W zasadzie zarejestrowałem sie tylko aby odpowiedzec tutaj...
Wystarczy ze sie przesledzi pare lat wstecz tabele i wynika ze faktycznie 99/00 chodzi o nas i Slask. Ale czy tak naprawde Wy jako klub nigdy (chocby od 45 roku) nic nie załatwialiscie?? Jakos trudno uwierzyc. No ale ja nie wiem.
Jezeli chodzi o mecz z Odra to nie patrzcie na skrót w C+ bo jest nie obiektywny. przy 1-0 po kolei 3 czerwienie z czego tylko jedna prawidłowa. Sedzia w 93 minusie przedłuza o dalsze 5 , a jakby tego było mało to pewnie i z 10 minut by to pociagnął. Padła bramka wyrównujaca i ...zakonczył mecz. Była chyba 97 - 98 minuta meczu. Nie chodzi mi o to ze remis definitywnie zdegradował GKS, bo o spadku kibice GKS wiedzieli juz 2 kolejki wczesniej, ale szkoda piłkarzy którzy zostawili naprawde wiele serca i ambicji w ten mecz. A sedzia zrobił z niego cyrk. Istna kpina. 2 dni wczesniej wybucha afera z sedziami , a oni dalej kreca lody... Dostał po ryju , liniowy tez i bardzo dobrze bo prawdopodobnie bedzie to jedyna kara która ich spotka. Juz jak zauwazyliscie w C+ jada tylko na kibiców , bo sedziowie cacy poprowadili mecz, ciekawe czy gazety tez tylko wina obarcza kibiców. Przeciez ta liga to paranoja.. :roll:
Mozecie sobie wyobrazic co sie działo na boisku skoro nawet jakies dziadki , ojcowie z dziecmi , jakies kobiety chciały go zlinczowac. dO JAKIEGO SZAŁU DOPROWADZIŁO TO SEDZIOWANIE ZWYKŁYCH LUDZI.
Jak ta prokurtatura nie wyjasni tych chec z sedziami to oni powinni dostawac po ryjach na wszystkich boiskach bo tylko wtedy moze ze starchu beda dobrzesedziowali..
To tyle...