Czarna Perła Sosnowca ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Czarna Perła Sosnowca ...

Postprzez Tomaszek 2003-11-24, 9:21 pm

Obrazek
Ładnie przedstawili Ludowy http://www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=440
chociaż fakty wszyscy znają stadion powinien być (i to nie modernizowany a budowany :!: ) i powinna być jakaś porządna hala, chujowo żeby Płomień np. grał w Dg, radni powinni coś w końcu działać na rzecz sportu a nie jezdzić po Bruxelach itp :evil:
Wszyscy domagają się stadionu, nowych obiektów sportowych a oni i tak mają nas (wyborców) w dupach. Ehhhh brak słów :evil:

P.S.
Założyłem tego posta bo dużo komentarzy pojawiło się na stronie Sosnowca :wink:
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2003-11-24, 9:29 pm

NADAL UWAŻAM,ZE LEPIEJ BY WYDANO KASĘ NA SZPITAL CZY MOPS NIŻ NA STADION.JEDNAK GDY WIDZĘ KOŚCIOŁY I INNE ZBYTKI(GÓRA NA ŚRODULI,AQUA PARK NA BAGNIE) TO MNIE KREW ZALEWA.BRAKUJE W NASZYM MIEŚCIE WIELU RZECZY.ALE KOGO TO OBCHODZI ????
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2003-11-24, 9:31 pm

WOJTEK napisał(a):NADAL UWAŻAM,ZE LEPIEJ BY WYDANO KASĘ NA SZPITAL CZY MOPS NIŻ NA STADION.JEDNAK GDY WIDZĘ KOŚCIOŁY I INNE ZBYTKI(GÓRA NA ŚRODULI,AQUA PARK NA BAGNIE) TO MNIE KREW ZALEWA.BRAKUJE W NASZYM MIEŚCIE WIELU RZECZY.ALE KOGO TO OBCHODZI ????

Wojtku inne pieniądze są przeznaczone na MOPS a inne na sport itp. więc chyba nikt by nie ucierpiał na budowie stadionu :wink:
ale własnie kogo to obchodzi ?? chyba nikogo oprócz nas KIBICÓW, w następnych wyborach głosować na kogoś kto obieca nam stadion !! przynajmniej będziemy mieli kogo wyzywac :D:D:D::D:D:D jak niedotrzyma słowa (normalka)
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez warchlak 2003-11-24, 10:23 pm

w sosnowcu potrzeba nowego stadionu a nie tylko troche zmodernizowanego,dlatego jestem za tym żeby zrobić zbiórke kasy na stadion jak to robią kibice nie tylko w sprawie stadionu ale równiez w sprawie wypłat dla zawodników.sądze ze duzo bysmy nie uzbierali ale moze by to zmobilizowało troche urzedników do wyłozenia pieniedzy na budowe ludowego :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez zgredos 2003-11-25, 10:12 am

Tomaszek na wybory to ty nie licz, wtedy wszyscy będą obiecywać stadiony, hale i złote góry (po wyborach zastała by ci długa lista tych co masz wyzywać i tyle) Tak jak pisał Wojtek zawsze ważniejsze będą Domy dziecka, szpikale itd od stadionu. Chciałbym żeby w Sosnowcu był piękny stadion ale byćmy realistami stadion to jest luksus, domy dziecka, szpilale, schroniska konieczność. Na budowę stadionu musiał by się znaleść prywatny inwestor
zgredos

Postprzez slawojka 2003-11-25, 10:50 am

Sukcesem będzie, jeśli na istniejącym estadio zainstalują oświetlenie i dokończą krzesełka. To chyba max obecnych możliwości. W nowy nie wierzę przez conajmniej 10 najbliższych lat. A tak jak mówicie będzie to tylko dobra śpiewka tych wszystkich debili startujących na stołki...
Tak więc ja obstają za szybką modernizacją starego Ludowego
slawojka

Postprzez LTMario 2003-11-25, 3:20 pm

Zadzwonił wczoraj późnym wieczorem kolega - fanatyk piłki nożnej; w sprawie stadionu. On też uważa, że budowa nowego obiektu jest paląca i że nie ma żadnej alternatywy. Rozmowę zakończył tak: "Wszyscy wiedzą, że Górski (prezydent Sosnowca - dop. red.) nie lubi piłki nożnej, tylko ty o tym nie wiesz". Zaskoczył mnie tym stwierdzeniem, nie zdążyłem zareagować (ma się swoje lata); odpowiadam więc koledze teraz, "na łamach".

Zakochałem się raz w sąsiadce, którą o tym grzecznie poinformawałem, natomiast zataiłem, w dobrej wierze, ten fakt przed żoną. Z romansu, jak się w wyższych sferach określa zdradę, miałem zdecydowanie więcej kłopotów niż przyjemności.
Gdy zakochałem się w następnej sąsiadce, postanowiłem uczciwie powiadomić o tym nie tylko obiekt moich westchnień, ale również żonę. Niewiele brakowało, aby się pozabijały. Ja sam przypłaciłem to poważnymi kontuzjami i rozstrojem nerwowym.
Gdy niedawno zakochałem się po raz trzeci w kolejnej sąsiadce (mam taką słabość, a może to skłonność do wygody, czy lenistwo?) nie powiedziałem już o tym nikomu. I dzięki temu mam święty spokój.

Zatem zacny kolego! Czy wyobrażasz sobie, co stałoby się, gdyby prezydent Sosnowca zaczął rozgłaszać, że lubi piłkę nożną? Przestałby mieć święty spokój!

a ja znalazłem dzisiaj taki artykuł :idea:
LTMario

Postprzez Tomaszek 2003-11-25, 4:12 pm

Zatem zacny kolego! Czy wyobrażasz sobie, co stałoby się, gdyby prezydent Sosnowca zaczął rozgłaszać, że lubi piłkę nożną? Przestałby mieć święty spokój!

a kto by mu niedał świętego spokoju ?? ktoś by do niego chodził i mu coś wypominał ?? lubi, nie lubi c*** mnie to obchodzi to nie od niego zależy tylko od radnych (tak mi sie bynajmniej wydaje)
ale radni wolą jezdzic po Bruxelach i innych (wiem bo mam nauczycielke radną która własnie jedzie na tydzień do Bruxeli)
ciekawe ile kosztuje taki wyjazd do Bruxeli i co za te pieniądze można by zrobić w kierunku modernizacji stadionu (pewnie i tak niewiele ale zawsze coś)
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Tasior 2003-11-25, 5:03 pm

No nie tak dawno nasz prezydent Górski postawil dla skejtów na sielcu rampe. Małe to to jest, ale jest.
Może to dobry znak że Górski zacznie coś robić i dla Zagłębia.... :wink:
Tasior

Postprzez Tomaszek 2003-11-25, 5:10 pm

Tasior napisał(a):No nie tak dawno nasz prezydent Górski postawil dla skejtów na sielcu rampe. Małe to to jest, ale jest.

rampe :shock: przecież to chyba nie ma metra wysokości nawet !! no chyba że chodzi nam o co innego :D:D
Tomaszek
Żółta kartka

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-25, 5:14 pm

Tasior napisał(a):No nie tak dawno nasz prezydent Górski postawil dla skejtów na sielcu rampe. Małe to to jest, ale jest.

hehe tez mi rampa :lol: w domu bym sobie 3 takie postawil i jeszcze by mi miejsce zostalo :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Tasior 2003-11-25, 5:15 pm

Słowa "rampa" użył Górski....
A jak dla mnie to podjazdzik ... :lol:
Tasior

Postprzez WOJTEK 2003-11-25, 6:01 pm

ZMIEŃ TEN OBRAZEK BO SIĘ CZYTAĆ NIE DA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Polak_sts1906 2003-11-25, 6:12 pm

Też uważam, że kasa na nowy stadion się nie znajdzie. Na razie niech na całym stadionie zamontują krzesełka ( pojemność będzie chyba ponad 10000? ) oraz oświetlenie. Wtedy już będzie nie najgorzej:)
Polak_sts1906
erotoman

Postprzez zgredos 2003-11-26, 11:26 am

Nie wiem czy ktoś z was czytał plan inwestycyjny Sosnowca na 2004r. Nie ma tam mowy o Ludowym, z obiektów sportowych jest tylko górka na Środuli. A więc prezydent pozbawił nas złudzeń
zgredos

Następna strona

Powrót do Kibice