musztra napisał(a):Troche z innej beczki co z tą platoformą napewno coś by pomogła
Bez urazy ale co by pomogła jakaś platforma? Wyglądało by to jeszcze bardziej komicznie.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
xXx_1906 napisał(a):musztra napisał(a):Troche z innej beczki co z tą platoformą napewno coś by pomogła
Bez urazy ale co by pomogła jakaś platforma? Wyglądało by to jeszcze bardziej komicznie.
gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:
Kamil^ napisał(a):Widze, że macie pomysły na poprawienie młyna, więc może pomoglibyście nam ustawić odpowiednio ten młyn, bo naprawde, my sobie sami rady nie damy.
xXx_1906 napisał(a):A kto niby bedzie przeprowadzał tą selekcję w młynie?
musztra napisał(a):Troche z innej beczki co z tą platoformą napewno coś by pomogła
gregor_g4 napisał(a):xXx_1906 napisał(a):A kto niby bedzie przeprowadzał tą selekcję w młynie?
mysle ze jesli 2-3 osoby z ekipy mocnych wrazen, 3-4 razy w czasie meczu przeszly przez mlyn i wyrzucily kilku obijajacych sie delikwentow, to korona z glowy im nie spadnie...
gruby napisał(a):Qba napisał(a):gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:
czy ja powiedzialem, ze nie dopinguje?? masz problemy z czytaniem, czy ze zrozumieniem, a moze jedno i drugie??
nie mam ochoty siedziec kolo malolata, ktorego co drugie slowo to "k***a"....
PS. w mlynie siedzialem raz, a na Zaglebie juz dosc dlugo chodze...
przepraszam że uraziłem,ja niechciałem niechcesz siedzieć koło takiego małolata to idz do kościoła,stadion to nieozdoba cnotliwośći a nie przeszkadza ci jak młyn śpiewa x to kur*** itp. :roll: :roll:
DaMi napisał(a):No to moja propozycja jest taka - na następnym meczu przenosimy młyn na stojące koło zegara ( nikt nie będzie siedział ) a dzieci zostają sobie koło kiełbasek :) Kto nie śpiewa to grzecznie zostaje wyproszony :wink: chyba że się kolega stawia a więc :twisted:
To nam nic nie zaszkodzi bo raczej gorzej już nie może być :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników