna pozwolą Wam inaczej patrzeć na nas samych:

... Warto grać dla naszych kibiców, byłem wcześniej w Wodzisławiu i czegoś takiego nie przeżyłem jak na meczu z Widzewem, czy na innych meczach. Kibiców mamy na I ligę i oby ta I liga była. Pierwszy raz wziąłem udział w meczu Widzewa z Zagłębiem. Na pewno nasi kibice stanęli na wysokości zadania ..."
bankier

Postprzez Greg1906 2005-06-02, 9:52 am

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):No i gdzie teraz jesteście łódzcy kamieniarz' hools 05 ??

Daj już spokój z tymi kamieniarzami, tych głupot nie da się już czytać. Ta inteligentna rozmowa o kamieniach na kibice.pl to też Twoje dzieło?
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez mdc dg 2005-06-02, 9:57 am

Wyjazd bardzo fajny.Nasza liczba jak na środe musi robić wrażenie.Niciarka jak zauważyłem to nie tylko sektor fan clubów Widzewa ale i niesamowicie zakompleksionych napinaczy :lol: Doping z naszej strony średni choreo jak na wyjazd super.Doping ze strony Widzewa bardzo dobry na pewno czołówka na polskiej scenie kibicowskiej.
mdc dg

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-06-02, 10:02 am

Greg1906 napisał(a):
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):No i gdzie teraz jesteście łódzcy kamieniarz' hools 05 ??

Daj już spokój z tymi kamieniarzami, tych głupot nie da się już czytać. Ta inteligentna rozmowa o kamieniach na kibice.pl to też Twoje dzieło?

no nie daj spokój z kamieniami tylko jakbym sie nie uchylił w srodku sektora to miałbym po głowie.... :roll:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez bankier 2005-06-02, 10:41 am

bankier

Postprzez WOJTEK 2005-06-02, 10:58 am

adas napisał(a):Wojtek, na priv dostałeś wiadomośc. Temat uważam za zamknięty, nie chodzi o konflikty. W jedności siła.
NIC NIE DOSTAŁEM. I TEMATU NIE UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY. CIEKAWE CZY BYŚ TAK PROTESTOWAŁ GDYBY WYJAZD DAJMY NA TO DO GDAŃSKA BYŁ PO 20 ZŁ. CZY WTEDY BYŚ SOBIE ZADAŁ PYTANIE: SKĄD KASA ?? I OSTATNIA SPRAWA : WOLĘ 500 KIBICÓW NA WIDZEWIE JADĄCYCH W ŚCISKU NIŻ 200 W LUKSUSOWAYCH WARUNKACH. BO TYLE BY SIĘ ZAPISAŁO GDYBY BILETY BYŁY PO 40 ZŁ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez asdf 2005-06-02, 11:22 am

Kto mial siedziec siedzial 8) wyjazd przyjemny. Nie rozumiem jedynie po co spiewacie w pociagu ? Potem na stacji wysypuja sie takie zwloki i doping jest jaki jest. Jedzenie na Widzewie sprzedawane jest przez krate :shock: Ludzi na stadionie malo, ich doping mogl sie podobac (mi osobiscie bardzo sie podobal, na 3 trybunki szczegolnie) Z nas bylem strasznie dumny za spiewy w momencie jak pilkarze podeszli po meczu pod nasz sektor. Zajebiscie, dalismy im do zrozumienia ze jestesmy z nimi na dobre i na zle. Co do zalow "ze ciasno, gdzie pieniazki" to jedno zdanie w temacie: popytajcie znajomych z innych klubow po ile maja wyjazdy.

Minus dla AG bo nie chcieli sprzedac piwka w 1 strone :wink:
asdf

Postprzez YOOSHKY 2005-06-02, 11:25 am

asdf napisał(a):Minus dla AG bo nie chcieli sprzedac piwka w 1 strone :wink:

I dobrze bo wtedy to już napewno wysypały by się zwłoki :)
YOOSHKY

Postprzez WOJTEK 2005-06-02, 11:46 am

JESZCZE SŁOWO O KATERINGU: BYŁ TO NASZ DEBIUT I LICZYMY NA WYROZUMIAŁOŚĆ TYCH, DLA KTÓRYCH NIE STARCZYŁO. NASTĘPNYM RAZEM BĘDZIE NA PEWNO LEPIEJ, BĘDZIE WIĘCEJ PIWKA I MOŻE COŚ DO ŻAREŁKA.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice