ZAGŁĘBIE Sosnowiec-JAGIELLONIA Białystok 27.05.05 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-27, 9:20 pm

Oprawa z naszej strony !

wyjście piłkarzy sektorówkę ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE po bokach szarfy w barwach do tego napis MAŁA OJCZYZNA WIELKI KLUB

2 polowe

początek

sektorówki z herbami zgód + napis UZNAJEMY STARA MADROSC GDZIE ZGODA TAM SILA podobno słabo wyszło bo "dziadka" się nie chciało trzymać sektorowek

końcówka

chaos z flag + 30 rac + 15 ogni Wrocławskich

Mieliśmy przygotowane więcej piro ale było za duże słońce i z części zrezygnowaliśmy !!

Oprawę przygotowało ULTRAS ZAGŁĘBUIE pomagały również osoby z FB i DF
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez SCORPARO 2005-05-27, 9:20 pm

Redeniak napisał(a):Nie przesadzajcie nic takiego sie nie stalo.. Troche pobiegalismy po buforowym, psiarnia nas troche zmoczyla, czasem takie rzeczy sie zdarzaja... Oczywiscie na naszym stadionie nie powinno sie to dziac, ale stalo sie jak stalo ... A Wy juz byscie stadion zamykali...

Stary - nikt nie ma ochoty na zamknięcie stadionu (jestem daleki od tego), ponieważ takich emocji jakie przeżyłem dzis nie pamiętam w tym sezonie (ostatnio... Zagłębie - Motor Lubin - o wejście do I ligi - pamiętasz ??, wiesz o czym mówię ??), ale znajdzie się paru idiotów w PZPN i uznaja takie wybryki za "BARDZO GROĹšNE " i wsadzą kary i zakazy ... a komu to potrzebne ????

Pozdrawiam NORMALNYCH
SCORPARO

Postprzez baggio 2005-05-27, 9:22 pm

SCORPARO napisał(a):
Redeniak napisał(a):Nie przesadzajcie nic takiego sie nie stalo.. Troche pobiegalismy po buforowym, psiarnia nas troche zmoczyla, czasem takie rzeczy sie zdarzaja... Oczywiscie na naszym stadionie nie powinno sie to dziac, ale stalo sie jak stalo ... A Wy juz byscie stadion zamykali...

Stary - nikt nie ma ochoty na zamknięcie stadionu (jestem daleki od tego), ponieważ takich emocji jakie przeżyłem dzis nie pamiętam w tym sezonie (ostatnio... Zagłębie - Motor Lubin - o wejście do I ligi - pamiętasz ??, wiesz o czym mówię ??), ale znajdzie się paru idiotów w PZPN i uznaja takie wybryki za "BARDZO GROĹšNE " i wsadzą kary i zakazy ... a komu to potrzebne ????

Pozdrawiam NORMALNYCH

jak taki madry jesteś to powiedz tym idiotom co o nich myślisz.
baggio

Postprzez mdc dg 2005-05-27, 9:23 pm

FIGHTER1906 napisał(a):
xXx_1906 napisał(a):Ps. Nie rozumiem dlaczego ktoś tu pisze o jakims sraniu na swoim podwórku, przecież nikt nie chciał lecieć do Jagi tylko pomóc im w walce z policją. CHWDP.

Nie rozumiesz, widzę, że jesteś jednym z nich...
Gdyby to była Legia, BKS czy Olimpia to rozumiem, ale to była Jaga+Wisła....
I to jest właśnie sranie na własnym podwórku, bo im to lata koło dupy, a nam mogą zamknąć stadion...

Co ty gadasz człowieku no i co że to było Jaga i Wisła.Kibic to kibic nieważne jakiego klubu.Oni tak samo chcieli obejrzeć mecz jak my a że psy jak zawsze robią problemy to wyszło jak wyszło i koniec.PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW.Doping świetny,liczba młyna bardzo dobra,chaos z flag na kijach kozak.
mdc dg

Postprzez WOJTEK 2005-05-27, 9:23 pm

NIE RÓBCIE ZAMIESZANIA. SAM WIDZIAŁEM KTO TAM POLECIAŁ - SZCZURY PO 15 LAT I PIJANI ŻULE. ALE ZOSTALI UTEMPEROWANI DOŚĆ SZYBKO.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Qni 2005-05-27, 9:27 pm

Co za gluptaki sa wsrod kibicow naszej druzyny. Los Machos 8)
Tak nie trzymac !!! :evil:
Qni

Postprzez FIGHTER1906 2005-05-27, 9:29 pm

WOJTEK napisał(a):NIE RÓBCIE ZAMIESZANIA. SAM WIDZIAŁEM KTO TAM POLECIAŁ - SZCZURY PO 15 LAT I PIJANI ŻULE. ALE ZOSTALI UTEMPEROWANI DOŚĆ SZYBKO.

Tak jak pisałem...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez zaba 2005-05-27, 9:30 pm

WOJTEK napisał(a):NIE RÓBCIE ZAMIESZANIA. SAM WIDZIAŁEM KTO TAM POLECIAŁ - SZCZURY PO 15 LAT I PIJANI ŻULE. ALE ZOSTALI UTEMPEROWANI DOŚĆ SZYBKO.

brawo Wojtek trzeba tepić chwasty. ja na mecz pierwszy raz wziąlem 6 letnią córke i bardzo jej się podobalo i ona chce jezdić dalej PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
zaba

Postprzez Solano 2005-05-27, 9:31 pm

O to miałem napisać Wojtek mi przypomniał tak było tam poleciali szczury 15-letnie i menelki,i skończcie już z tym tematem bo opisujecie takie zajscia że się w pale nie mieści,było mineło i po sprawie koniec.
Solano

Postprzez Gruby^ 2005-05-27, 9:36 pm

nie mam pytan co do niektorych. nie jestem zwolennikiem zadnych zadym - zdecydowanie wolalbym zeby nic sie dzis takiego nie stalo ale wkurwia mnie gadanie ze lepiej siedziec na krzeslach i pozwolic psom okladac kibicow Jagi ktora zachowala sie wobec nas bardzo fair w rundzie jesiennej. wiem ze to nie jest Legia, Bielsko czy Olimpia ale Jaga tez mogla powiedziec ze Zaglebie to nie Wisla i nie wpuscic nas u siebie.
na meczach ma sie bawic policja czy kibice????

I jeszcze do tych co gadaja ze brame otworzyly lebki po 15 lat i 50kg wagi- nie widzieliscie sami to nie gadajcie bo wcale tak nie bylo.
A zreszta nie rozumiem o co niektorzy taka afere robia - w koncu do jakis wiekszych zajsc z naszej strony nie doszlo - po prostu grupa kibicow wbiegla na buforowy i nie doszlo do jakies wielkej zadymy.
Gruby^

Postprzez PTAQ84 2005-05-27, 9:37 pm

Skończmy ten temat bo on do niczego nie prowadzi.
Jest po meczu i tyle.
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Redeniak 2005-05-27, 9:45 pm

Gruby^ napisał(a):nie mam pytan co do niektorych. nie jestem zwolennikiem zadnych zadym - zdecydowanie wolalbym zeby nic sie dzis takiego nie stalo ale wkurwia mnie gadanie ze lepiej siedziec na krzeslach i pozwolic psom okladac kibicow Jagi ktora zachowala sie wobec nas bardzo fair w rundzie jesiennej. wiem ze to nie jest Legia, Bielsko czy Olimpia ale Jaga tez mogla powiedziec ze Zaglebie to nie Wisla i nie wpuscic nas u siebie.
na meczach ma sie bawic policja czy kibice????

I jeszcze do tych co gadaja ze brame otworzyly lebki po 15 lat i 50kg wagi- nie widzieliscie sami to nie gadajcie bo wcale tak nie bylo.
A zreszta nie rozumiem o co niektorzy taka afere robia - w koncu do jakis wiekszych zajsc z naszej strony nie doszlo - po prostu grupa kibicow wbiegla na buforowy i nie doszlo do jakies wielkej zadymy.

Rekami i nogami sie podpisuje pod tym. A temat do zamkniecia, fakt. Skupmy sie na srodzie juz :twisted:
Ostatnio edytowano 2005-05-27, 9:51 pm przez Redeniak, łącznie edytowano 1 raz
Redeniak

Postprzez Scoob 2005-05-27, 9:47 pm

Jaga przyjechala na mecz spozniona, chcieli obejrzec mecz... wspomoc swoja drużyne a nie stac pod stadionem i czekac az zostana wpuszczeni!!! Myslicie ze gdyby byl to wyjazd Zaglebia bylo by inaczej??? Tez wszyscy byli by wkurwienie i chcieli by sie jak najszybciej dostac na stadion!!! Gdyby nie policja napewno odbylo by sie bez awantury!!! I nie dziwcie sie Naszym chlopakom, Jaga zachowała się honorowo w rundzie jesiennej wiec powinna wejsc bez przeszkód na nasz stadion... CHWDP!!!
Scoob

Postprzez asdf 2005-05-27, 9:48 pm

Gruby^Zagłębie na Jagiellonia.pl/forum napisal:
pozdro od kibiców Zagłębia

Mam pytanie: reprezentujesz oficjalnie kibicow Zaglebia czy zrobiles rundke po stadionie pytajac kazdego czy dolacza sie do pozdrowien ?
Ostatnio edytowano 2005-05-27, 9:49 pm przez asdf, łącznie edytowano 1 raz
asdf

Postprzez Polak_sts1906 2005-05-27, 9:49 pm

Najlepszy byl tekst Wojtka jak powstrzymywał kibiców przed wtargnięciem kibiców na sektor buforowy: "Nie dotykaj mnie!!!" :lol: :lol: :lol: :wink:
Polak_sts1906
erotoman

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice