Pesto napisał(a):sosar napisał(a):Zaklinam Was i proszę o to by was "ciotka" nie dopadła 21. maja w Chorzowie ! Po wygraniu tego meczu możecie jak dla mnie mieć ciote do końca sezonu,
sprzeciw.
następny mecz po Chorzowie również muszą wygrać.
tym bastardom nie wolno odpuścić - choćby za wydalenie naszego dyplomaty :lol:
Pesto, z Ciebie to ksenofob jest :lol: I nie bastardom, tylko kacapom (loj, tego to oni nie ljubia :wink: ).
Odnosnie
relacji internetowej - CHWALA i wielkie dzieki Wam chlopaki za wszystkie relacje. Macie wiernych kibicow, zapewniam. Pan Tadeusz na pewno sie zgodzi (pozdrowienia!).
Jedna sugestia odnosnie relacji z meczu z Ruchem - czy na czacie moglby aktywnie dzialac mod? Poklikalby czlowiek normalnie w czasie meczu przy piwku bez ciaglego czytania bluzgow i bzdur na czacie.
Moj typ - 0:3!!!! Do boju ZAGLEBIE! To sprawa honoru!!!! Zwyciestwo z Ruchem pozwoli w przynajmniej mojej opinii uznac ten sezon za udany. Tak, tak - zapomnijmy o barazach, a pomyslmy pozytywnie - utrzymanie tak jak zakladano przed sezonem, kilka pieknych meczy (Korona, LKS, Ruch), ktore doceniam tym bardziej, ze nie dane mi ich bylo obejrzec na wlasne oczy, sporo emocji, rodzacy sie wreszcie zespol, swietna postawa kibicow, zwlaszcza ekipy wyjazdowej, dzieki ktorej potwierdzamy nasze miejsce w elicie polskich kibicow itd. Bez zwyciestwa nad Ruchem jednak czegos by zabraklo. Upokorzyc Ruch na ich wlasnym "hasioku" - to chyba marzenie kazdego Zaglebiaka. I to sie musi wydarzyc. 8)
P.S. I tak jak mocno Niebieskich nienawidze, tak mocno zycze im utrzymania 2 ligi. Pilka nozna dla kibicow, nie cfanych biznesmenow tworzacych kluby w borach i lasach. Nie dla Groclinow, Amik i innych Heko Czermna, ktore lada chwila wejdzie do 2 ligi. Jak krzyczeli kibice Motoru Lublin - "po co wy grata, wy tam kibicow nie mata!" :evil: