"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez xXx_1906 2005-10-16, 11:48 am

musztra napisał(a):Troche z innej beczki co z tą platoformą napewno coś by pomogła

Bez urazy ale co by pomogła jakaś platforma? Wyglądało by to jeszcze bardziej komicznie.
xXx_1906

Postprzez Sadek 2005-10-16, 11:56 am

Gdybanie, jeżeli będzie wodzirej bedzie doping jeżeli nie ma wodzireja nie ma dopingu proste, a platforma to chyba inny temat, przydała by sie, ale tylko po to, by prowadzący miał luz w prowadzeniu dopingu

Sadek
dj. transfer

??

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-16, 11:56 am

xXx_1906 napisał(a):
musztra napisał(a):Troche z innej beczki co z tą platoformą napewno coś by pomogła

Bez urazy ale co by pomogła jakaś platforma? Wyglądało by to jeszcze bardziej komicznie.

Dokladnie ciekawe kto by na niej stal i prowadzil ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez gregor_g4 2005-10-16, 12:27 pm

gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:

Coraz bardziej śmieszny to się robi nasz młyn, nie sadzisz, ze jeśli się śmieje z nas Szczaxa to cos jest nie tak? Poza tym jeśli mamy młyn, który śpiewa tylko na wybranych meczach (jak np. z Polonia) to ja dziękuje za taki młyn. Doping ma być na każdym meczu przynajmniej taki jak na Polonii (chociaż to i tak nie jest szczyt naszych możliwości). Poza tym, wiele osob zwróciło uwagę, ze nie ma zamiaru chodzić do młyna gdzie królują nastoletni hools. Ja również nie mam zamiaru utożsamiać się z takimi osobami i dopóki sytuacja nie ulegnie zmianie ja i zapewne wiele osób nie pojawi się w młynie.

Kamil^ napisał(a):Widze, że macie pomysły na poprawienie młyna, więc może pomoglibyście nam ustawić odpowiednio ten młyn, bo naprawde, my sobie sami rady nie damy.

Ustawienie mlyna nie jest tu najważniejsze, licza się przedewszystkim checi dopingowania, a tych brakuje wiekszosci osob znajdującym się w „mlynie”

xXx_1906 napisał(a):A kto niby bedzie przeprowadzał tą selekcję w młynie?

Moze chlopaki z UZ powinni porozmawiac z bojowka, mysle ze jesli 2-3 osoby z ekipy mocnych wrazen, 3-4 razy w czasie meczu przeszly przez mlyn i wyrzucily kilku obijajacych sie delikwentow, to korona z glowy im nie spadnie ...

Może by pomogla, ale platforma nie zacznie za nas śpiewać…
gregor_g4

Postprzez xXx_1906 2005-10-16, 1:50 pm

gregor_g4 napisał(a):
xXx_1906 napisał(a):A kto niby bedzie przeprowadzał tą selekcję w młynie?

mysle ze jesli 2-3 osoby z ekipy mocnych wrazen, 3-4 razy w czasie meczu przeszly przez mlyn i wyrzucily kilku obijajacych sie delikwentow, to korona z glowy im nie spadnie...

Dobrze by było, ale to już niestety nie te czasy ja w to nie wierzę. Jak w/w ekipa była jedyną grupą na Zagłębiu to wtedy wszystko trzymali i był porzadek a takie sytuacje jak chociażby wczoraj w młynie były nie do pomyślenia. Teraz to już "nie ich sprawa".
xXx_1906

Re: re

Postprzez Qba 2005-10-16, 6:00 pm

gruby napisał(a):
Qba napisał(a):
gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:

czy ja powiedzialem, ze nie dopinguje?? masz problemy z czytaniem, czy ze zrozumieniem, a moze jedno i drugie??

nie mam ochoty siedziec kolo malolata, ktorego co drugie slowo to "k***a"....

PS. w mlynie siedzialem raz, a na Zaglebie juz dosc dlugo chodze...

przepraszam że uraziłem,ja niechciałem niechcesz siedzieć koło takiego małolata to idz do kościoła,stadion to nieozdoba cnotliwośći a nie przeszkadza ci jak młyn śpiewa x to kur*** itp. :roll: :roll:

nie uraziles :D:D:D ale widze, ze dalej nie rozumiesz, co ja pisze...
Qba

Postprzez twari 2005-10-16, 6:38 pm

gruby gruby... o ile slowo kur*a w ustach 25-latka da sie zaakceptowac o tyle to samo slowo w ustach 12-latka to lekka przesada! Lekka to malo powiedziane!
Dalej - jak to wyglada jak taki 12-latek spiewa: "inni Cie zdradzili (...) a ja nie..."! No sory - w wieku 12 lat? :)
Wiekszosc z nich nie ma zielonego pojecia o tym co mowia i spiewaja! A raczej piszcza...
twari

Postprzez DaMi 2005-10-16, 6:46 pm

Niektórych to nie widać nawet jak stoją na krzesełkach. Śpiewają coś o czym nie mają zielonego pojęcia np Szczakowianka i policja .... albo gdzie macie flagi albo co lepsze w meczu z Polonią B. śpiewają "kiedy i gdzie bytomski psie" a jak wszyscy wiedzą chodzi o ..... :wink: :lol:
DaMi

Postprzez Martii88 2005-10-16, 7:05 pm

albo hit 10latków "bazie narazie" :lol:
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez mdc dg 2005-10-16, 7:23 pm

Nie wiem czy wyśmiewanie się z tych skrzatów poprawi sytuacje w młynie :roll:
mdc dg

Postprzez W@llace 2005-10-16, 7:30 pm

Nie trzeba sie smiac tylko działać i wypraszać grzecznie...Przecież do takich spraw nie muszą być wyznaczone odpowiednie osoby,tylko każdy kto zoabczy dzieciaka ładnie mówi to co ma powiedziec i juz... :wink:
W@llace

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-16, 7:59 pm

MOŻECIE MNIE ZA TO ZJECHAĆ, ALE MOIM ZDANIEM ALBO ZACZNIEMY WSZYSCY DZIAŁAĆ I ZROBIMY COŚ Z MŁYNEM NA NASTĘPNYM MECZU (WYPRASZANIE DZIECI ITD.), ALBO NIE WYSTAWIAJMY MŁYNA. BO OD PISANIA NA FORUM MŁYN NIE STANIE SIĘ LEPSZY
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez DaMi 2005-10-16, 8:10 pm

No to moja propozycja jest taka - na następnym meczu przenosimy młyn na stojące koło zegara ( nikt nie będzie siedział ) a dzieci zostają sobie koło kiełbasek :) Kto nie śpiewa to grzecznie zostaje wyproszony :wink: chyba że się kolega stawia a więc :twisted:
To nam nic nie zaszkodzi bo raczej gorzej już nie może być :!:
DaMi

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-16, 8:13 pm

DaMi napisał(a):No to moja propozycja jest taka - na następnym meczu przenosimy młyn na stojące koło zegara ( nikt nie będzie siedział ) a dzieci zostają sobie koło kiełbasek :) Kto nie śpiewa to grzecznie zostaje wyproszony :wink: chyba że się kolega stawia a więc :twisted:
To nam nic nie zaszkodzi bo raczej gorzej już nie może być :!:

a FIGHTER1906 stoji przy wejsciu na sektor stojacy i sprawdza "dowody" !! :) Ale to moze na Kujawiaku bo na Odrze nie widze sensu :cry:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2005-10-16, 8:15 pm

A o Polkowicach to nikt nie pamieta?
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice