Monti napisał(a):ooooo, widzę że wreszcie do niektórych docierają fakty, którymi długo redakcja kierowała się upierająć się przy piłce w topie.
Obawiam się że teraz także dociera do wielu ze umieszczenie histroycznego herbu na stronie absolutnie niczego nie załatwia. Sprawa wciąż wśród redakcji serisu wzbudza kontrowersje i historyczny herb w topie należy bardziej potraktować jako rocznicowy układ graficzny.
Daliśmy sygnał że nam też zależy na starym herbie ale jednocześnie pokazaliśmy że cały czas atakowaliście nie tych co trzeba. Teraz kombinujcie co dalej.
Na koniec pragnę zapewnoić że cały czas mamy zamiar utrzymac informacyjny charakter serwisu i cały czas chciemy choc w niewielkim stopniu reprezentować w wirtualnym świecie internetu nasz klub, bardzo bym nie chciał by ktoś pomyślał że odcinamy się od SSA, a zdecydowanie chcę żeby dostrzegano że w nasz skromny sposób wspieramy SSA pokazując jednocześnie że jest spadkobiercą stuletniej tradycji. Może się nieco wyrwałem ale jestem pewien że reszta redakcji podziela maje ostatnie słowa .
"Do niektórych" - jak to szczerze i symtycznie brzmi. Monti jedna sprawa to Wasza strona a druga to klub i jego sposób myślenia pt. "co my z tego będziemy mieć i kto na tym zarobi" - jak widzicie W.Rudy w wywiadzie asekuruje się i mówi, że Włosi mogą się na to nie zgodzić. .
Dla mnie ważniejszą rzeczą jest herb na koszulkach Zagłębia niż na stronie ale uważam - jak większość kibiców - że powinniście już dawno zamieścić tradycyjny herb dlatego, że Wy nie jesteście klubem tylko stroną dla kibiców.
Widzę, że moja opinia nie została rozgryzona , Paweł zarzuca mi sposób myślenia Włochów, Monti uważa , że dojrzałem po latach, a Twari sprowadza to co napisalem do obaw i braku wiary. Nie w tym rzecz ale nie będę się powtarzać.
Fajnie, że Darek określił oficjalnie swoje stanowisko : "Mogę go użyczyć Zagłębiu w każdej chwili. Za darmo! Tak stało się niedawno z sekcją hokeja [Kisiel jest członkiem zarządu hokejowego Zagłębia - przyp. red.] - tłumaczy. - Logo może wrócić na koszulki, bilety, plakaty. Nie zgodzę się tylko, żeby klub produkował pamiątki. To moja działka i mój sposób na życie - podkreśla."
Żeby cała akcja nie spaliła na panewce i żeby przed tak ważną dla nas rundą nie powstał kwas na linii klub - kibice niech każdy ma swadomość, że są różne rozwiązania prawne, które wg mnie zadowolą i Darka i klub.