Proszę o nie kasowanie i nie zamykanie tego tematu przez pewien czas.
Drodzy sympatycy kibice Zagłębia Sosnowiec , podczas ostatniego meczu play off między druzynami z Sosnowca i Bytomia mieliśmy okazje świętować awans naszych hokeistów do ekstraligi . Chciałbym jeszcze raz pogratulować zawodnikom dobrego meczu i awansu a nam wspaniałej zabawy i dobrego i kulturalnego dopingu . Jednak jedna sprawa budzi zainteresowanie oburzenie i moze zazdrość kibiców na forum . Po meczu świętowaliśmy na tafli lodowiska awans . Zawodnicy bawili się z nami i rozdawali swoje rzeczy kije koszulki kaski rękawice itp. Sam miałem okazje stać się posiadaczem kija . Nasz klub w miarę możliwości finansowych mogł sobię na to pozwolić . Na forum poruszono kwestię aby te przedmioty zebrać i sprzedać na aukcjach a pieniadze z nich przeznaczyc na cel który realizujemy juz od długiego czasu, jakim jest zbiórka pieniędzy na WIELKĄ FLAGĘ SEKTORÓWKĘ ZAGŁĘBIA a efekty są naprawdę mizerne. Ja rozumiem wszystkich posiadaczy tych gadżetów ze jest to naprawdę piękna pamiątka która zawsze będzie mile kojazyc się z tym meczem . Czasami trzeba coś stracić zeby zyskac cos innego . Dlatego apeluję do was kibice aby te przedmioty ktore posiadacie w domu lub posiadają wasi koledzy a niemają dostępu do internetu o przekazanie ich członkom grupy która podejmie się sprzedazy tych przedmiotów na aukcjach internetowych . Co wam po nich ? to tylko materialna rzecz ktorej pewnie nikt nie będzie uzywał będzie niszczyc sie a tak to tylko pomoze w zbiorce kasy na flagę . Pomyślcie o tym jak np wybierzecie się na hokej w przyszłości w swoich koszulkach a ludzie bedą patrzec na was z pogardą w oczach i myslec co za cham nie oddał koszulki . Ja swój kij oddam jak najszybciej grupie która podejmie się temu wyzwaniu ponieważ grupa NG'05 odmowila przy swietowaniu awansu w barze w DG tego zadania . Myślę ze wielu kibiców mających swój honor postąpi podobnie . Ja w miarę możliwości finansowych powalcze o swój przedmiot na aukcjach internetowych :wink: Poproszę modów o skasowanie postów w temacie o meczu z polonią tych ktore okreslają i obrazają nas posiadaczy tych rzeczy . Bo to nie była kradzież tylko podarunek od zawodników i nie chcę zeby psy dupami w Sosnowcu szczekały ze coś ukradłem . Poprosze o mądre i pomagające w tej akcji posty . A więc do dzieła . POZDRAWIAM HONOROWYCH KIBICÓW
1. Carlos - kij hokejowy
2. m@rcin - rękawica