ZAGŁĘBIE Sosnowiec-JAGIELLONIA Białystok 27.05.05 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez krzysztof 2005-05-27, 10:21 pm

Scoob napisał(a):
krzysztof napisał(a):Zastanawiam się dlaczego policja nie przestrzeliła im głów na wylot.

Ej kolego zastanów się zanim coś napiszesz... kibic to człowiek, a nie zwierzyna na której psy mogą wyładowywać swoja nienawiść/złość!!!

kolego wcale nie chcę bronić policji, ale pomyśl sobie, że ci ludzie wykonują tylko swoją pracę i nie wierzę, że przychodzą na mecze wywoływać burdy.
Bez powodu nie strzelają. Wiele osób siedzących obok mnie było zdania, że szkoda tych gumowych kulek. Wystarczyło pierdyknąć granat w stado przygłupów i byłby spokój.
Nie jestem wcale wrogo nastawiony do kigiców Jagi czy Wisły, ale bez przesady z tą gościnnością. Widzę, że niektórzy skłonni byliby oddać walkowera za to, aby goście weszli na czas :!:
krzysztof

Postprzez regard 2005-05-27, 10:25 pm

krzysztof - pełne poparcie. Następnym razem ci o podobnych zapędach by się zastanowili czy warto.
A odnośnie chwdp. Jak jeden z drugim jest takim kozakiem niech idzie na komende i powie im to prosto w twarz pełnym tekstem.
regard

Postprzez Gruby^ 2005-05-27, 10:28 pm

regard napisał(a):krzysztof - pełne poparcie. Następnym razem ci o podobnych zapędach by się zastanowili czy warto.
A odnośnie chwdp. Jak jeden z drugim jest takim kozakiem niech idzie na komende i powie im to prosto w twarz pełnym tekstem.

Jak jestes takim kozakiem to powiedz im to prosto w twarz.
Gruby^

Postprzez warchlak 2005-05-27, 10:30 pm

przestąncie już pisać o tej sytuacji z przerwy. wiekszość z was nie było przy tym wiec na c*** się napinać :?: pogadajcie lepiej o dopingu a nie wpierdalajcie się tam gdzie was nie było :!: :evil:
warchlak
Prowokator

Postprzez krzysztof 2005-05-27, 11:09 pm

no to kibicowski i na temat,
    doping - super głośny, zwlaszcza 1 polowa
    przywitanie kibicow Jagi - ok, bez dymow z niebieskimi byloby jeszcze lepiej
krzysztof

Postprzez keff79 2005-05-27, 11:09 pm

demokracja jest.. większość krzyczała "CO WY ROBICIE!! ZAGŁĘBIE CO WY ROBICIE!!!" ..i tyle w temacie, <<choć trzeba przyznać że Jaga przejechała całą Polske żeby oglądac mecz i policja zrobiła błąd! ale jak dla mnie to nie tłumaczy robienia syfu na własnym obiekcie, wystarczy że cały stadion wspierał ich i domagał się wpuszczenia>> a kibicowsko było EXTRA! zaryzykowaliśmy z falą przed końcowym gwizdkiem, a po meczu z Radomiakiem mieliśmy czekac do końca hehhee.. odliczanie i race - to było coś! no i mimo że to kibice Zagłębia smarzyli się w słońcu 2 godziny sił im nie brakło do końca! - no i jeden gość robił "reforme pzpn'u" w dość nie typowy sposób - taki nowatorski! powinni to opatentować :D np. "wy czarne j**** k**** p**** łajży! ileście wzieli dziady p*****" albo po tym jak liniowy dopatrzył sie spalonego, którego nie było paru gości krzyczało "KASIA jest lepsza tarira Kasie jest lepsza!" 8) itp.. itd.. no i od razu jakby lepiej sędziowali!
keff79

Postprzez dominik 2005-05-27, 11:31 pm

mecz zajebisty ,co do zajsc sie nie wypowiem bo niebardzo klubie krytyke............pozdrawiam i teraz panowie trzeba jeszcze widzew sciorac...................
dominik

Postprzez PawełK 2005-05-27, 11:41 pm

To jaka jest sytuacja na lini kibice - policja to wie każdy i to nie trwa od dziś natomiast zastanawia mnie tylko kwestia, że najwięcej wypowiadaja sie Ci których mało widac na wyjazdach gdzie pogląd sie może zmienić na ten punkt widzenia i tutaj choćby troszke aserytwności koledzy: jedziesz na wyjazd prawie cała Polske i nie mozesz wejsc bo ... no własnie, wchodzenie pojedynczo, przeciąganie itd itp a mecz juz trwa i cisnienie peka a że nerwów na wodzy nie utrzymuje kilka osob i działa presja tłumu to sa awantury i tutaj nie chce tłumaczyć zachowań bo nie jestem za burdami na stadionach tylko ze panowie w czerni via białe kaski sa na prawie i wydaje im sie ze im wszystko wolno to tak juz bywa...

wracając do tematu to brawo za doping bo był dzis naprawde dobry :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez Krogulec 2005-05-27, 11:44 pm

k***a, co za dureń, (bo inaczej tego kogoś nazwać nie można)od was wkleja zdjęcia z zadymy na publicznym Forum. Ciężko Ci, chociaż twarze zamalować!!!!

Krogulec

Postprzez Borek (J) 2005-05-27, 11:45 pm

W imieniu swoim i kolegów dziękuje niektórym kibicom Zagłębia którzy nas zrozumieli w związku z zaistniałą sytuacją. Niestety nie byłem na meczu czego niemoge przeboleć. Nie będe pisał konkretnie ponieważ nie rozmawiałem jeszcze ze znajomkaimi którzy w Sosnowcu byli.

Panie Krzysztofie w głowę, to pan może sie strzelić, nie to żebym sie napinał, ale z Białegostoku do Sosnowca przez Kraków jest ok. 600km naprawde wiem co czuli wchodząc dopiero na drugą połowę :roll:

Ktos powiedział że Policjanci pracują :lol: Na obstawę meczy kierowani są głównie młodzi policjanci ze szkółek policyjnych. Przytotocze tu fragment rozmowy jednego szczawia ze swoim przełożonym w Legionowie. "Panie aspirancie gdzie i kogo jedziemy dziś napierdalać ?" i tak co tydzień. Czy policjanci są święci ? zdecydowanie nie !! mogą to wam powiedzieć w wasi ziomkowie z Ległej jakie prowokacje były gdy oni przyjechali do nas. Szkoda że przegraliśmy, z tego co słyszałem w Radio to niestety zasłużenie. Pozdro dla Kumatych.
    Borek (J)

Postprzez PawełK 2005-05-27, 11:52 pm

Borek (J) napisał(a):Panie Krzysztofie w głowę, to pan może sie strzelić, nie to żebym sie napinał, ale z Białegostoku do Sosnowca przez Kraków jest ok. 600km naprawde wiem co czuli wchodząc dopiero na drugą połowę :roll:
    mogą to wam powiedzieć w wasi ziomkowie z Ległej jakie prowokacje były gdy oni przyjechali do nas. Szkoda że przegraliśmy, z tego co słyszałem w Radio to niestety zasłużenie. Pozdro dla Kumatych.

właśnie sie napiąłeś :roll:

tak przegraliście zasłużenie :!:
    PawełK
    pyszałek

Postprzez Borek (J) 2005-05-28, 12:02 am

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
    Borek (J) napisał(a):Panie Krzysztofie w głowę, to pan może sie strzelić, nie to żebym sie napinał, ale z Białegostoku do Sosnowca przez Kraków jest ok. 600km naprawde wiem co czuli wchodząc dopiero na drugą połowę :roll:
    mogą to wam powiedzieć w wasi ziomkowie z Ległej jakie prowokacje były gdy oni przyjechali do nas. Szkoda że przegraliśmy, z tego co słyszałem w Radio to niestety zasłużenie. Pozdro dla Kumatych.

właśnie sie napiąłeś :roll:

tak przegraliście zasłużenie :!:

To miała być ironia :wink: a poza tym przyzwyczaiłem się już że to Wisła wygrywa lige. Tyle, prosze o brak komentarzy do poprzedniego zdania bo to nie ten temat. Koniec rozmywania, czekam na pociąg z Sosnowca, wtedy będzie można napisać coś więcej
    Borek (J)

Postprzez duży1906 2005-05-28, 12:28 am

forum czytam juz bardzo dlugo ale nie uczestnicze w dyskusjach wiec to moj debiut .... przegladalem sobie forum kibice.net i natrafilem na bardzo ciekawy komentarz jednego typa od nas nie wiem czy smiac sie czy plakac,ocencie zreszta sami...

Zadyma była przednia. Praktycznie nasi kibice dobiegli do Jagielloni, wtedy jeden z kibiców gości ( chyba Wiślak ) rzucił jakimś kijem w naszego ziomka i się troche chaosu wkradło w poczynania naszych chuliganów nie wiedzieli czy mają atakować policje czy jage... ale wszystko się dobrze skończyło. Jaga weszła na stadion i oglądaliśmy dobry mecz

:roll: :roll: :roll:

doping dzisiaj byl naprawde dobry!!! siedzialem mniej wiecej na srodku trybuny i musze powiedziec ze nawet dziadki dzisiaj dopingowaly Zaglebie :D oprawa byla git, jak bylo odliczanie nie wiedzialem co sie dzieje ;)

pozdro
    duży1906

Postprzez Tomano 2005-05-28, 1:17 am

Plus dla naszego mlyna bo dzisiaj naprawde przekrzyczeliscie Jagiellonie :!:
    Wielki szacunek dla Jagi za ta liczbe, pokazaliscie ze w tym sezonie jestescie bezkonkurencyjni :!:
    Tomano
    Adventure Group

Postprzez Liquidor 2005-05-28, 1:45 am

Prawda jest taka że jak wasi holsi biegli na nas to nikt za bardzo nie wiedział czy lecą lać nas czy policje, stąd to jedno starcie, ale potem się wszystko wyjaśniło że chcieli nam pomóc i szacunek dla nich za to.

A jak ktoś twierdzi że zadyme wywołali Wiślacy bo widział więcej kolorowcy koszulek w tłumie, to chcialem powiedzieć że w pociągu nastąpiła mega wymiana barw, więc takie texty nijak sie nie mają do rzeczywsistości :lol:

A jak ktoś tu pisze że Policjanci tylko pracują, nie prowokują, i mieli prawo do takich nie innych działań, to chyba nigdy nie był na wyjeździe :roll:

Ogólnie wyjazd na plus, ide spać bo zmęczony jestem.

Wisła & Jaga
    Liquidor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice