Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
mck82bn napisał(a):Witam. Jestem wyłącznie za opcją czarno-białe pasy. Tylko chciałbym zasugerować aby te barwy zacząć od cienkiego czarnego paska na górze, tak aby na wysokości klatki piersiowej był biały kolor by można było umieścić herb klubu no i końcowy pasek na dole żeby też był raczej cieńszy(niekoniecznie). Argumenty o jakiś żałobach itp. są według mnie dziwne. Rozumiem barwy barwami kolorowo ale mało widoczne no i gdzie jest napisane że musimy mieć takie same koszulki jak piłkarzyki. Będziemy mieć wtedy swoje kibicowskie! HooliganWDuszyPolaka podał przykład kominiarek, flag czarno-białych a Ja jeszcze przypome o naszym szlagierowym szalu "WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA" Raczej nie jest on kolorowy! Będąc juz przy tym haśłe to można by go wtedy umieścić z tyłu na pierwszym białym pasku (na wysokości herbu tylę że z tyłu) Niech nas nazywają Daltonowie czy jakoś tak, będzie ciekawie! Mam nadzieje że ta opcja zwycięży a jak nie to i tak sobie taką koszulke sprawie! Kolorowej nie kupie! Pozdrawiam
Kolorowej nie kupie! Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników