GDAŃSK 1.04.06

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Maniek TR 2006-04-02, 5:08 am

Męczące to wszystko było ale opłacało się :) (no moze oprócz wyniku w Gdańsku). Legia-Pogoń i Lechia - Zagłębie zaliczone!!!
Maniek TR

Postprzez turli 2006-04-02, 8:12 am

Dobra jakos sie ogarnalem i pisze okiem kibica OE.

Normalnie moge powiedziec..NAJWAZNIEJSZA JEST PRZYGODA Z ZAGŁĘBIEM...wczoraj to haslo w 100% prawdziwe.

Wale ponizej tekst ktory juz wkleilem na Legialive.pl

Na meczu nas ok 60-70 dojazd na mecz spokojny, sam mecz rowniez bez niespodzianek ale powrot to czysty sajgon.
Psy wbiajaja nas i (L) do autokarow i zawoza do tczewa..po co??..tam Legia ma interke ale ich nie dpopuszczaja w efekcie czego nastepny pociag maja o 1-ej w nocy czy jakos tak. Pada plan..wszyscy do Elblaga.
18.39 wbijamy sie cala gromada w SKM na Elblag...w Malborku znowu cyrki, wysiada Legia i psiarnia im mowi "z Elblaga nie ma pociiagow do wawy"..kurde przeciez my to wiemy, ale lepiej czekac u nas a nie w jakims Malborku.
Zaczyna sie szarpanina..Legia wraca do pociagu i za chwile wychodzi i tak wkolko. Psy cos sciemniaja mowiac ze maja wczesniejszy pociag..gowno prawda. W Efekcie po 30minutach opoznienia jedziemy na Elblag.
Psy jakies nadpobudliwe sciagaja posilki z Olsztyna w sumie na dworcu u nas....NIEBIESKO, czegos takiego nie widzialem po meczu z OKS-em.
Psy Elblag, Gdansk i Olsztyn...jak na wojnie. NIe chca wypuscic (L) na miasto zaczynaja sie przepychanki w efekcie czego ....wszyscy sie rozbiegaja w swoja strone...pozniej...poszla jedna Biedrkonka i sie zaczelo. Jazda z psami i lapanki. Wypalywali grupki i mieszkancow Warszawy.
Moja trojka zabrala trzech chlopakow (dwoch z Wawy jeden z Zywca) i wybilismy na umacnianie zgody...chlopaki nawet nasze Estadio zwiedzili:)....u nas luz...pozniej spotykamy sie na Starowce i dowiadujemy co tu sie dzieje.
Ekipa Warszawska zostala zawieziona przez autokary zorganizowane przez psiarnie do Malborka...co dalej sie dzialo nie wiem.

Moglo wyjsc lepiej, wszyscy by byli zadowoleni z pobytu w Elblagu a tak troche wyszedl przypal jak psiarnia zaczela robic jazdy.
turli

Postprzez Martin1906 2006-04-02, 12:17 pm

musiało być fajnie... szkoda ze niemogłem jechac:/
Martin1906

Postprzez Tomano 2006-04-02, 3:07 pm

Co do naszej liczby w Gdansku to na liscie sporzadzanej przy wejsciu znlalazo sie troszeczke ponad 500 nazwisk :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez GoGo 2006-04-02, 6:56 pm

Na jednym ze zdjec w galeri widzialem transparent na którym pisało "Misiek i Emil jesteśmy z wami" o co chodzi ??
GoGo

Postprzez WOJTEK 2006-04-02, 7:08 pm

Dziękuję wszystkim, którzy byli. Było wesoło i baaaaaardzo ciekawie. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez LEGIA(BRÓDNO) 2006-04-02, 7:23 pm

wracając do powrotu (L) z Elbląga. Dojechliśmy do Malborka. Tam dowiedzieliśmy sie o 3 wagonach dla nas. Wbiliśmy sie do nich. Czekamy na jeszcze jedną ekipe autokarową. Gdy dojeżdzają, Ci co czekali w pociągu, dowiadujemy się że pobili(dosyć porządnie) jednego z nas. NO to każemy dzwonić psom po karetke. Gdy ta przyjezdza, babka z karetki oświadcza że nie wchodzi bo się boi(typek był juz w pociągu). Wkońcu jakos sie przedostaje. My w tym czasie wszyscy jestesmy na zewnątrz. Zaczyna sie szarpanina z psami, a później kamionka. Psy wpuszczają gaz do wagonów. Póżniej wracamy sami bez psów(przynajmniej mój wagon) poniewąz ich nie wpuściliśmy do wagonu, który była zabarykadowany. Powrót jush spokojny do Warszawy.

Pozdrawiam wszystkich z wyjazdu i chłopaków z Elbląga.
LEGIA(BRÓDNO)

Postprzez Greg1906 2006-04-02, 7:59 pm

Eh to był długi, męczący, po prostu piękny wyjazd. Minus taki, że nas (Zagłębia) mogłoby być więcej, z drugiej strony byli ludzie których nie widziałem już daaawno. Gdyby wszytkie punkty wycieczki wypaliły to byłby zdecydowanie wyjazd kolejki. Pozdrawiam wszystkich, których nie zdążyłem pozdrowić na żywo.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez UCHO_ZKS 2006-04-02, 8:29 pm

ciekawie bylo na wyjezdzie dzx kolezance za wymianke na szale..!! :lol: powrot byl bez sensu ze strony psow po co oni nas wywiezli do tczewa ??i tam sie zaczelo!!ale jakos sie wbilismy w pociag i do malborka jakby niemogli odrazu tymi autokarami wywiesc nas odrazu ;/...a w eg to nieiesko caly dworzec psow ale jakos dalismy rade i sie zawinelismy malymi grupkami ...a na koniec wylapywanie!!ale dostalem szoq jak sie dowiedzialem ze psy autokary zalatwili aby legie dowiesc do malborka.... :shock: pozdrawiam cala ekipe LEGIA ZAGLEBIE SOSNOWIEC
UCHO_ZKS

Postprzez klocek 2006-04-02, 10:03 pm

Wyjazd przez duże W 8)

36 godzin wdrodze 8)

Wrażenia bezcenne 8)

Ilu Nas w koncu było ? :lol:
klocek

Postprzez Andgaw 2006-04-02, 10:49 pm

Wchodząc na stadion wpisywałem się na listę jako numer 451. Za mną było jeszcze kilkadziesiąt osób, a więc jak pisze Tomano , to 500 pękło.
Nie wiem ile z tego to samo Zagłębie.

Inna sprawa to nasza postawa na trybunie.
Wielogodzinny melanż w pociągu i 3 godziny stania przed bramą oraz poczynania naszych grajków, to i tak c*** a nie usprawiedliwienie. :oops:
Ale sam też nie zrobiłem praktycznie nic , żeby było lepiej. Praktycznie to znaczy, że zjadłem kiełbaskę serwowaną przez całkiem sympatyczne blondyneczki. I wtedy, gdy już byłem gotów do solidnego ryku, nasz sektor zakończył popisy wokalne na ten dzień (jakaś 20 minuta spotkania). Zabrakło solidnego zapiewajły.
Przydałoby się Krzywego sklonować i to kilka razy.
Andgaw

Postprzez szopa 2006-04-02, 11:09 pm

Pozdrawiam z Elblaga było fajnie szkoda tylko wyniku.
szopa

Postprzez loonger81 2006-04-03, 7:24 pm

wyjazd bardzo udany, szkoda jedynie wyniku. najśmieszniejsze motywy-szwedzi w naszym przedziale w drodze do Gdanska, akcja ze spawem i Chuck Norris w Lesznie. pozdro dla obecnych
loonger81

Postprzez Pasta 2006-04-03, 8:16 pm

loonger81 napisał(a):najśmieszniejsze motywy-szwedzi w naszym przedziale w drodze do Gdanska

No tak Szwedzi to mieli największy prima aprilis w życiu. A najlepszy to był ten w bluzie Realu co cały czas zasłaniał znaczek żeby nikt nie widział. A jak mu się ręce trzęsły jak wódkę pił :D :D :D
Pasta

Postprzez mlody_KB 2006-04-03, 9:28 pm

loonger81 napisał(a):jak mu się ręce trzęsły jak wódkę pił :D :D :D

Ja myślę że poprostu chłopak na kacu, a na kacu jak na kacu ręce się czasem trzęsą... :lol: :lol:
mlody_KB
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice