Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
asdf napisał(a):Gruby^Zagłębie na Jagiellonia.pl/forum napisal:pozdro od kibiców Zagłębia
Mam pytanie: reprezentujesz oficjalnie kibicow Zaglebia czy zrobiles rundke po stadionie pytajac kazdego czy dolacza sie do pozdrowien ?
WOJTEK napisał(a):NIE RÓBCIE ZAMIESZANIA. SAM WIDZIAŁEM KTO TAM POLECIAŁ - SZCZURY PO 15 LAT I PIJANI ŻULE. ALE ZOSTALI UTEMPEROWANI DOŚĆ SZYBKO.
krzysztof napisał(a):A ja popieram Wojtka chociaż nie widziałem prób powstrzymywania chudzielców-powokatrów. Zastanawiam się dlaczego policja nie przestrzeliła im głów na wylot. Strzelali i lali wodą w kibiców Jagi, ale równie dobrze należało się naszym chłystkom, którzy próbowali wywołać dymy,
Chwała dla normalnych kibiców i jestem dumny, że na tym forum jest ich więcej ;-)
krzysztof napisał(a):Zastanawiam się dlaczego policja nie przestrzeliła im głów na wylot.
Scoob napisał(a):krzysztof napisał(a):Zastanawiam się dlaczego policja nie przestrzeliła im głów na wylot.
Ej kolego zastanów się zanim coś napiszesz... kibic to człowiek, a nie zwierzyna na której psy mogą wyładowywać swoja nienawiść/złość!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników