Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec 21.05.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez asdf 2005-05-22, 4:31 pm

viRo napisał(a):
co mielismy wam plot postawic w tym sektorze ???
wtedy czulbys sie bezpiecznie siedzac w klatce??

A nie pomyslales ze nie kazdy mial na mysli bezpieczenstwo a po prostu wykladal na wasza laske i wydzielenie sektora ? ja osobiscie nie mogl bym siasc z wami nawet jakby byl to mecz o mistrzostwo
asdf

Postprzez tomas1906 2005-05-22, 5:03 pm

Zapomnijmy o tym meczu i sprubujmy sie zmobilizowac na kolejne wyjazdowe spotkanie bo widzew napewno nas wpusci pokazmy wszystkim ze jestesmy jedna z czolowych ekip w tym kraju .Szacunek dla lucasaUSA za to co zrobil bo jezeli nie mozesz pomuc klubowi duchowo to pomuz finansowa kazda pomoc jest potrzebna ,ale sie w paru zeczach z toba nie zgadzam bo ruch juz przestaje byc klubem z elity a staje sie klubem prowincjonalnym przede wszystkim przez dzialaczy i mundorowych a kibice na tym cierpia.

Nie chcialem poruszac tematu kibicow ale niestety musze bo frekwencja 3tys jest szokujaca w negatywnym tego slowa znaczeniu i tez jestem za tym ze pilka nozna dla kibicow
tomas1906

Postprzez viRo 2005-05-22, 6:20 pm

3 tys to o tysiac chyba zanizone:)
no ale to nie ja wkoncu bylem n meczu
co do odp na siedzenie w naszych sektorach:) to jak byles kiedykolwiek u nas to zawsze siedzisz na anszych sektorach poprostu roznica bylaby taka ze nie byloby buforu i siedzielibyscie 1 sektor obok klatki
wiec skonczcie juz plakac i rozpaczac
bo trzeba bylo przyjechac a nie teraz lamentowac
viRo

Postprzez Wally 2005-05-22, 6:31 pm

No viRo jak dla mnie 3 tysiące to i tak zawyżone. 30 minut przed meczem stadion świecił pustkami. Rozumiem, że zespołowi nie idzie (poziom słaby, stoją i nie wiedzą co z piłką zrobić), że kibice gości mają zakaz, no ale to Zagłębie Sosnowiec gra w Chorzowie! Nie spodziewałem się tak niskiego zainteresowania tym meczem z waszej strony. Na mszy 20 tysięcy się uzbierało, na meczu z "gorolami" z 2,5 tysiąca... Dla was ważniejszym przeciwnikiem jest GKS Katowice, ale z taką grą to gieksiarzy zobaczycie w następnym sezonie na Rozwoju :wink:
Wally

Postprzez adas 2005-05-22, 7:09 pm

i tak Wally musisz przyznac, że było fajnie. Troche mnie wkurzał stojący za mną niebieski bo przy każdym okrzyku tak się ślinił, że gdyby nie fakt że się musieliśm konspirować :), nie wytrzymał bym. Kto chciał to pojechał, ja się spodziewałem, że jednak stawimy się większą grupą i zasiądziemy wszyscy razem. Niebiescy stojący za nami wiedzieli, że jesteśmy z SOSNOWCA , a jednak nawet słowa nie powiedzieli. Niech żałuje kto nie był!!
Ostatnio edytowano 2005-05-23, 3:18 pm przez adas, łącznie edytowano 1 raz
adas

Postprzez CharoN^ 2005-05-22, 7:25 pm

Weekend mogę zaliczyć do udanych :D, powrót z działki w świetnym nastroju. Trochę denerwowało mnie to, że skazany byłem na telegazetę :lol:. Kiedy ujrzałem wynik 1:0, to jak głupi wpatrywałem się w ten telewizor, i wkońcu ujrzałem to, co chciałem 8), 1:2 i zaczęło się "świętowanie" :wink:.

Wielkie gratulacje dla piłkarzy. Najważniejsze w tym meczu było zwycięstwo, wykonaliście zadanie i chwała Wam za to. Odnośnie wyniku... przynajmniej dla mnie, nieważne - 1:2, czy 1:3. Liczy się zwycięstwo, zwycięstwo w Chorzowie.

Jeszcze raz gratulacje!
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez gruby 2005-05-22, 7:56 pm

adas napisał(a):i tak Wally musisz przyznac, że było fajnie. Troche mnie wkurwiał stojący za mną niebieski bo przy każdym okrzyku tak się ślinił, że gdyby nie fakt że się musieliśm konspirować :), nie wytrzymał bym. Kto chciał to pojechał, ja się spodziewałem, że jednak stawimy się większą grupą i zasiądziemy wszyscy razem. Niebiescy stojący za nami wiedzieli, że jesteśmy z SOSNOWCA , a jednak nawet słowa nie powiedzieli. Niech żałuje kto nie był!!

Co ty masz do tego Niebieskiego fajne chłopaki.jaka konspiracja jak odrazu wiedzieli skąd jesteśmy.. :lol: :lol: Adaś dzięki za podróż do domu w pierwszej klasie bagażnika...
gruby

Postprzez Gość 2005-05-22, 8:38 pm

wg mnie to nawet jakbyscie siedli se wieksza grupa to nikt by wam nic nie zrobil a przynajmniej byscie doping prowadzili. Kibicow malo chodzi bo mamy ich bardzo wymagajacych, oni po prostu chca powrotu do pierwszej ligi. u was ostatnimi czasy byla nawet 3 liga wiec to ze gracie w 2 to juz przyciaga a u nas nikt nie moze sie pogodzic nawet z 2 liga, a teraz nawet groza nam baraze. dla naszych kibicow to koniec swiata.
Gość

Postprzez Carlos 2005-05-22, 8:39 pm

Slawojka zakładaj
Carlos

Postprzez DaMi 2005-05-22, 9:40 pm

Kobiałka wyjazdy na Świt i na Jage a mecz w Chorzowie to dwie różne rzeczy. W Białymstoku i Nowym Dworze byliśmy oficialnie a mecz w Chorzowie to nasze zero. I to że byłaś Ty czy tam ktoś inny nie zmieni tego - to byla typowa partyzantka.
DaMi

Postprzez Qni 2005-05-22, 11:21 pm

Qni napisał:
Prosze mi wyjasnic, dlaczego na stronie Zaglebia nie ma zadnych bramek do sciagniecia?
Na stronie Ruchchu jest mnostwo filmikow z bramkami ich druzyny.

KRÓTKA PIŁKA - ZAPŁACISZ ZA SERWER ???

Moze zamiast kupowac race itp. gadgety, lepiej byloby zaplacic za wiekszy serwer i umieszczac wspomniana filmiki?
Coz to tylko propozycja do przemyslenia przez elyte forumowo - kibicowska.
Qni

Postprzez Kamil^ 2005-05-23, 4:56 am

Qni napisał(a):Moze zamiast kupowac race itp. gadgety, lepiej byloby zaplacic za wiekszy serwer i umieszczac wspomniana filmiki?
Coz to tylko propozycja do przemyslenia przez elyte forumowo - kibicowska.

To może ty odmówisz sobie pare rzeczy i zapłacisz za większy i lepszy serwer.
Kamil^

Postprzez Rynek 2005-05-23, 6:42 am

Ile taki serwer moze kosztowac :?:
Rynek
Obserwowany

Postprzez kobialka 2005-05-23, 7:07 am

DaMi napisał(a):Kobiałka wyjazdy na Świt i na Jage a mecz w Chorzowie to dwie różne rzeczy. W Białymstoku i Nowym Dworze byliśmy oficialnie a mecz w Chorzowie to nasze zero. I to że byłaś Ty czy tam ktoś inny nie zmieni tego - to byla typowa partyzantka.

Dami chodzilo mi o to, ze nikt nikomu nie zakazywal oficjalnie wyjazdu, wiec po co takie teksty tu ktos wypisuje to raz, a po drugie zwla jak zwal, nasi grali, nie mozna bylo nie byc. Kropka
kobialka

Postprzez ziober 2005-05-23, 7:40 am

sorki ze tak troszku OT:
ale co do AVIkow - tak pod rozwage naszych Adminow -
a nie mozna byloby rozpowszechniac filmikow przez P2P (np: Bittorent)??

jeszcze raz sorki za zasmiecanie tematu

pozdro dla wszystkich ;-)
ziober

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna