przez ALOSZA 2005-05-28, 9:24 pm
Witam netowców !!!!
Ktos tam pisze co ja sie tak uparłem na ten WIDZEW, ano kórwa dlatego że ten mecz moze nam dac pierwszą ligę dociera to do was !!!!
Po drugie oprócz tych którzy są tu non stop a tak naprawde huja wiedzacych jak jest ( zaznaczam nie tyczy sie wszystkich, kumaci zrozumieją o co mnie chodzi ),zagladają tu ludzie którzy tylko przegladają i patrzą czy jest cos nowego czy nie. A jak jest jakis pościk to wejdą przeczytają... i prosta zależność psychologiczna: nie bedąc tego świadomi w ich mózgu zakoduje sie ów mecz i bedą o nim podświadomie mysleć i nawet jeżeli oni nie pojadą, to w lużnej rozmowie wspomną o tym znajomką i oni pojadą, a na taki mecz każda dodatkowa osoba jest ważna.
Co do mojego wpisu kto nie jedzie jest zerem, oczywiście nie tyczy się to osób mających racjonalne powody aby nie jechać ale takich naprawdę jest niewiele, a poza tym ten temat już jest wystarczająco długo żeby tak pokaąbinowac żeby jechać ,więc nie ma że nie mogę tylko jadę na najważniejszy mecz ostatnich 11 lat !!!!!!!!!!
Powtarzam 1.06 2005 ZAGŁEBIE JEDZIE PO AWANS DO PIERWSZEJ LIGi DO KÓRWA EKSTRAKLASY.....WSZYSCY NA WIDZEW
ps.do mojego kolegi z priva jeszcze huja wiesz jak jest chłopaku ale spoko nie przejmuj sie takimi ludzmi jak ja tylko jezdzij, zbieraj doświadczenie poznawaj co to znaczy BYĆ KIBICEM ZAGŁEBIA SOSNOWIEC - JEDNEGO Z NAJSŁYNIEJSZYCH POLSKICH KLUBÓW...A BYĆ NIM TO ZASZCZYT.