Stolpa

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2003-06-04, 10:45 pm

a czytałeś co tochel powiedział po meczu? graliśmy na pół gwizdka! czyli w takim meczu można sobie pozwolic na wystawienie młodzieży - bo ryzyko jest mniejsze! gdyby był dobry (tak jak mówisz) - zagrałby z lechem od pierwszej minuty!
bankier

Postprzez Gigaland 2003-06-04, 11:19 pm

ja mówię, że trzeba mu(im) dać kredyt... zaufania. oni muszą poczuć też ciężar odpowiedzialności za wynik. grając 10-15 minut gdy mecz jest rozstrzygnięty to nie to samo. nie mówię że jest dobry, tylko że jest materiałem na dobrego (jak kilku innych młodziaków) i czuję że do tego mu niewiele brakuje. na kogoś trzeba konsekwentnie stawiać. to z pewnościa będzie procentowało w kontekście kolejnego ciężkiego sezonu (w II czy III lidze). Przypomnę, że w kolejnej rundzie (jeśli Zagłębie nie awansuje) czekają nas potyczki m.in. z niedawnymi I-ligowcami: Śląskiem Wrocław, Ruchem Radzionków
Gigaland

Postprzez Fan 2003-06-04, 11:26 pm

"Przypomnę, że w kolejnej rundzie (jeśli Zagłębie nie awansuje) czekają nas potyczki m.in. z niedawnymi I-ligowcami: Śląskiem Wrocław, Ruchem Radzionków"
To pisalem juz kiedys i udalo mi sie jednak przewidziec. Odpisal mi ktos mniej wiecej: "Slask splajtuje, Ruch odpusci". Jednak nie sadze. Do tego dojdzie Miedz i Odra. Jak nie w tym roku to.........Bedzie ciezko.
Fan
Working Class

Postprzez Gigaland 2003-09-03, 11:32 pm

w związku z dobrą grą Tomka Stolpy w ostatnich meczach, zapraszam do lektury tematu z przed paru miesięcy...
Gigaland

Postprzez kwachu 2003-09-04, 7:40 am

Chyba wziął sobie nasze uwagi do serca :wink: Tym lepiej - i mam nadzieje że utrzyma pewien poziom i nie zejdzie poniżej niego, bo to co prezentował w zeszłym sezonie mamy opisane w poprzednich postach. Tak więc niech strzela dla Zagłębia jak najwięcej bramek.
kwachu

Daremnosc ma we krwi!

Postprzez Gość 2003-09-04, 3:52 pm

Chciałbym sie mylic,ale uważam ,ze to nie będzie dobry zawodnik.Było to szczególnie widoczne w meczu z Polonia.Boi sie po prostu zdecydowanych wejśc.Boi sie "włożyc nogę" ,boi się starć w powietrzu .Nic nie wywalczy.Chyba ,że nie musi bo zostanie obsłuzony,ale wtedy kiepsko ze skutecznoscia.Życze mu powodzenia ,ale sądze po postawie pozostałych zawodników Zagłębia Sosnowiec ,którzy dają z siebie wszystko nie unikając walki,ze brak miejsca w drużynie dla bojazliwych asekurantów.Albo walczysz ,albo dalej 3 liga.Nie jeden zawodnik przypłacił zaangarzowanie złamaniem lub inną powazną kontuzją i dlatego jestem przeciwny asekuranctwu!
Gość

Postprzez Monti 2003-09-04, 4:10 pm

W jednym z wywiadów Krzysiek Tochel powiedział o nim że jest to piłkarz który potrafi w jednym meczu zagrać bardzo dobrze by w drugim wychodząc na boisko być bezradny i nie wiedzieć co należy robic z piłką. Wydaje mi sie że to 100% charakterystyka Tomka. Pamiętam mecze szczególenie sparingi w których garł najlepiej na boisku . Pamiętam także mecze w których nie potrafił kopnąć piłki. Jestem jednak pewien że ustabilizuje formę. Wierzę żę będzie podstawowym piłkarzem naszej kadry .
Monti
Moderator

stolpa

Postprzez polonos 2003-09-05, 11:08 am

Tomek sie przelamal zlapal wiatr w zagle, inaczej sie gra od poczatku, nie przesadzalbym z tym asekuranctwem, to naprawde chlopak majacy zadatki na wielkiego grajka
jeden minus: ta fatalna fryzura, ala beckham, prosze tomku zmien ja!!!!!!!!!!!!!
poza tym super pozdrawiam i tak trzymaj
polonos

Postprzez bankier 2003-09-05, 5:46 pm

T. Stolpa może mieć nawet dredy, blond loki czy irockeza - kogo to obchodzi - ma dobrze grać i najlepiej strzelać bramki!!!

ostatnia wypowiedz doprowadziłe mnie do łeż - forum fryzjerskie?
bankier

Postprzez kamilos 2003-09-12, 10:49 am

Wedlug mni e perspektywiczny zawodnik ktory jeszcze wiele osiagnie,z meczu na mecz coraz bardziej się rozkręca oby kulminacja przyszla jutro na meczu ze Śląskiem.
kamilos

Postprzez Artur 2003-09-13, 10:09 am

Dla mnie Stolpa nie jest rasowym napastnikiem, nie ma przebicia, słaba waga, nie ma sie czym odepchnąć od obrońcy. To, że teraz szczela to chwała mu za to, ale to nie potrwa długo. A tak po za tym słyszałem od jego znajomych, że jest zmanierowany i pozuje na gwiazdora.

Co do mojej wypowiedzi naprawde chciałbym sie mylić
Artur

Postprzez Gość 2003-09-14, 4:18 pm

WOJTEK napisał(a):
bankier napisał(a):ps. dla niego egzaminem jest każdy kolejny mecz! a jak zosatnie w Zagłębiu to w przyszłym sezonie będzie się ogrywał w druzynie rezerw w B klasie!
NO WŁAŚNIE.

Myslisz że rezerwy zostaną w b-klasie?
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-09-14, 6:35 pm

Anonymous napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
bankier napisał(a):ps. dla niego egzaminem jest każdy kolejny mecz! a jak zosatnie w Zagłębiu to w przyszłym sezonie będzie się ogrywał w druzynie rezerw w B klasie!
NO WŁAŚNIE.

Myslisz że rezerwy zostaną w b-klasie?
WIESZ KIEDY TO NAPISAŁEM?WTEDY NIE BYŁO WIADOMO,ZE GRAJĄ W A-KLASIE.NA PRZYSZŁOŚĆ ZASTANÓW SIĘ CO CYTUJESZ.
WOJTEK
Adventure Group

stolpa

Postprzez gosciu 2003-10-05, 9:37 am

Tomek znow cos ukul, niby bramka do latwizan, strzal do pustej ale to wlasnie charaktetyzuje napastnika ze wie gdzie ma stanac, moze tomek nie zawsze gra to co trzeba, ale walka jaka wykonuje jest nieoceniona, mowi sie, ze to ujek jest najbardziej wartosciowym graczem w ataku, ale dzieje sie tak w glownej mierze dlatego, iz tacy zawodnicy jak stolpa odwalaja za niego robote z serii walka z obroncami, mysle, ze w niedalekiej przyszlosci tomek stanie sie napastnikiem numer jeden, ponadto warto zauwazyc, iz gdy gra w ataku, a nie z lewej strony, jak czesto jest ustawiaony, jest z niego o wiele wiecej pociechy
Pozdrawiam
gosciu

Postprzez Gigaland 2003-10-05, 8:03 pm

Tomek zaliczył jeszcze piękną asystę przy golu Bartka Chwalibogowskiego... polecam obejrzeć avi z maeczu. tam widać dokładnie to zagranie.
Gigaland

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna