WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI CO WY NA TO??

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez GieKSiarz 2003-06-04, 1:51 pm

cala polska sie wstydzi ze mistrzem polski sa zydzi
cala polska zaluje ze mistrzem polski sa h****
:evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry:
CAŁE MOJE ŻYCIE TO GKS KATOWICE
GieKSiarz

Postprzez bankier 2003-06-04, 5:54 pm

zmykaj do swojego świata hanysów!
bankier

Postprzez LTMario 2003-06-04, 9:30 pm

Lepsza Wisła niż Dospel :!: :!:
LTMario

Postprzez Fan 2003-06-04, 11:04 pm

DUSPEL cieszcie sie ze Polonia sie skurwila i specjalnie wam podarowala ten punkt. CHWWD
Fan
Working Class

Postprzez Janek 2003-06-05, 5:20 am

pomimo tego ze jestem z sosnowca i jestem na kazdym meczu w sc + niektore wyjazdy ciesze sie z tego ze to wlasnie Wisla zdobyla tytul!! wiem zaraz zaczniecie ze jestem judaszemi i wogole, albo pewnie napiszecie ze wogole nei chodze na zaglebie!! ale dla mnie wisla to jedyna druzyna w pl ktora zasluzyla na mistrzostwo w tym sezonie. wisla przez caly sezon grala najrowniej a patrzac na to pod katem LM to mysle wlasnie ze to krakowianie moga awansowac do rozgrywk grupowych. (o ile nie rozsprzedaja wszystkich, ewentualnie zakupia pilkarzy o podobnym potencjale) Szacunek dla WISLY za puchar UEFA!!
teraz czekam na zjeb** ;)
Janek

Postprzez bankier 2003-06-05, 6:45 am

jak wisła awansuje do rozgrywek grupowych bedzie grać na śląskim!!! i znowu jakaś paranoja - żeby mistrz Polski nie grał na swoim stadionie!

PS. WIEM, WIEM, WIEM - TRZEBA SIĘ NAJPIERW ZAŁAPAĆ DO GRUP!!! ;)
bankier

Postprzez jasiek 2003-06-05, 9:05 am

paranoja nie jest to gdzie oni beda grac!! paranoja jest to ze w polsce nie ma gdzie grac bo tam naprawde nie ma ani jednego stadionu z prawdziwego zdarzenia
jasiek

Postprzez fabian 2003-06-05, 9:34 am

Janek napisał(a):pomimo tego ze jestem z sosnowca i jestem na kazdym meczu w sc + niektore wyjazdy ciesze sie z tego ze to wlasnie Wisla zdobyla tytul!! wiem zaraz zaczniecie ze jestem judaszemi i wogole, albo pewnie napiszecie ze wogole nei chodze na zaglebie!! ale dla mnie wisla to jedyna druzyna w pl ktora zasluzyla na mistrzostwo w tym sezonie. wisla przez caly sezon grala najrowniej a patrzac na to pod katem LM to mysle wlasnie ze to krakowianie moga awansowac do rozgrywk grupowych. (o ile nie rozsprzedaja wszystkich, ewentualnie zakupia pilkarzy o podobnym potencjale) Szacunek dla WISLY za puchar UEFA!!
teraz czekam na zjeb** ;)

to że Wisła zasłużenie zdobyła tytuł - to jedna sprawa. Ale cieszyć się z jej zwycięstwa no nie wiem. Stary, powiedz komu kibicowałeś w poprzednim sezonie? Ja nie uznaję takiego kibicowania najlepszym w danym momencie. Jakby wygrał Groclin to byś pewnie sie nad nimi rozpływał, że runda wiosenna, że mimo małego miasta itp.
fabian

Postprzez grzechu 2003-06-05, 9:40 am

Nie zwiazane z Wisla ale przeczytajcie sobie. Warto

http://sport.onet.pl/728806,wiadomosci.html
grzechu

Postprzez fabian 2003-06-05, 9:43 am

grzechu napisał(a):Nie zwiazane z Wisla ale przeczytajcie sobie. Warto

Nie dla pucharów przy zielonym stoliku.
fabian

Postprzez fabian 2003-06-05, 9:53 am

fabian napisał(a):

Niech goście z Lecha sami noszą piętno stolikowych zwyciezców!!! Wstyd byłby na całą Polskę. Chociaż, jakby Szczakowianka spadła a Legia zrzekła sie udziału w UEFA, to jestem za takim rozwiązaniem.
fabian

Postprzez Bas 2003-06-05, 9:55 am

fabian napisał(a):

Może i te puchary to poroniony pomysł , ale ukręcenie szczakowianki za przekręty z radomskiem podobaloby mi się.
Bas
Żółta kartka

Postprzez voytech 2003-06-05, 10:30 am

Po prostu bordel, bordel nad bordele, a wszystko w jednym, PZPNu ciele!

W metnej wodzie ryby biora. Tak to jest, jak przepisy sa niejasne, a decydujacy glos ma urzednik.
voytech

Postprzez WOJTEK 2003-06-05, 10:45 am

fabian napisał(a):

A CZEMU NIE?A JAKBY ZAGRAŁ NIEUPRAWNIONY KOLEŚ ??LEGIA!!!!!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez jasiek 2003-06-05, 10:50 am

fabian powiem ci tak ze w poprzednim sezonie jak i zawsze kibcuje ZAGLEBIU SOSNOWIEC. peirwsza lige tylko sledze ale kto jest mistrzem dla mnie bez roznicy. Moje zdanie jest poprostu takei ze WISLE sie mistrzostwo nalezalo. a gdyby zdobyla je inna druzyna stwierdzilbym ze polska pilka to jeden walek ! tzn i tak jeste jeden wielki walek. wiesz dla mnie to ze zaglebie ma zgode z legia to super sprawa, ale jakos nigdy nie podchodzilem do tego ze skoro zgoda z L to odrazu mam liczyc tylko na nich. Generalnie jedyna druzyna ktora jest w moim sercu to ZAGLEBIE, a jesli chodzi o 1 lige to jestem kibicem czysto pilkarskim bez zadnych wskazan na konkretna druzyne. Uwazam ze niech wygra lepszy a w tym roku wisla okazala sie najlepsza. niestety legia w tym sezonie nie grala na najwyzszym poziomie. Pozdro
jasiek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice