Finałowe Mecze Hokeja - Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez ŁOSKI1906 2005-03-20, 9:49 pm

Jestem pod wielkim wrażeniem !! wielkie brawa dla zawodników ktorzy pokazali dzisiaj narpawde dużą klase,dla wszystkich którzy dopingowali nasz zespół z całych sił !!! Teraz tylko w piątek dołozyc wiesniakom z Bytomia i EKSTRALIGA jest nasza :!: :!: :!:
Jeszcze raz wielkie BRAWA,było to widowisko godne duuuuuzej uwagi pod każdym względem.
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez silesia 2005-03-20, 9:51 pm

Choć oglądałem waszą oprawę z drugiej strony .. przyznam ,że robiła wrażenie , jeszcze te zapalone race , które rozbłysły po strzeleniu nam chyba 5 bramki wyglądały nieźle .Ale nie przesadzajcie z tym negatywnym dopingiem z naszej strony , z waszej strony leciały podobne krzyki .Trudno dziś byliscie lepsi.Stary Podsiadło dobry jak wino.Przyjedzcie do nas w piątek zapraszamy . ale chyba bedziecie się bać. i sektor gosci bedzie pusty jak ostatnio.Nie tłumaczcie się ,że was nie wpuszczą , mozna przyjechaś swoim srodkiem jak ja i dopiero szale ubrać na lodowisku.Na pewno nikt was nie skrzywdzi.Sprawy awasnu wyglądają podobnie jak z Krynica tam tez w przednostatnim meczu było 2:7 by wygrac 2:1 na koniec. Tak bedzie i teraz !!!!POOLOONIAAAAAA!!!!!
silesia
Żółta kartka

Postprzez DaMi 2005-03-20, 9:52 pm

Ręce w góre i z bębnem :D

PS Szuka może ktoś perkusisty :?: :lol:
DaMi

Postprzez Wuzel 2005-03-20, 9:52 pm

Wspaniały doping oraz znakomite pokazy pirotechniczne mogli zobaczyć kibice, którzy przybyli w dniu dzisiejszym na Stadion Zimowyw Sosnowcu,by obejrzeć trzeci mecz finałowy pomiędzy miejscowym Zagłębiem i Bytomską Polonią

Pierwsza tercja była jak się okazało później jedyną - wyrównaną. W tercji tej ciągłe ataki gospodarzy, zatrzymywał Szydłowski.
W 4 minucie krążek po strzale jedego z miejscowych po słupku, potoczył się po linii bramkowej- jednak bramka nie padła.
Polonia grała kontratakiem,jednak taki sposób gry nie wpłynął na wynik tercji, która zakończyła się bezbramkowo.

W drugiej tercji gracze z Sosnowca ruszyli do ataku czego efektem było zdobycie bramki.
Szybką akcję całego zespołu wykorzystał Bernacki i na tablicy wyników, po stronie gospodarzy zapaliła się jedynka.
Po tym fakcie kibice przyjezdnych, ruszyli w stronę policji, jednak ich natarcie zostało szybko stłumione.
Siedem minut później kibice zobaczyli wspaniałą akcję Tobiasza Bernata, który samotnie przemknął przez linię obrony i strzałem z pozycji odjazdowej pokonał, między parkanami, kładącego się bramkarza gości.
Ostatnia bramka tej tercji zaskoczyła kibiców. Strzałem z "niechcianego krążka" popsiał się Krzysztof Kuźniecow, po którego uderzeniu krążek przemknął przy lewym słupku i ku radości miejscowych wpadł do bramki.

Trzecia tercja rozpoczeła się od bramki dla gości, którzy wspomagani grupą wiernych kibiców strzelili po szybkiej akcji na 3 do 1.
Radość przyjezdnych trwała niecałe 19 sekund, za sprawą Krzysztofa Podsiadły, który w wyśmienity sposób pokonał bramkarza gości.
Piątą bramkę Zagłębie zdobyło po sytuacji podbramkowej, a strzelcem okazał się Paweł Jasicki, który najpierw lekko wycofał akcję zespołu, a następnie celnie przymierzył w okienko bramki.
Podłamani gracze z Bytomia, próbowali kontratakować , jednak doskonale w bramce Sosnowiczan spisywał się Łukasz Blot. "Kropkę nad i", postawił Łukasz Podsiadło ( syn Krzysztofa ), który w 54 minucie ustanowił wynik 6:1.

hokej.net
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez WOJTEK 2005-03-20, 9:53 pm

silesia napisał(a):Choć oglądałem waszą oprawę z drugiej strony .. przyznam ,że robiła wrażenie , jeszcze te zapalone race , które rozbłysły po strzeleniu nam chyba 5 bramki wyglądały nieźle .Ale nie przesadzajcie z tym negatywnym dopingiem z naszej strony , z waszej strony leciały podobne krzyki .Trudno dziś byliscie lepsi.Stary Podsiadło dobry jak wino.Przyjedzcie do nas w piątek zapraszamy . ale chyba bedziecie się bać. i sektor gosci bedzie pusty jak ostatnio.Nie tłumaczcie się ,że was nie wpuszczą , mozna przyjechaś swoim srodkiem jak ja i dopiero szale ubrać na lodowisku.Na pewno nikt was nie skrzywdzi.Sprawy awasnu wyglądają podobnie jak z Krynica tam tez w przednostatnim meczu było 2:7 by wygrac 2:1 na koniec. Tak bedzie i teraz !!!!POOLOONIAAAAAA!!!!!
DOBRZE, ŻE NIE MA KARY ZA MARZENIA BO BYS MIAŁ DOŻYWOCIE . :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2005-03-20, 9:55 pm

Nie zapomnij kolego że mamy w piątek o godz. 15 mecz z Piastem Gliwice o ile będą załatwione autokary to na 100% odwiedzimy wasze lodowisko.
DaMi

Postprzez Leyton 2005-03-20, 9:56 pm

Tak jak napisał olo69. Atmosfera jak 20 lat temu. To było to. Piękne zwycięstwo i fantastyczny doping. Nic tak nie cieszy jak Polonia bytomska sprowadzona na trybunach i na lodowisku do poziomu wystraszonego kundla. . Też 20 lat na to czekałem. :D :D :D
Leyton

Postprzez kododo 2005-03-20, 9:59 pm

Madball napisał(a):
Rynek napisał(a): A tak wogole wolicie zeby Zagłębie wygralo w Bytomiu czy roztrzygniecie bylo w 5 meczu w Sosowcu :?

Jak dla mnie to nie ma to znaczenia.Byleby wygrali trzy mecze i awansowali do ekstraklasy.

gdybym miał stuprocentową pewność ze wygraja w 5 meczu i nie dostane zawału to powtórka z dzisiaj byłaby czymś o czym mozna chyba tylko pomarzyć :racowisko: :mlyn:
kododo

Postprzez Dawid. 2005-03-20, 10:00 pm

Pierwszy raz widziałem taką zajebistą atmosfere na hokeju :!: :!: :!:
Oby więcej takich meczy już w Extralidze.
A Polonia......kto był ten wie, nie warto pisać.[/img]
Dawid.

Postprzez Banan 2005-03-20, 10:01 pm

Tak przypominają się dobre dawne czasy.Super mecz.Super atmosfera.
Banan

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-03-20, 10:05 pm

Zaraz zaczyna sie na TVP3 relacja z meczu
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez sztaszek 2005-03-20, 10:06 pm

a ja chce pogratulowac ekipie ktora rozpierdalala z radosci krzeselka....
sztaszek

Postprzez silesia 2005-03-20, 10:07 pm

Ty Wyjazdowiec!! przyjedziesz do Bytomia chyba nie bo ci dupe ściska. A tak oceniając to wy jesteście wieśniakami!!, .. ile lat liczy wasze blokowisko 20, .. bo nasze miasto 750 !!!Te hasła .. polska bez Śląska były dobre.Najlepiej zabrać to co najlepsze , rozwalić i zostawić.Stojąc za biletem czułem się jak w rosji . Czy u was wszyscu tak zaciągfaja na wschodnia modłę.Zreszta przez kieki byliście w ruskim zaborze Sląsk nie potrzebuje skorumpowanej czerwonej polski. Autoniomia dla Śląska !!!!!!!!
silesia
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2005-03-20, 10:11 pm

silesia napisał(a):Ty Wyjazdowiec!! przyjedziesz do Bytomia chyba nie bo ci dupe ściska. A tak oceniając to wy jesteście wieśniakami!!, .. ile lat liczy wasze blokowisko 20, .. bo nasze miasto 750 !!!Te hasła .. polska bez Śląska były dobre.Najlepiej zabrać to co najlepsze , rozwalić i zostawić.Stojąc za biletem czułem się jak w rosji . Czy u was wszyscu tak zaciągfaja na wschodnia modłę.Zreszta przez kieki byliście w ruskim zaborze Sląsk nie potrzebuje skorumpowanej czerwonej polski. Autoniomia dla Śląska !!!!!!!!
Z WIELKĄ PRZYJEMNOSCIĄ : ŻÓŁTA KARTKA.
Ostatnio edytowano 2005-03-20, 10:13 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Wuzel 2005-03-20, 10:13 pm

W telewizji też to nieźle wyszło :D
Wuzel
ŚRODULAK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice