STRONA GŁÓWNA - TEMAT O HERBIE

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

STRONA GŁÓWNA - TEMAT O HERBIE

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-13, 11:03 pm

po 1. ta pilka, nic wspolnego z Zaglebiem Sosnowiec a autorzy strony zaslaniaja sie ze to oni decyduja jak ma wygladac strona. spoko. decydujcie, ale na jaka cholere wspomagac SSA. ? przeciez to jest ich logo a nie NASZE, kibicow. a to dzieki nam kibicom, codziennie przegladajcym ta strone wzrasta ogladalnosc, prestiz i wogole; no chyba ze autorzy pobieraja jakies wynagrodzenie od SSA za reklame i przychylne wypowiedzi... no ja nie wiem, to sa tylko spekulacje. najlepsze jest to ze wiele razy byl ten temat poruszany a autorzy nic sobie z tego nie robia... czyzby moje slowa o pobieraniu wynagrodzenia byly prawda w takim razie? niechcialbym
2 sprawa to ten baner, jest tak daremny ze brak slow, czy jakis grafik (a przeciez wielu jest projektantow vlepek) nie ma czasu 10 minut dziennie na stworzenie jakiegos super banera, grafiki na stronie ktorego zazdroscila by nam cala Polska? SMIECH! (przeciez nie musi tego robic w jeden dzien, 10 minut dziennie chyba by wystarczylo aby w miesiac cos skleic porzadnie..)

to tyle! czekam na kolejna ekscytujaca odpowiedz w sprawie zmiany herbu na stronie glownej, czy to wogole jets brane pod uwage?
GŁOS_PRAWDY

Re: STRONA GLOWNA

Postprzez ^m@rcin^ 2006-01-13, 11:31 pm

GŁOS_PRAWDY napisał(a): czyzby moje slowa o pobieraniu wynagrodzenia byly prawda ?

Nie ma zadnego wynagrodzenia ze strony klubu !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2006-01-13, 11:39 pm

Skoro tak to dlaczego autorzy tak bardzo mocno obstawiają przy swoim , mianowicie nie chca umieścic jedynego słusznago Herbu a na stronie widnieje smieszna piłka -wymysł działaczy :?: :?: :?: :?:
Gość

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-01-13, 11:58 pm

Psiqs napisał(a):Skoro tak to dlaczego autorzy tak bardzo mocno obstawiają przy swoim , mianowicie nie chca umieścic jedynego słusznago Herbu a na stronie widnieje smieszna piłka -wymysł działaczy :?: :?: :?: :?:

Nie wiem ja tu tylko sprzatam :D

Moze dlatego ,ze to nieoficjalna strona klubu a nie kibicow ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 9:52 am

klubu czy sportowej spółki akcyjnej?

klub ma jedyny, słuszny herb, który widzimy wyżej a sportowa spółka akcyjna - piłkę.
GŁOS_PRAWDY

Postprzez Franz 2006-01-14, 10:35 am

Moim zdaniem jeżeli redakcja strony nie dostaje nic od klubu to nie ma sensu promować logo spółki, ale nie moja strona to się nie wtrącam.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 10:41 am

dział się nazywa:

Serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania serwisu.

więc pisanie nie moja strona więc się nie wtrącam jest bynajmniej głupie.
niech sobie piszą na tej stronie artykuły dotyczące piłkarzy itp., niech się nazywają stroną sportową a nie kibicowską, ale to chyba w niczym nie przeszkadza żeby zmienić logo. Poprostu drażni mnie to!
GŁOS_PRAWDY

Postprzez emdżej 2006-01-14, 10:44 am

Ile razy temat logo będzie jeszcze wałkowany?
emdżej

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 10:45 am

emdżej napisał(a):Ile razy temat logo będzie jeszcze wałkowany?

tyle razy ile trzeba... czyli póki go nie zmienią.

a co, coś Ci przeszkadza?
GŁOS_PRAWDY

Postprzez emdżej 2006-01-14, 10:50 am

GŁOS_PRAWDY napisał(a):

Tak! Przeszkadza mi zakładanie tematów o tym samy średnio co dwa miesiące! Skoro do tej pory to nic nie zmieniło, to nadal nic nie zmieni! I po co się nad tym rozwodzić?
emdżej

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 10:54 am

po to, że leży to w moim prywatnym interesie, w porównianiu do Ciebie może, jak coś zacznę to chcę doprowadzić do końca, i mam nadzieję że wreszcie ktoś kompetentny (współautor serwisu) wypowie się w tym temacie.
a jak Ci się nie podoba to nie czytaj, poucz się lepiej do matury... lepiej może na tym wyjdziesz.

a po drugie jeśli, jak twierdzisz sam, zakladany jest co dwa miesiace, to moze w koncu da szanownym autorom cos do myslenia, i chociaz na 100 -lecie wykonaja "gest".
GŁOS_PRAWDY

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-01-14, 11:14 am

Przecież herb jest zastrzeżony :wink:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2006-01-14, 11:29 am

emdżej napisał(a):
GŁOS_PRAWDY napisał(a):

Tak! Przeszkadza mi zakładanie tematów o tym samy średnio co dwa miesiące! Skoro do tej pory to nic nie zmieniło, to nadal nic nie zmieni! I po co się nad tym rozwodzić?

Może warto się zastanowic dlaczego k***a "średnio co dwa miesiące " ktos porusza ten temat.
Gość

Postprzez emdżej 2006-01-14, 11:30 am

GŁOS_PRAWDY

Co do zajmowania się nauką itp to sobie daruj. Chcesz na kogoś ponajeżdżać to sobie wejdź na jakiegoś czata.

A co do tematu to tak jak powiedział ^m@rcin^ herb jest zastrzeżony
emdżej

Postprzez GŁOS_PRAWDY 2006-01-14, 11:47 am

emdżej napisał(a):A co do tematu to tak jak powiedział ^m@rcin^ herb jest zastrzeżony

i co sugerujesz ze wlasciciel bedzie stawial trudnosci jakies?
GŁOS_PRAWDY

Następna strona

Powrót do Kibice